Szeptikusoknak miért jó hogy itt poénkodnak?
Azért mert segg hülyeségeket írtok. 404 is beszél vagy 4-5 fizikai testtel rendelkező fajról. Statisztikailag kizárt hogy ennyi eljuthatna ide, egyáltalán tudna rólunk.
És ez még csak 1 ember állítása, az összes többi 'UFO kutató' megint mást mond.
Röhögni járok ide(pedig nem vagyok szkeptikus), mert biz van min. :(
Ui: jöhet a lepontozóbrigád!
Azért, mert akkora hülyeségeket írtok néhányan, hogy arra már egyszerűen nem lehet mást mondani...
És Tom Benkonek igaza van, ha jön az érdemi, értelmes válasz, arra is csak hülyeséget reflektáltok, és csípőből letagadjátok. Aztán meg a jön a "mindenki higgyen, amiben akar, én pl. nem hiszek a Newtoni fizikában, tehát az nincsen"-típusú maszlag, amire nem tudom kifejezni, hogy mekkora fizikai fájdalmat érzek az olvasásakor... A többség túl hülye ahhoz, hogy felfogja az érveinket, így marad a kinevetés.
Na, szólj igazat és betörik a fejed.
Tom Benko-nak teljesen igaza van, és ezt a topic is remekül bizonyítja.
Dehát mit is várhat az ember egy olyan helyen, ahol a törzsközösség kritika nélkül elfogad bármilyen sületlenséget, ami a saját kis fantáziavilágát támasztja alá, és reflexből ignorál minden bizonyítékot, ami megcáfolná azt?
# 11/18-as voltam, észérvekkel jöttem, nem vontam senkit sem kétségbe(szkeptikus sem vagyok) és mégis lepontoztak, pedig azért járok ide, mert néha-néha elfogni egy értelmes kérdést értelmes válaszokkal.
Csak azt nem tudom, hogy mért teszik föl újra és újra ugyan azokat a tárgytalan, alátámasztatlan kérdéseket.
4 hónapja még Sz. Árpi és Tamás a 'kvantumfizikus' voltak menők a reptid(iótás)os meséikkel.
Eltűntek, most csak az igaz amit 404 mond?!
(Mert el tudom még azt is képzelni, hogy 404 néha besír a röhögéstől a gép előtt egyesek szövegein, pedig ő aztán nem szkeptikus.)
De nincs min meglepődni, ez az emberi természet, azt pártoljuk, aki azt mondja amit hallani szeretnénk(hű szerintem ez kivágja a kérdezőnél a biztosítékot és törli az üzenetemet).
Nem is beszélve a 14 év alatti még abszolút gyerek vagy éppen, hogy kamaszodókról, akik különlegesek szeretnének lenni vagy éppen mindenhol a megmagyarázhatatlant(ami nem létezik, minden csak idő kérdése) látni.
El kéne gondolkozni nem rögtön mocskolni a másikat, nézettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!