Isten/Sátán lehetséges hogy egy földönkívüli lény lenne?
Nagyon sok szkeptikus nevet Isten és Sátán létezésén, míg a hívők napi kapcsolatban vannak velük és még beszélgetnek is.
Lehetséges hogy ezeket a lényeket nem úgy kell elképzelni mint a vallásokban egy felülről irányított bácsi illetve egy alúl lévő patás szarvas fenevad, hanem ők valójában egy igen fejlett lények lennének ?
Tudjuk a tudományból, hogy nemhogy nem a világ közepe nem vagyunk, hanem számos élet van körülöttünk és nem vagyunk itüntetett szerepben sem. Lehetséges lenne, hogy Isten/Sátán egy trillió évek alatt fejlődött civilizáció jelenlegi formája lenne ?
Ma már ismert a kvantumfizikában hogy az anyagot irányítani tudja a tudat a szellem, a lélek és egy ilyen civilizáció ilyen hosszú idő alatt mentálisan elszakadt a test börtönéből és ilyen szuperfejletté vált, hogy számunkra mindehatónak tűnik ? Belelát a gondolatainkba és sugall, védelmez de akár büntet is !
kabapixi, mondom isten létezik!!!!
isten teremtette az űrt, az ufokat és az embert is!!!! hogy nem érted meg???
Mondjad má neki hogy neked teremtsen agyat:)
Meg jelentse be a földönkívüliek létezését meg adjon 2000000000000 Ft ot oké?a francba.... menny a templomba hinni ne itt lökd a hittérítő dumát ?kit érdekel?
Mért van az hogy egy ember minél okosabb annálkevésbé hisz istenbe és az idegenekbe jobban hisz?
én istenben és az ufokban is hiszek, hiszen isten miért csak egy földön teremtett volna életet?
én ha isten helyében lettem volna, hasonlóan sok bolygót teremtettem volna!!
isten sok bolygót teremtett sok élettel, így azok az ufok is testvéreink alapból, ez persze nem azt jelenti, hogy nem gonoszak, mert a zufok gonoszak is lehetnek és bármikor támadhatnak, ha úgy akarják!!
de én ezt mondom!!!
sok ufo faj létezik, amit isten teremtett! persze a bibilia nem írja le, mert a bibliaírok, annak idején amikor írták miért tudták volna, hogy isten nem csaka földön teremtett életet, hanem ufoknak is életet adott!!! egyszeráen nem tudták, most tudják!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!