Ha látnád, hogy a közeledben egy ufo vagy valamilyen tárgy becsapódna vagy leszállna oda mernél menni?
Nagy kockázat van az ilyenkenél, nem kizárt, hogyha a helyszínre mész akár gyilkos és horrorisztikus lényekkel találkozol.
Az egyik alien vs predator filmben is mikor lezuhant az űrhajó az apja és a gyerek odament majd az alienek pókszaporító lénye rátámad az apára és elindult a horror!
Te ilyen kockázattal oda mernél menni egeydül vagy hívnád a hadsereget?
Én simán oda mennék decsak kamerával!!!Nem érdekelne semmise
!!
Ennyi hülyeséget egy hozzászólásban. Ha létezne fejlettebb faj nálunk (ami nem bizonyított), és képesek lennének fényéveket megtenni egy satnya csészealjal, akkor nehogy ne tudják már mi az h röntgen sugárzás stb. Tudomány nélkül nem lehet az űrutazásig eljutni. Nem fából faragják a csészealjakat (ha vannak egyáltalán).
Erre az érzéstelenítés nélküli emberrablásos maszlagra meg inkább nem mondok semmit, inkább csak nevetek tovább:D
És milyen többi fajról beszélsz? Egy sem bizonyított h létezne, nem h több.. Az ilyen reptoidok, plejádok meg mit tudom én még mikről szoktatok álmodni, azok nem léteznek, csak vmi okos bemesélte nektek, ti meg elhiszitek. BIZONYÍTÉK. Van? Nincs...akkor nincs miről beszélni.
A kérdésre válaszolva: Biztos h nem mennék oda. Egy az h ha az űrből érkezik vmi, ki tudja mennyire erős a sugárzása, mivel ugyebár az űrben halálos sugárzás van az ember számára. Akkor még nem beszéltünk a tűz és robbanásveszélyről. Ha egy meteor csapódna be, a benne lévő gázok-gőzök a nagy hő hatására akár fel is robbanhatnak. Persze elég kicsi rá az esély, mivel a légkörben távoznának el belőle inkább.
Ha meg vmi csészealj lenne (ismét leírom, ha léteznek egyáltalán), akkor nem mennék oda, szintén a sugárzás miatt, meg tököm se akarná h betuszkoljanak egy konzervdobozba és elvigyenek:)
3. vagyok. A fajok közötti sexet úgy értem, hogy pl te a büdös életben nem akarsz sexelni mondjuk egy svábbogárral, mert nem találod szexisnek. Az elrablásos beszámolók nagy része mégis sexmániás szürke földönkívüliekről szól, akik nem elég hogy ferde hajlamúak, de élve boncolnak, fájdalmas beavatkozásokat végeznek, hogy kiderítség az emberi test biológiai jellemzőit. Hát hogy a fenébe nem tudnak arról, hogy van ennek más módja is? Szerintem sinmcs technikai fejlettség nélküli űrutazás, és akiket elraboltak mégis azt állítják, hogy ilyeneket csináltak velük az idegenek. Miért? Miért kell neki érzéstelenítő nélkül petesejtet leszívni a hasfalon keresztül ahoz hogy DNS-hez jussanak? Ezt nem értem én sem. Elég egy kihullott hajszál, egy ujjlenyomatból vett minta, kis bőrkaparék, nyálminta stb, de a beszámolók inkább arról szólnak, hogy elvitték az embert, agyon szurkálták, felvágták, stb, és még meg is dugták, persze csak amiatt, mert nekik kell a DNS. Ez úgy ahogy van baromság. Mondjuk igaz ami igaz, a legtöbb ilyen beszámoló még azelött keletkezett, hogy az ember felfedezte volna ezeket a technológiákat...ez azért sokat elárul :) Bár ettől még az élmény mint olyan lehet valós, csak mondjuk valami kollektív tudattalanbeli emlék bukkanhat fel, amit félreértelmeznek.
Amúgy azt biztosra veszem, hogy létezik földön kívüli inteligencia, de azt, hogy ide járnának a szadista hajlamaikat kiélni, azt már kizártnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!