Reptoid hívők! Mit szólnátok hozzá, ha 2012-ben nem is a reptoidok támadnának?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 17:38
1/12 x) válasza:
Mert ki mondta hogy a reptoidok támadnak? Ez pletyka, egy csomó trollkodás eredménye (amiben bevallom sajnos én is benne voltam). A GYK-n kívül máshol nem nagyon olvasol róla, ahogy a reptoidokról mint idegen lényekről is csak GYK felhasználók weboldalain.
2/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hány éves vagy,5? Én még kiskoromban sem hittem szellemekben,reptoidokban. 13/L
3/12 A kérdező kommentje:
Én sem hiszek bennük...
De,ha mégis támadnának az UFO-k,akkor hogy meglennének már lepődve,hogy nem is reptoidok...
2012. aug. 7. 18:02
4/12 anonim válasza:
Mégis kitől kéne tartanotok, ha nem tőlünk ?
5/12 anonim válasza:
Még mindig kicsi vagy 13/L.
Egyébként honnan jön ez a sok baromság, reptoid meg hasonló gyíkosságok? A plejád hívők tudom honnan szerzik "tudásukat" mert azokat a videókat én is megnéztem, de a vége nagyon gáz.
6/12 anonim válasza:
ufok az nem a reptoizék hanem beazonosíthatatlan repülő tárgy és ezek az ürlényektől ne félj mert jönnek a Lázadó Jedik és le verik a támadást-.- Fel nőhetnének már egyesek van sok 40 éves azt ilyenek mondogat hogy jönnek az ürlények valaki hülye meg kiment a térre 4.-n me hogy ő üdvözli őket na azse 100-s..
8/12 anonim válasza:
am azt nem értem, hogy sokan ideírnak hogy nem hisznek benne meg ilyesmi, mégis ennél a kérdésnél vannak valami oknál fogva...
9/12 anonim válasza:
Mégis kik támadnának, a lumbulábiak?
Na ne viccelj.
Reptoid Fénymester 400/R
10/12 anonim válasza:
Lehet hogy a krixkraxiak, guargumik, annuakik támadnak majd, és lelézerágyúzzák a reptoidokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!