Ezeket az emberek tényleg elhiszik, vagy csak poénkodnak?
December 21-én feltárjuk az igazságot, te is megismered majd a pusztító erőnket.
Üdv,
II. Tarian Dringazuk
reptoid vezérezredes
Nah az ilyenektől minden hajam szála égnek áll. :D
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek!
Persze van, aki komolyan gondolja és hisz benne. Én se zárom ki a létüket, hiszek bennük, mármint a földönkívüli életben, de nem az idióta reptoid invázióban. Nem is tudom kinek pattant ki először a fejéből, de nagy sikere van az biztos.
A reptoid invázió márpedig nem poén dolog! Komolyan kéne vennetek, másképp majd sajnálkozni fogtok decemberben, ha a karácsonyi ajándékaitokat nem lesz idötök már kibontani!
Üdv,
Reptoid Alparancsnok.
Hello Alparancsnok!
Ezek a szerencsétlenek nem tudják, mi vár rájuk. Még akkor se fognak hinni az invázióban, amikor egy diszruptorágyút tolunk a képükbe.
Reptoid Domination Forever!
II. Tarian Dringazuk
reptoid vezérezredes
Van egy állandó változás a földön, csak az nem veszi észre aki teljesen vak.
Tudományosan meg van minden magyarázva és alátámasztva, még mielőtt sokan a fejemet vennék.
Ezen kívül ami itt megy marhulás a reptoidokkal, egy eszement baromság és lehet jönni megölni miatta, állok elébe;) nagyszájú bagázs;):PPPPPPP
2012 vége 2013 eleje majd csak észre veszitek azt ami már most a szemetek előtt van. (és ezek a tények 40-50 éve fenn állnakxD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!