Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Isten/Sátán lehetséges hogy...

Isten/Sátán lehetséges hogy egy földönkívüli lény lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon sok szkeptikus nevet Isten és Sátán létezésén, míg a hívők napi kapcsolatban vannak velük és még beszélgetnek is.

Lehetséges hogy ezeket a lényeket nem úgy kell elképzelni mint a vallásokban egy felülről irányított bácsi illetve egy alúl lévő patás szarvas fenevad, hanem ők valójában egy igen fejlett lények lennének ?

Tudjuk a tudományból, hogy nemhogy nem a világ közepe nem vagyunk, hanem számos élet van körülöttünk és nem vagyunk itüntetett szerepben sem. Lehetséges lenne, hogy Isten/Sátán egy trillió évek alatt fejlődött civilizáció jelenlegi formája lenne ?

Ma már ismert a kvantumfizikában hogy az anyagot irányítani tudja a tudat a szellem, a lélek és egy ilyen civilizáció ilyen hosszú idő alatt mentálisan elszakadt a test börtönéből és ilyen szuperfejletté vált, hogy számunkra mindehatónak tűnik ? Belelát a gondolatainkba és sugall, védelmez de akár büntet is !

2012. júl. 25. 16:39
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, jól gondolkodsz, ne add fel, kutass tovább! Nem könnyű megérteni ezeket, sokat kell olvasni, foglalkozni a filozófiával és az ókori eseményekkel is. A kapásból ideírt okoskodások nem lehetnek irányadók, de még a "tudományok" se mindig. Azért tettem idézőjelbe, mert sokszor a legújabb kutatási eredmények még be se jutnak a köztudatba, és ha bejutnak, akkor is első reakció, hogy nem igaz. Valóban a a tudat, vagyis a mindent átszövő eredendő intelligencia önmagában, azaz test nélkül is létezhet, vagyis mivel a tudat az elsődleges, léteznie kell. Ez az amit akár Istennek is mondhatunk. A Sátán létezése nehezebb dió. Sokan az egóval azonosítják. Tehát a lélek kontra ego felelne meg az Isten kontra Sátán harcnak. Ehhez is sok töprengés kell. Isten az egység, a Sátán a különálló, önző entitás. Természetesen az ego nélkül, sőt önzés nélkül sem élhetünk, de az a kérdés, hogy az istenit tápláljuk jobban, vagy a sátánit.
2012. júl. 25. 23:17
 12/44 anonim ***** válasza:
31%

NEM, mert az ufokat is ISTEN alkotta, mint az embert ÉS alapból az ufok is ki vannak téve a sátáni dlgoknak!!!

az egész univerzum isten termtése, az emberrel, azállatokkal, az űrrel és a többi sok trilliárd ufo fajja együtt, mind istan csodája!!!

2012. júl. 25. 23:19
 13/44 anonim ***** válasza:
82%
Na ez tényleg egy okos kérdés....én keresztény vagyok,de nem hiszek istenben,mert kizárt,hogy ő irányítana.Egyszerűen gondoljatok bele,akkor mennyi idősnek kell legyen,hogy ő irányítson mindent.Szerintem hülyeség ez az isten/sátán űrlény elmélet...
2012. júl. 25. 23:38
 14/44 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó... keresztény vagy, de nem hiszel istenben? Ennyi erővel én meg kubai vagyok de nem beszélem a nyelvet, Magyarországon élek és semmilyen kubai felmenőm nincs.
2012. júl. 26. 16:36
 15/44 anonim ***** válasza:
93%

"nem hiszek istenben,"

Nem hiszel saját magadban? Isten mindenhol ott van, még benned is.

2012. júl. 26. 16:52
 16/44 anonim ***** válasza:
93%
Mind1 akkor is egy hülyeség -,-
2012. júl. 26. 16:52
 17/44 anonim ***** válasza:
64%
isten nincs senkiben!! isten egy másik dimenzióban van, ahonnan minden embert, állatot, ufot meg tud figyelni!!!
2012. júl. 26. 16:56
 18/44 anonim ***** válasza:
45%

nekem gyanús, hogy a Jehova-entitás egy furcsa, kegyetlen (talán) velünk párhuzamos dimenzióbéli ragadozó lehe(ett)

a sátán elég érdekes, mivel a régi szanszkrit beavatásban a legmagasabb entitást jelentette,

talán, mikor a jadavák (=a preindiai zsidó mágus-kaszt) kivonultak Indiából,

a beavatottaik (vagy a beavatásokon elbukottjaik !) írták át a régi beavatás dolgait és tették útálattá a Bibliában

jad : egyébként tóramutatót jelent a zsidóknál

Sátán = Sat-An sat-Anu ez a legfelsőbbet, a Legfelsőbb Lényt jelenti (talán)

a Bibliával és különösen az újszövetséggel (nagy valószínűséggel) egy olyan szentnek nyilvánított iratot írtak meg,

ami kiválóan alkalmas a tömegek elméjének megmérgezésére és a tömegek feletti mágikus uralom gyakorlására

az intézményes vallás Jézus Krisztusát (a kereszten =külső megváltó) személy szerint a DAJJAL-nak tartom, a hazugnak, az antikrisztusnak

"aki az egész föld kerekségét elhiteti"

mit mond?

amikor az én evangéliumomat prédikálják az egész földön, akkor jön el a vég

(itt igazat mond a DAJJAL)

az iszfahániak (=fekete mágusok, gonosz varázslók) műve ekkor teljesedik be

és ekkor indulnak el rabolt és lopott mágikus erőtől övezve tanúságtevő útjukra

Isten = a(z emberi) lélek

napból és fényből való, jelképe az oroszlán, száma a 6

mikor teljességében ragyog mind a 3 világban, akkor száma a 666

ezt gyűlölik az ellenbeavatásban, az áltradícióban, a szándékosan létrehozott kontrahagyományban

a legszentebbet tették átokká a gonoszok

gondolkozzatok el ezen!

2012. júl. 26. 17:38
 19/44 anonim ***** válasza:
93%

Isten sincs meg sátán sincs!Csak istenek vannak azok is az idgenek

akik már a piramisok idejében eljöttek:)A vallást is a tiszteletükre hozták létre !Csak az már egymosógép lett sajnos:(

2012. júl. 29. 20:04
 20/44 anonim ***** válasza:
97%
Mára már agymosógép lett a vallás:(Nem hinni kell HANEM TUDNI!
2012. júl. 29. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!