404 tényleg egy földönkívüli lény?
Figyelt kérdés
Ha igen minek jött ide de most komolyan?2011. máj. 4. 15:11
2/27 anonim válasza:
Ezt én már a kezdetektől észrevettem ti még csak most jöttök rá? Sztm az a küldetése hogy az emberi elmét és viselkedését tanulmányozza az ember saját élővilágában. Mert minden élőlény természetes viselkedését a saját élőhelyén lehet megfigyelni!
3/27 anonim válasza:
Hiába kérdezitek meg 404et le kell tagadnia hogy földönkívüli!
4/27 anonim válasza:
Nem földön kivüli hanem diliházon belüli, csak valaki becsempészett egy lap topot +netet:(
5/27 anonim válasza:
Kérdező! mi[emberek] minek jöttünk ide, de most komolyan??!
6/27 anonim válasza:
Nincs kizárva h 404 egy idegen faj. végül is nem normálisan (nem emberien) beszél. Olyan furcsán beszél. De okos amúgy de mégis fura. Ijesztő! Az tuti h én nem mernék vele találkozni. Földönkívülivel nem mernék még ha kedves akkor se!
7/27 anonim válasza:
Tutira az, most telefonál haza :D
9/27 anonim válasza:
404 nagyon rendes és szeretetteljes. Miért piszkáljátok? Ő csak jót akar, mint én.
10/27 anonim válasza:
jaj basszus én meg hirtelen azt hittem arról a netes hibaüzenetről beszéltek :-DDDDDD error 404 Not Found :-D LOL!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!