Ezaz basszus, még be se jelentették a földönkívüli fajok létezését, de itt máris van, aki az esélyegyenlőségükért küzd! És még az emberiségre mondják, hogy mélyponton van... :D
2012. júl. 6. 04:46
32/45 anonim válasza:
Folytassátok csak, lefogadom a sok tizenéves kis takony annyira fél, hogy csak félszemmel lesi a monitort.
Ezután jön majd igazán az abszúrd kérdések áradata. :D
2012. júl. 6. 10:49
33/45 anonim válasza:
Nem fogjátok tudni felrobbantani!Az túl veszélyes,kockázatos és kegyetlen lenne!Meg fogunk bennetek álítani!Fogalmatok sincs,milyen régóta készülünk erre a percre!Már a nagy Gepszkij idejében is ezt terveztük!Még,ha nem is használtok majd szárazföldi járműveket,akkor is sokkal strapabíróbbak az űrhajóink és a repülőink.
Dien,magának nem kell félni,hacsak nem állt át a reptoidokhoz.
Üdv!
1.Hroll Parancsnok
2012. júl. 6. 11:13
34/45 anonim válasza:
Azért csak félj ;)
2012. júl. 6. 13:20
35/45 anonim válasza:
Nem állok át senkihez, én ugyanis a Földi Ellenállás vezetője vagyok, tudniillik Szenthelyi Árpád rám hagyta a vezetőséget. Ő sajnálatos véget ért, miután csillaghajónkból az űrbe katapultált wc kabinjával. Ezúton üzenem nektek, hogy megújult erővel folytatjuk a harcot, ez még csak a kezdet!
2012. júl. 6. 14:11
36/45 anonim válasza:
Dien, nem hinném hogy a 83. helyezéssel az ezotéria kategóriában vezető lennél...
2012. júl. 6. 14:39
37/45 anonim válasza:
Alzászlós,nem félünk tőletek,maximum attól,hogy elhúzódik a háború.
1.Hroll Parancsnok
2012. júl. 6. 18:16
38/45 anonim válasza:
Azzal nem nyertek hábrút, hogy bizinygatjátok "Nem félünk" :)
2012. júl. 6. 18:40
39/45 anonim válasza:
Alzászlós, nekem fontos feladataim vannak, nem lehetek itt egész nap.
2012. júl. 6. 20:11
40/45 anonim válasza:
Alzászlós Úr nem is értem, miért pazarolja becses idejét e fajankókra. Inkább nézzen be a parancsnokságra, szereztem egy kis dugi viaszmoly pálinkát. Ha sokáig várat, megisszuk a dandártábornokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!