Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Isten/Sátán lehetséges hogy...

Isten/Sátán lehetséges hogy egy földönkívüli lény lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon sok szkeptikus nevet Isten és Sátán létezésén, míg a hívők napi kapcsolatban vannak velük és még beszélgetnek is.

Lehetséges hogy ezeket a lényeket nem úgy kell elképzelni mint a vallásokban egy felülről irányított bácsi illetve egy alúl lévő patás szarvas fenevad, hanem ők valójában egy igen fejlett lények lennének ?

Tudjuk a tudományból, hogy nemhogy nem a világ közepe nem vagyunk, hanem számos élet van körülöttünk és nem vagyunk itüntetett szerepben sem. Lehetséges lenne, hogy Isten/Sátán egy trillió évek alatt fejlődött civilizáció jelenlegi formája lenne ?

Ma már ismert a kvantumfizikában hogy az anyagot irányítani tudja a tudat a szellem, a lélek és egy ilyen civilizáció ilyen hosszú idő alatt mentálisan elszakadt a test börtönéből és ilyen szuperfejletté vált, hogy számunkra mindehatónak tűnik ? Belelát a gondolatainkba és sugall, védelmez de akár büntet is !

2012. júl. 25. 16:39
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Istenek Jelentése = Idegenek Sátán = Gonosz Szándékú Idegen

Egyre több bizonyíték van rá hogy régóta látogatnak minket az idegenk...És a piramisok idejében is nagy hatással voltak a fejlődésünkben... TÖBB INFÓ = ŐSI IDEGENEK..akit

IDEJE FELKELNI!-.-!

2012. aug. 29. 12:20
 32/44 anonim ***** válasza:
90%
Remélem, egyébként jól vagy!
2012. aug. 29. 19:17
 33/44 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy holografikus univerzumban élünk, ahol több dimenzió létezik, elképzelésem szerint, igenis minden létezik! Pl:.anyagi világ is létezik, és antianyag világ is létezhet! Olvassátok el: Michio Kaku Hipertér című könyvét, utána elmélkedjetek ezen!

:)

2012. szept. 7. 23:28
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy szuper érdekes kérdés!! És a kommentek is nagyon jók!! Még több ilyet!! Ezt hívják értelmes-érdemi vitának...
2012. szept. 21. 20:51
 35/44 anonim ***** válasza:
96%
Én nem hinném, hogy az. Isten egy energia, nem földönkívüli. Az más dolog, hogy régen idelátogatott lényekre azt hitték esetleg, hogy istenek. De ne keerjük a szezont a fazonnal!
2012. szept. 21. 21:35
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
(talán) nagyon is lehetséges az, amit írtál
2012. szept. 23. 02:35
 37/44 anonim ***** válasza:
Én is már gondoltam erre,amit a kérdező mond. Annak ellenére,hogy hívő vagyok. De akkor arra válaszolj,hogy mi a garancia arra,hogy Armageddon csatájában isten/Jehova fog győzni Sátán és démonai felett (ami akár lehet földönkívüliek csatája is). Én abban hiszek és várom,hogy Isten/Jehova győz. De nem tudom,hogyan tudom ezt a két elméletet összekapcsolni,mert mindkettő birizgálja a fantáziám.
2012. szept. 30. 21:25
 38/44 anonim ***** válasza:
Nyilván földön kívüli, mivel ha földi lenne, nyilván nap mint nap látná valaki.
2012. szept. 30. 22:20
 39/44 anonim ***** válasza:

Először is kérdező, a sátánt az ördögöt az ember találta ki hogy valakire ráfoghassa bűneinek okát.

Teremtő Erők-energiák vannak. Isten, mint szellemi energia a Földünk egyik lelke. Ezt szokták Fehér fénynek látni messziről a klinikai halálból visszahozott emberek.

A másik energia pedig maga a nyers erő a tömörítő vonz-erő--Ez a Földünk másik lélek energiája. Ha ez nem lenne akkor nem lenne gravitáció, nem mozdulna a talpunk alatt a föld, és nem segítené elő hogy felszabaduljanak a gázok vagy a vulkán úgy hogy ne robbanjon fel a bolygónk

De az életet Teremtő isteni ERŐK nem rosszak, de nem is jók, egyszerűen a földünk természetes ERŐI alkották az életet és fenntartják védelmezik az életet amíg a Földünk élő.

2012. okt. 9. 21:25
 40/44 anonim válasza:

A vallás nem isten iránt elfogult, hanem az ember iránt.

Ha olyan rosz emberek vagyunk, Isten mértne teremtett volna más lényeket is. Semmi elvetendő nincs abban hogy

"Több világ, de egy Isten"

2012. okt. 10. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!