Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szeptikusoknak miért jó hogy...

Szeptikusoknak miért jó hogy itt poénkodnak?

Figyelt kérdés
Az odáig oké hogy NASA és egyéb szervezetek próbálnak kicsit viccelődni meg elhessegetni a gondolatokat erről mert ők titkolnak valamit, de nekem már nagyon tele van a tököm ezekkel az emberekkel. Földönkívüliek nem léteznek? Rendbe . De akkor mi a francot keresel a témába?
2012. jan. 20. 23:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%

Azért mert segg hülyeségeket írtok. 404 is beszél vagy 4-5 fizikai testtel rendelkező fajról. Statisztikailag kizárt hogy ennyi eljuthatna ide, egyáltalán tudna rólunk.

És ez még csak 1 ember állítása, az összes többi 'UFO kutató' megint mást mond.

Röhögni járok ide(pedig nem vagyok szkeptikus), mert biz van min. :(

Ui: jöhet a lepontozóbrigád!

2012. jan. 21. 11:30
 12/36 anonim ***** válasza:
90%
Na abból látszik mennyire intelligens emberek írnak ide,hogy az összes válasz,ha szkeptikus írta,he olyan aki hisz,le van pontozva! Gratulálok az értelmes embereknek,ezért felesleges bármit is írni,aki hülye az az is marad.../53%-os válaszadó/
2012. jan. 21. 11:35
 13/36 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert akkora hülyeségeket írtok néhányan, hogy arra már egyszerűen nem lehet mást mondani...

És Tom Benkonek igaza van, ha jön az érdemi, értelmes válasz, arra is csak hülyeséget reflektáltok, és csípőből letagadjátok. Aztán meg a jön a "mindenki higgyen, amiben akar, én pl. nem hiszek a Newtoni fizikában, tehát az nincsen"-típusú maszlag, amire nem tudom kifejezni, hogy mekkora fizikai fájdalmat érzek az olvasásakor... A többség túl hülye ahhoz, hogy felfogja az érveinket, így marad a kinevetés.

2012. jan. 21. 11:54
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Na, szólj igazat és betörik a fejed.

Tom Benko-nak teljesen igaza van, és ezt a topic is remekül bizonyítja.

Dehát mit is várhat az ember egy olyan helyen, ahol a törzsközösség kritika nélkül elfogad bármilyen sületlenséget, ami a saját kis fantáziavilágát támasztja alá, és reflexből ignorál minden bizonyítékot, ami megcáfolná azt?

2012. jan. 21. 15:33
 15/36 anonim ***** válasza:
3%
Nem hiszem el hogy felnőtt ember ezotériásokon szórakozna. Sztm ezek még nagyon kicsi gyerekek lehetnek kb. 9-13 évesek. Meg a gyerekek gonoszok.
2012. jan. 21. 16:05
 16/36 anonim ***** válasza:
95%
Szkeptikus vagyok 404-el szemben.Hiszem hogy az univerzum sok csodalatos dolgot rejt es sok fajt.De hogy csak 404 beszel veluk azt nem meg a telepatia meg minden hulyeseget.Igen itt jon az hogy a NASA titkol mindent persze amikor majdnem sejteket talaltak egybol szetkurtoltek de semmi baj...Barcsak neha emberek latnatok magatokat kivulrol hogy istenititek 404-et meg mindent elhisztek neki mert jol adja elo.Szoval ez a mi bajunk nem az hogy nem hiszunk urlenyek letezeseben.Na pa.
2012. jan. 21. 16:14
 17/36 anonim ***** válasza:
93%
9-13 evesek poenkodnak rajtatok ? Inkabb 404nek hisznek a gyerekek mert ok meg mindent elhisznek.
2012. jan. 21. 16:15
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is gyerekek. Másra én se tudok gondolni. Felnőtt ember nem néz olyan témát ami nem érdekli. Vagy az is lehet hogy felnőttek de akkor viszont fogyatékosok mert olyan dolgokat olvasnak ami őket abszolút nem érdekli. Most szintén! Normális egészséges ember elolvassa azt ami őt nemérdekléi vagy idegesíti? Nem!
2012. jan. 21. 17:39
 19/36 anonim ***** válasza:
94%

# 11/18-as voltam, észérvekkel jöttem, nem vontam senkit sem kétségbe(szkeptikus sem vagyok) és mégis lepontoztak, pedig azért járok ide, mert néha-néha elfogni egy értelmes kérdést értelmes válaszokkal.

Csak azt nem tudom, hogy mért teszik föl újra és újra ugyan azokat a tárgytalan, alátámasztatlan kérdéseket.

4 hónapja még Sz. Árpi és Tamás a 'kvantumfizikus' voltak menők a reptid(iótás)os meséikkel.

Eltűntek, most csak az igaz amit 404 mond?!

(Mert el tudom még azt is képzelni, hogy 404 néha besír a röhögéstől a gép előtt egyesek szövegein, pedig ő aztán nem szkeptikus.)

De nincs min meglepődni, ez az emberi természet, azt pártoljuk, aki azt mondja amit hallani szeretnénk(hű szerintem ez kivágja a kérdezőnél a biztosítékot és törli az üzenetemet).

Nem is beszélve a 14 év alatti még abszolút gyerek vagy éppen, hogy kamaszodókról, akik különlegesek szeretnének lenni vagy éppen mindenhol a megmagyarázhatatlant(ami nem létezik, minden csak idő kérdése) látni.

El kéne gondolkozni nem rögtön mocskolni a másikat, nézettől függetlenül.

2012. jan. 21. 18:34
 20/36 anonim ***** válasza:
Nos nem vagyok gyerek és fogyatékos sem,mégis idejárok és nevetek egyes kérdéseken és válaszokon,de vannak itt az ezotéria témában normális kérdések is és igazából azok miatt jövök csak közben megnézem ezeket a hülye kérdéseket is,mert mindig megnevettetnek :D
2012. jan. 21. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!