Valaki látott már olyan ufo-t, ami egy szempillantás alatt megjelent, és el is tűnt? De úgy hogy közben nagyon gyorsan mozgott.
Velem is 2szer esett meg, de a mai napig nem tudom, hogy mi volt az. Előszőr is este mentem az utcán, és jött egy valami narancssárga kör alakú valami, ami egyenesen ment az égen, de nem magasan, kb mint egy sétarepülő magasságában. Ment egyenesen és hirtelen megállt , aztán eltünt. Előszőr gondoltam arra is, hogy talán egy lampion, de az tudtommal felfelé száll, és akkor szél sem volt, ami repitette volna, meteor kizárva, mert az sem egyenesen megy. Hangja nem volt.
A második amit láttam, bámultam a csillagokat, egyszer csak jött egy nagyobb fény, fényesebb mint az est-hajnal csillag, pislogott egyet és eltünt. Felhő nem volt az égen, és nem is műhold, mert olyat is láttam már, szerintem repülő sem lehetett, mert mondom a semmiből jött elő, aztán hirtelen eltünt, de mondom, elég nagy fénye volt... És ez nem kamu... lehet van rá magyarázat, de én nem találtam meg.
Nem véletlen, hogy egyre több az észlelés.
Kérlek nézzétek meg ezeket a videókat az elejétől a végéig, hogy megtudjátok a valódi igazságot mindenről! Ha megnézitek, az egész Földet és Emberiséget is tudjátok majd segíteni a közelgő eseményre, mert rájöttök az IGAZSÁGRA!
És osszátok is ahol és akivel csak lehetséges!
Szeretteitekkel és azok barátaival is!
Úgy látom nem vagyok egyedül. Nagyon hasonlóakat írtok ahhoz mint amit én láttam még 2001.aug.21-én. Már sötét volt.Párommal kint beszélgettünk az udvaron, mikor valamiért
bement a házba. Kis idő múlva a semmiből feltűnt ez a valami. Pirosas-narancsos, nem villogó fénye volt, semmi hangja, és elég jó tempóban haladt nekem jobbról-balra.
A fényéhez hozzá tartozik, hogy nem egybefüggő fénye volt hanem tisztán kivehető volt a három fényforrás. Mikor leesett hogy ez nem lehet repülő, teljesen összezavarodtam, és egy pillanatra
az ajtóra néztem, hogy nem jön-e párom hogy ő is lássa. Mire visszanéztem a "valamire", jött
az igazi meglepetés, egy helyben állt! De mire eljutott a tudatomig hogy ez már nem mozog, olyan
manőverbe kezdett, mint mikor a felfújt lufi száját a kezünkkel szorítjuk és elengedjük, ide-oda
cikázva fehér fénnyel elhalványodott. Az eset után napokig tartott mire "észhez tértem" annyira
magával ragadó volt az élmény, és hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen élmény
birtokában vagyok. ;)
Én olyat láttam, hogy két nagyon nagy fényes pont egymáshoz képest ferdén helyezkedve a domb felett lebegett aztán ereszkedtek és eltűntek. Kötve hiszem, hogy este 10-11-kor mászkálnak traktorral a domb tetején, pláne hogy arra fák vannak, a tisztás rész lentebb van.
Másik alkalommal meg egy nagy - először azt hittem műhold, méretileg hasonlított rá - de narancssárga fényű és lassan villogó valamit láttam az égen, a villogó fény olyan szabályos gömbhöz hasonlított (barátnőm is látta). Nem tudom mi volt az, mert hát a műhold az tudtommal nem villog hanem lassan elhalványul a fénye amikor már nem éri a napsugár. Ez is szépen lassan eltűnt, szóval fene tudja mi volt... De érdekes volt.
Meg egyszer régen olyan volt, az én nem láttam de Anyámék igen, hogy a mezőn szabályos elég nagy körben ki volt száradva a fű, de szabályos körben és a mellette lévő fű pedig szépen zöldellt.
Olyat is láttam régen egyszer, hogy arra is azt hittem műholdat látok, de ahogy ment egyszer csak megállt és elkezdett visszafele menni aztán megint irányt váltott és hirtelen elhúzott.
Vannak érdekes dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!