Szeptikusoknak miért jó hogy itt poénkodnak?
Az biztos hogy én se mennék be egy hentesboltba ha vegetáriánus vagyok...
...és még ők beszélnek a logikus gondolkodásról :D
Mert hihetetlenül szórakoztató tud lenni olyan emberek számára, akik nem mesekönyvekből építették fel a világképüket! :D
Én mondjuk csak olvasó vagyok, de meg tudom érteni azt aki próbál nevelő célzatú, ironikus hozzászólásokkal rávilágítani mekkora hülyeségeken vitatkoznak itt egyesek.
Most komolyan. Az emberiség történetében kismillió vallást találtak fel, amik még több, különféle ágazatra szakadtak. Erre fel az ember naponta azt látja, hogy itt a Biblia univerzális igazságáról vitatkoznak olyanok, akik szemmel láthatóan sohasem olvasták (tipp: Lucifer egy szóval nem szerepel benne), hanem csak Hollywoodi filmekből próbálnak összerakni valami katyvaszt, miközben "apokrif" iratokra (szintén nem olvastak egyet sem) hivatkoznak?
Nézzük a kérdést egy másik témával:
Miért írnak anorexiával kapcsolatos témába olyanok, akik nem támogatják azt?
Természetesen azért, mert ha csak anorexiások írnának abba a bizonyos témába, akkor csak egyre jobban támogatnák és bátorítanák egymást minél nagyobb hülyeségekre (ebben az esetben pl. 40 kg alá fogyás) Így már érthető ugye?
(Itt már a fél banda lepontozott, ugye?)
Most nem azt mondom, hogy minden amit itt írtok hülyeség, de azt ti se tagadhatjátok, hogy sokan sokféle baromságban hisztek - aminek töredéke talán igaz, de ezt nem mindenki tudja kiszűrni. Épp ezért ha nem megy valaki "szkeptikus" a tizenötödik Nibirus témába is leírni, tényekkel alátámasztani, hogy miért lehetetlen a létezése, akkor sokan továbbra is azt fogják bizonygatni, és egy idő után az egész topik újra el fogja hinni.
És egy dolog, hogy abban hisztek amiben akartok, de ez nem a Vallás, hanem az UFO észlelések téma - az itt leírtak (már amik léteznek) mind kézzelfogható, nagyon is fizikai valamik, amikben nem hinni kell hanem tudni a létezésükről/nem létezésükről.
"Miért írnak anorexiával kapcsolatos témába olyanok, akik nem támogatják azt?
Természetesen azért, mert ha csak anorexiások írnának abba a bizonyos témába, akkor csak egyre jobban támogatnák és bátorítanák egymást minél nagyobb hülyeségekre (ebben az esetben pl. 40 kg alá fogyás) Így már érthető ugye?"
Nincs igazad, mégpedig azért, mert a kérdező nem azt kérdezte miért írtok ide hanem azt hogy miért poénkodtok. Ha én írok az anorexiás témába de úgy írok hogy kiröhögöm őket, akkor egy féreg lennék. Ugyan így ha 1 szkeptikus ide jön röhögni, az is egy féreg. Azzal semmi baj nincs ha idejön 1 szkeptikus, a gond azzal van hogy poénkodnak ahogy a kérdező mondja és erre még büszkék is. (Feljebb olvashatod még be is vallják hogy csak szórakozni járnak ide). Tehát nem azzal van a baj hogy aki nem anorexiás az nem írhat az anorexiásokhoz, hanem azzal van a baj hogy a pofájukba röhög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!