Ezotéria hívők. Elmondanátokk?
Figyelt kérdés
Most azokat az ezotéria hívőket kérdezném akik minden 2012-tős kérdésnél valami olyan választ adnak hogy "spirituális fejlődés lesz".Ez mi a fenét jelent???Aki válaszol kérem tegye tudományosan mert a miszticizmussal erősen hadilábbal állok.2012. júl. 31. 23:05
11/19 A kérdező kommentje:
"Tudományos világnézet = Korlátok közé szorított, beszűkűlt tudat állapot. Én is ilyen voltam, tehát megértem hogy sokan nem tudnak még túl látni a dolgokon. Nekem se két nap volt mire túl láttam a társadalom által rám erőszakolt korlátokon."
Mi az hogy keretek közé szorított és hogy beszűkült? Már azért beszűkült vagyok mert ép ésszel szemlélem a világot?Szóval akkor lennék nyitott és befogadóképes ha olyanokat állítanék és fogadnék el mint:A Nap a Föld körül kering,A nagy éti csiga minden éjszaka feketére festi az eget hajnalba pedig ismét kékre,és hogy a mennyben sörvulkánok vannak.Bocsánat de aki nem tudja elválasztani a fantáziát a valóságtól az nem nyitott hanem bolond.
2012. aug. 1. 13:15
12/19 anonim válasza:
ti mind hülyék vagytok, csak én vagyok helikopter -.-
13/19 Tom Benko válasza:
@5: Számítottam erre. Szép, egész mondatokban nem mondtál semmit. /me tapsol
14/19 Tom Benko válasza:
@8: Hát, akinek az ésszerűség és logika korlát, az elég kényelmetlenül érezheti magát a valóságban... :)
15/19 anonim válasza:
Kérdésed provokáció. Számodra nincs mit mondani. Ezotéria hívők? Olyan nincs is.. Hány éves vagy? Kettő? Gyakorolj a barátaidon.
16/19 A kérdező kommentje:
Nincs olyan hogy ezotéria hívő?Ez körülbelül olyan mint hogy nincsenek keresztény,muszlim vagy zsidó hívők.Aki egyet ért az ezotéria által kinyilatkoztatott dolgokkal kapcsolatban ,mint a tenyér jóslás vagy varázslat ,azt ezotéria hívőnek lehet besorolni.
2012. aug. 2. 11:39
17/19 Tom Benko válasza:
@15: Aki bizonyítatlan és bizonyíthatatlan fogalmakat valósnak fogad el, azt nyugodtan lehet hívőnek nevezni.
18/19 anonim válasza:
Az tény, hogy be van szűkülve a tudatod. Ez nem is vita tárgya.. Majd egyszer felébredsz Te is. Lehet, nem is sokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!