Ha ma ez nem történik meg akkor a dec.21 sem?
Figyelt kérdés
paranormal.hu/news.php?extend.5872012. aug. 4. 18:17
11/19 anonim válasza:
De ! December 21-e biztosan megtőrténik hiszen benne van a naptárban.
Ha magára az ufó invázióra gondolsz, akkor ne vegyük egy kalap alá a reptoidokat és a plejádokat.
12/19 anonim válasza:
Ja ma megint tali van Plejád Pistivel...:D
13/19 anonim válasza:
Most ténleg mikor jönnek már a plejádok ? Várjátok ? Elhiszitek ? Van aki kiment az utcára és ott várja őket, egy másik kérdésben a kérdező, de az űrhajó csak londonba fog leszállni vagy ide is ?
14/19 A kérdező kommentje:
Egy másik kárdésben a kérdező ? Nekem ez a kérdésem csak. Ám meg tuti nem lesz semmi szerintem se és hitelét veszti aki kitalálja ezeket.
2012. aug. 4. 19:20
15/19 anonim válasza:
Én már túl sok világvégét éltem túl, hogy higgyek ezekben a majákban.
16/19 anonim válasza:
Megmondom én mi lesz dec. 21-én. Megszűnik az ezotéria rovat! :)
17/19 anonim válasza:
"Én már túl sok világvégét éltem túl, hogy higgyek ezekben a majákban." A majáknak ehhez semmi közük! Nem ők találták ki a világvége sztorit, hanem a sok ostoba....
18/19 A kérdező kommentje:
Hát srácok, nem történt semmi. Ennyit erről.
2012. aug. 5. 05:45
19/19 anonim válasza:
Veronika ez a te hibád. Nem hittél bennük eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!