Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy Giorgio Tsoukalos egy földönkívüli?

Figyelt kérdés

#evribádi #tü t
2012. aug. 8. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Legalább bevallod, hogy hülye vagy. Ebből következik, hogy amit írsz az hülyeség, ebből pedig az következik, hogy Giorgio Tsoukalos földönkívüli.
2012. aug. 9. 06:50
 12/23 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogyha én h*lye vagyok (ami csak félig igaz, és csak akkor vagyok hülye ha viccelek), akkor Giorgio Tsoukalos földönkívüli? Az olyan kérdéseknek amikben azt kérdezik egy emberről hogy földönkívüli, semmi értelmük. Pusztán arról van szó hogy az adott személy túl furcsa számukra, ezért egy halom h*lyeséget hordanak össze róla.
2012. aug. 9. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
21%
Azt írtad, hogy hülye vagy. Akkor miért várod, hogy komolyan vegyük a válaszod? Hiába állítod, hogy nem vagy hülye, ezt azért írtad, mert hülye vagy.
2012. aug. 9. 12:29
 14/23 anonim ***** válasza:
Na jó, tudod mit? Gondoljatok amit akartok! Hogyha ilyen annyira id*óták vagytok hogy elhiszitek ezt a b*romságot akkor hajrá! Jó lenne ha végre eljutna az agyadig hogy nem úgy értettem amikor azt mondtam hogy "h*lye vagyok", az csak egy halvány viccelődés volt, még egy smiley-t is kiraktam hogy jelezzem.
2012. aug. 9. 13:12
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
Sajnos a hozzászólásaid nem tudom komolyan venni, mert hülye vagy.
2012. aug. 9. 14:12
 16/23 Pietrosol ***** válasza:
Bocsánat,hogy beleszólok,de a kérdést elolvasva,érdemes itt akárki válaszát komolyan venni?!
2012. aug. 9. 14:28
 17/23 anonim ***** válasza:
21%
Természetesen van értelme a válaszoknak is és a kérdésnek is.
2012. aug. 9. 16:35
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

Vegyük rögtön az 1. választ.

"Simán, mint ahogy nagyanyám a hatos villamos."

A válasz egyértelműen igenlő. Ez mellett egyszerű, tömör, de még is kielégítő és magabiztos. A magabiztosságból lehet következtetni arra, hogy a válaszoló ért az adott témához. Nyilvánvalóan utána járt és, ha kérnénk temérdek bizonyítékkal tudna szolgálni.

Még arra is volt ideje, hogy megossza velünk, hogy a mamája villamos, még hozzá a 6-os villamos. Ebből arra lehet következtetni, hogy a válaszoló a tömegközlekedési járművek közé tartozik, talán Ő maga is villamos (bár az utóbbi csak feltételezés, lehet, hogy trolibusz).

Ki tudja, lehet, hogy maga Giorgio Tsoukalos is ült a kedves válaszolóba, innen ez a felettébb nagy magabiztosság a válaszából.

Ez is bizonyítja, hogy a válaszokat igen is lehet komolyan venni, csak meg kell őket vizsgálni és a sorok közé látni.

2012. aug. 9. 16:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Tudod mi az hogy átvitt értelem? Mert úgy értettem azt hogy "h*lye vagyok", de neked inkább nem magyarázok tovább. Amúgy meg te mondtad rám először azt hogy h*lye vagyok, én átvitt értelemben megerősítettem, de te azóta is ki tartasz emelett, pedig nem is ismersz. Azóta írták hogy minden válasznak van értelme és a kérdésnek is. Alaposan átgondoltam annak a válaszolónak a válaszát és el kell ismernem hogy igaza van.
2012. aug. 9. 21:30
 20/23 anonim ***** válasza:
21%
Azt a választ is én írtam, és igen a te válaszaidnak is van értelme, de nem információs, hanem tükörképes. Tükörképes értelem: tükrözi az egyén valós értelmi szintjét íráson, beszéden vagy akár nonverbális kommunikáción keresztül. A te hozzászólásaidból kikiáltozik, hogy milyen hülye vagy.
2012. aug. 10. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!