Lehetséges az hogy 404 azért nappal alszik és éjjel él mert földönkívüli?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 11:53
1/21 anonim válasza:
Mért ha bevallaná hogy ő egy földönkívüli, elhinnéd? Nem! Még jobban bolondnak néznék. Ezért nem vallhatja be.
2/21 anonim válasza:
Amúgy én már azt várom, hogy mikor csinál már a RetekKlub vagy a Telaviv2 egy riportot 404-ről és a körülötte kialakult mítoszról, mert amilyen hülyék, még megteszik, ha így haladunk :D
3/21 anonim válasza:
miért lenne földönkívüli? ,haggyad már.
aki többet tud mint a legtöbb másik az már földönkívüli?
4/21 anonim válasza:
hogy lehetek ekkora hülyék???? mert csak sok könyvet+scifi filmet néz is összerakja a kettőt és úgy találja ki a hülyeségeket. és ti el is hiszitek%%% a plejádokról a sziriusziakrol az irisziekről a gyíkemberekről, ekkora fogyikat
5/21 anonim válasza:
Inkább mentálisan beteg szegény. Az agorafóbiások és depisek nem képesek nappal az utcára menni. Valszeg sokat meditált nem járt társaságba ettől lett akkut depressziós enyhe skizoiddal kombinálva.
6/21 anonim válasza:
Kivan zárva. xD Ha így is lenne, akkor nem kéne aludnia, mivel azok a lények elérték már azt a technológiai fejlettséget, hogy nincs szükségük alvásra.
7/21 anonim válasza:
Nem hiszem hogy azért. Én úgy tudom a szeme érzékeny a fényre mióta visszahozták és emiatt. Megsérült ott a szeme.
10/21 anonim válasza:
igen ő földön és önmagán kívüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!