Ha látnád, hogy a közeledben egy ufo vagy valamilyen tárgy becsapódna vagy leszállna oda mernél menni?
Nagy kockázat van az ilyenkenél, nem kizárt, hogyha a helyszínre mész akár gyilkos és horrorisztikus lényekkel találkozol.
Az egyik alien vs predator filmben is mikor lezuhant az űrhajó az apja és a gyerek odament majd az alienek pókszaporító lénye rátámad az apára és elindult a horror!
Te ilyen kockázattal oda mernél menni egeydül vagy hívnád a hadsereget?
Én nem mennék oda, profikra bíznám.
Úgy is itt forgat Bruce Willis, odazavarnám tesztnek. :)
Az a baj, h az emberrablásról szóló beszámolók közel 98% kamu, hazugság. A maradék 2%-ot tartják lehetségesnek, viszont azt sem bizonyítottnak.
Az ember sok mindenre képes ám egy kis hírverésért. Sokan csak poénból jelentik be h elrabolták őket, valakik pedig tényleg annyira zakkantak, h ilyet hallucinálnak.
Ez a petesejt leszívás a hasfalon keresztül dolog elárulom neked az X-aktákból van. Volt egy rész amikor Scully-t elrabolták az "idegenek", és tőle vették le így a petesejtjeit. Szal ez is kamu. Vki épp látta ezt a részt, és próbálja beadni olyanoknak, akik nem látták, és bizony sokan elhiszik.
Gondolj bele: Roswell óta jelentenek az emberek ufókat, elrablásokat. Szted az azóta eltelt évtizedek alatt nem tudtak volna úgy felboncolni pár embert, h megismerjék a testünk működését? Ha mi találnánk pár földönkívülit, azokból mindent meg lehetne állapítani, nem kéne ahhoz 50 évnyi boncolgatás és műtögetés.
Azért annyit hozzátennék, h egy hajszálból, bőrdarabból is lehet DNS-t kimutatni, de ha nagyobb művelethez kell, pl klónozás, oda nem elég egy hajszál, oda úgymond "nagyobb adag" kell. De mivel földönkívüliek jelenleg nincsenek, mert nincs rá bizonyíték, ezért klónozni sem járnak ide.
Egyszóval: Nem jár ide egy faj sem klónozgatni, sem boncolni, sem 50 évig embereket rabolgatni. Ezek csak mind kitalációk. Ha egy idegen faj idejönne, valószínűleg nem egy szikével jönne, és 2 gézlappal. Ha lenne űrutazásra alkalmas eszközük, akkor nyilván minden más területen (orvostudomány, technika stb) fejlettebbek lennének mint mi.
Tudom, láttam azt a részt :D De volt ilyen beszámoló. A beszámolók kamuk, ez egyértelmű. Ilyen nincs, hogy fényéveket utaznak sitty-sutty, de közben meg középkori módszerekkel vizsgálnak, és még félre is beszélnek közben.
Voltak amniocentézises beszámolók is, beültetett embriókkal, amit én, bár nem vagyok szakember a kilökődés miatt pl eleve lehetetlennek tartok. Egy nyomorult enzimhiány vetélést okoz ( rH összeférhetetlenség), de azért egy genetikailag idegen faj embrióját simán be lehet ültetni, és pár hónap múlva kiműteni. Na neeee. Meg hát már túl sok is az ilyen sztori ahogy írod. Elég lenne pár egyedet vizsgálni, nem ötven évig itt randalírozni.
A klónozáshoz nagyobb minta kell, de azt is meg lehet szerezni normálisan is, nem kell ahhoz szétkaszabolni valakit.
Miért kéne pénzügyi rendszernek lennie egy idegen civilizációnál? A pénz is emberi találmány:) Most egy filmet hoznék fel példának. Tom h a film az nem a valóság, de ebből kiindulva tok csak példát mondani. Függetlenség napja. Abban is egy idegen fajt ábrázoltak, akiknek nem volt pénzügyi rendszerük.
Egy idegen kultúrát úgy is el tudok képzelni, h van egy hierarchikus rendszer vezetőkkel, munkásokkal stb, de nincs pénz. Mindenki teszi a maga dolgát, és nem a pénzért végzik a munkájukat, hanem a faj fennmaradásáért, sikereiért, vagy csak mert muszáj. Mint egy nagy család.
de, az avp2-ről beszéltem, a szaporító póklény az az arcmászó, a xenomorph nálam az alien. :)
Egyébként én sem mennék a lezuhant akármi közelébe, mert félnék, nem kizárt ilyen esetben, hogy valami szörnyűség lappanghat, erre figyelmeztetnek a fantasztikus filmek!
Én hívnám a hadsereget és elköltöznék arról a helyről min. 150 km-re, ha valami szörnyek zuhantak le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!