Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért gúnyolódtok a Reptoidoko...

Miért gúnyolódtok a Reptoidokon? Ők is ugyanolyan ufók mint a szűrkék!

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 22:51
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Ezaz basszus, még be se jelentették a földönkívüli fajok létezését, de itt máris van, aki az esélyegyenlőségükért küzd! És még az emberiségre mondják, hogy mélyponton van... :D
2012. júl. 6. 04:46
 32/45 anonim ***** válasza:

Folytassátok csak, lefogadom a sok tizenéves kis takony annyira fél, hogy csak félszemmel lesi a monitort.

Ezután jön majd igazán az abszúrd kérdések áradata. :D

2012. júl. 6. 10:49
 33/45 anonim ***** válasza:

Nem fogjátok tudni felrobbantani!Az túl veszélyes,kockázatos és kegyetlen lenne!Meg fogunk bennetek álítani!Fogalmatok sincs,milyen régóta készülünk erre a percre!Már a nagy Gepszkij idejében is ezt terveztük!Még,ha nem is használtok majd szárazföldi járműveket,akkor is sokkal strapabíróbbak az űrhajóink és a repülőink.

Dien,magának nem kell félni,hacsak nem állt át a reptoidokhoz.

Üdv!

1.Hroll Parancsnok

2012. júl. 6. 11:13
 34/45 anonim ***** válasza:
Azért csak félj ;)
2012. júl. 6. 13:20
 35/45 anonim ***** válasza:
66%
Nem állok át senkihez, én ugyanis a Földi Ellenállás vezetője vagyok, tudniillik Szenthelyi Árpád rám hagyta a vezetőséget. Ő sajnálatos véget ért, miután csillaghajónkból az űrbe katapultált wc kabinjával. Ezúton üzenem nektek, hogy megújult erővel folytatjuk a harcot, ez még csak a kezdet!
2012. júl. 6. 14:11
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Dien, nem hinném hogy a 83. helyezéssel az ezotéria kategóriában vezető lennél...
2012. júl. 6. 14:39
 37/45 anonim ***** válasza:

Alzászlós,nem félünk tőletek,maximum attól,hogy elhúzódik a háború.

1.Hroll Parancsnok

2012. júl. 6. 18:16
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nem nyertek hábrút, hogy bizinygatjátok "Nem félünk" :)
2012. júl. 6. 18:40
 39/45 anonim ***** válasza:
Alzászlós, nekem fontos feladataim vannak, nem lehetek itt egész nap.
2012. júl. 6. 20:11
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Alzászlós Úr nem is értem, miért pazarolja becses idejét e fajankókra. Inkább nézzen be a parancsnokságra, szereztem egy kis dugi viaszmoly pálinkát. Ha sokáig várat, megisszuk a dandártábornokkal.

Pikkelyei ragyogjanak fényesen.

Mandula ezredes

2012. júl. 7. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!