Ezotéria hívők. Elmondanátokk?
Figyelt kérdés
Most azokat az ezotéria hívőket kérdezném akik minden 2012-tős kérdésnél valami olyan választ adnak hogy "spirituális fejlődés lesz".Ez mi a fenét jelent???Aki válaszol kérem tegye tudományosan mert a miszticizmussal erősen hadilábbal állok.2012. júl. 31. 23:05
1/19 A kérdező kommentje:
Elnézést a két "k"-áért.
2012. júl. 31. 23:06
2/19 Tom Benko válasza:
"tegye tudományosan"
Na, ezért nem lesz egy válasz sem... :)
4/19 anonim válasza:
szerintem ez a mondat azt jelenti, hogy az emberek agya fejlődni fog, egymáshoz jobban fogunk alkalmazkodni, stb.
5/19 anonim válasza:
Nem tudom mi számít itt tudományosnak már... de gondolom te se kísérletekkel alátámasztott dolgokra gondolsz...
Amit a spirituális fejlődés alatt érteni kell az eddigi olvasataim alapján az, hogy a Föld egy magasabb szintre lép a létben. Valamiféle felemelkedéses cucc... Rezgésszint váltás.
6/19 anonim válasza:
Sajnos nem fognak az emberek magasabb szintre lépni, mert ilyen nem létezi. Pedig rájuk férne, te is tudod miért, ha olvasod az ezó kategória kérdéseit és válaszait.
7/19 anonim válasza:
Nézz szét az interneten. De vigyázz mert a 80% hazugság.
8/19 anonim válasza:
Tudományos világnézet = Korlátok közé szorított, beszűkűlt tudat állapot. Én is ilyen voltam, tehát megértem hogy sokan nem tudnak még túl látni a dolgokon. Nekem se két nap volt mire túl láttam a társadalom által rám erőszakolt korlátokon.
9/19 anonim válasza:
"Tudományos világnézet = Korlátok közé szorított, beszűkűlt tudat állapot."
Ezoterikus világnézet = Alaptalan, logikátlan hülyeségek, hiszékeny, ostoba emberek számára.
10/19 A kérdező kommentje:
Egy olyan válasz se volt ami egy mm-rel is közelebb vitt volna ahhoz az elképzeléshez hogy spirituálisan fel lehet emelkedni.És mindent összeszedve az ezó.izé hívők egy logikátlan valamit gondolnak még a gravitáció léténél is valósabbnak.Ha tudományosan nem lehet valamit megindokolni az a dolog nem is létezik .
2012. aug. 1. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!