Hogy lehet gyakorolni a telekinézist?
Az teljesen igaz, hogy nem érdemes-mert nem is lehet-csak erre az egy dologra koncentrálni. Már próbáltam a PSI Wheel-t, de nekem az nagyon nehéznek tűnt, mert ahhoz, hogy bármit meg tudj mozgatni a tudatodnak jól kell látnod, vagyis érezned, "látnod kell 3D-ben". Szóval elsőképp kell hozzá egy bizonyos "játékos" kedv, amivel türelmes, és lelkes vagy. Le kell csendesítened az elmédet. Helyezd kényelembe magad, a legjobb ha ülsz. Nekem ma sikerült egy kicsit felemelnem egy kicsi ceruza egyik végét, és nagyon nehéz volt, de még mindig könnyebb volt, mint a psi wheel. Az a legjobb, minnél közelebb van hozzád a tárgy kezdetben. Mindenkinek máshogy megy módszerilag, elmondom az én verziómat. Mint a meditációnál, az egyik legfontosabb, hogy amikor találtál egy kényelmes pózt, maradj úgy mozdulatlanul, ne vakarózz, ne mocorogj. A kezeidbe vegyél egy tárgyat-pl. ceruza-, amit jól ismersz, és lehetőleg nem túldíszített, nincs rajta írás, mert ez eltereli a figyelmedet. Lazítsd el mindened. Hunyd le a szemed, csendesítsd el az elmédet, hogy nyugodt legyél, aztán képzeld el milyen érzés, meg látvány lenne, ha felemelkedne a ceruza. Ezután nyisd ki a szemedet és nézd, figyeld a ceruzát ahogy kinéz, próbáld érezni a súlyát, ahol hozzáér a kezedhez, és képzeld el, hogy felemelkedik, mocorog. Próbálj figyelni a kezedre, hogy lüktessen, hogy oda koncentrálódjon az erőd. Kitartónak kell lenned, és azt kell érezned, hogy ráérsz, és nem sietsz. Ne legyenek hirtelen harsány zajok, zenék. Képzeld el, hogy felemelkedik a ceruza, hogy már nem érzed a kezedben. Ha álmodtad már azt, hogy mozgatsz tárgyakat, akkor könnyebb lehet, mert -nekem-ugyanaz az érzés volt. Én addíg próbáltam, amíg meg nem fájdult a fejem, és akkor abbahagytam, és elmúlt, és jól voltam...
Nem szabad egyből azt akarni, hogy mindent megmozdítsunk, mertha túl magasra teszed a mércét, akkor csak csalódni fogsz, és a továbbiakban meg elülteted magadban azt a gondolatot, hogy "á úgyse fog sikerülni, én erre nem vagyok képes". Pedig de! Mindenki képes lenne rá, ha megtanulná.
Különböző gyakorlatok segíthetnek továbbá. Vedd meg a kedvenc csokid, és ne edd meg, de mindig tartsd magadnál, vagy amikor játszani/tv-zni szeretnél mondj nemet, ezzel fejlesztheted az akaraterődet. Aztán az is fontos, hogy légy figyelmes, figyeld a hangokat, a képeket, az érzéseket, és érzeteket(tapintás stb.). Gyakorold a koncentrációt azzal, hogy valamit, ami (viszonylag) mozdulatlan nézed, ameddíg csak tudod, és elképzeled a milyenségét...
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!