A hold tényleg egy, "műbolygó", mint a csillagok háborújában a halál csillag, hogy belülről üreges?
YouTube on néztem egy videót és ezt állították..
Plussz, hogy a hold sötét részét (amit sosem látunk) idegen lények lakják és '70 valahány óta azért nem jártak a holdon az emberek pedig már jóval nagyobb a technika stb..
Na meg hogy a holdnak nem is szabadna létezni, mert a földnek "nem kéne lennie" holdjának..
Nem is tudom már melyik videó volt.. De nem ez a lényeg.. :D
A Hold nem mű.
Amikor a Föld kialakult pár kőzet összeütküzött a világűrben így jött létre a Hold
Az meg, hogy idegenek lakják... Hát előfordulhat, hogy vannak rajta baktériumok és egy hullát is találtak ott ami egyetalán nem volt emberei eredetű de szerintem az utóbbi kamu
Ha már a válasz nem a tudomány mai álláspontját tükrözi ,akkor rögtön törölni kell?
Ennyi erővel írják be a google-be és keressék,meg.
De leírom mégegyszer,hogy a jelenlegi hold nem a föld eredeti holdja.Az eredeti sokkal kissebb volt mivel ez a bolygó akkora holdat nem is lenne képes bevonzani mint a mostani.
Az eredeti hold elpusztult,mert a földbe csapódott.Ebből lett az özönvíz.Aztán egy darabig nem volt hold és ezt sok kultúra ősi népek hagyományában benne van.A mostani holdat intelligens erők vontatták a földkörüli pályára.A mostani hold üreges benne tenger van egy mesterséges nappal.Azt hogy üreges a nasa is megtudja erősiteni a mérési eredmények alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!