Valaki látott már olyan ufo-t, ami egy szempillantás alatt megjelent, és el is tűnt? De úgy hogy közben nagyon gyorsan mozgott.
Történtek az évszázadok alatt is UFO észlelések, nagyok sok feljegyzés, festmény, könyv, kódex megír eseteket. Szintén fényes pont, fényes pajzs, fényes diszkosz formájában az égen, hirtelen megjelenik majd eltűnik.
Idegenek régóta itt vannak, csak sokan nem képesek feldolgozni az információt vagy nem állnak készen, hogy elhiggyék.
Nos, velem két eset történt meg:
Horvátországban nyaraltunk, amikor a hajnali órákban az égen, pár méterrel (olyan 10-15) a fejünk fölött egy orbitálisan nagy fehér fénylő gömb repült el, hangtalanul átsiklott az égen. Dupla csóvája volt, amit úgy írnék le mint egy ostort. 3m hosszan vastag, 7m hosszan vékony. Mai napig nem tudom mi lehetett. Nem álmodtam, mert egész éjjel fent voltam, beszélgettünk pár haverral, meleg is volt aludni nem tudtunk.
A másik eset: reggel mentem suliba, a Petőfi-hídon mentem át a busszal, amikor a házak felett durván 3 méter magasan megláttam egy háromszög alakú repülő valamit, aminek a közepe tájékánál egy piros világító fény volt. Meglepődtem, repülő nem lehetett, kb 3 méter hosszú volt az egész UFO. Ahogy hirtelen megláttam a házak mögül kijönni, olyan hirtelen, tűnt is el a házak mögött. A busz átért lefordult az útról nem is láthattam már. Egyik haverom ott lakik amelyik ház felett átsiklott az az UFO, kérdeztem látott e már hasonlót, mondta persze többször is. Láttam az eset után 3-4 hónappal egy dokumentum filmet UFO-ról és abban mutatták meg egy rajz formájában, hogy az egyik szemtanú mit látott és hogy több ezer ilyen bejelentés érkezik Amerikában, hogy olyat láttak amit én és a haverom. Érdekes, nem tudom hova tenni azt a valamit.
Ezeken kívül energia gömbök, de abból is narancssárga és fekete.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!