Miért gúnyolódtok a Reptoidokon? Ők is ugyanolyan ufók mint a szűrkék!
Menedékeink mögött elég erőt gyűjtöttünk, hogy felszabadítsunk magunkat gyarló megszálló erőitekkel szemben, a harcokat vállaljuk!
(Persze ha nem bánod, hogy előtte bevásárlunk a Sparba, akciós marhaszeletet árulnak!).
Szürke tábornok.
A gúnyolódásokat mi föl sem vesszük, mert annál sokkal magasabb szinten állunk. A szürkék szavai elvesznek zsenialitásunk mentális tengerében.
Üdvözlet a reptoid társaknak, pikkelyeitek ragyogjanak fényesen!
Üdv.
Mandula ezredes
Háháhá, én szövetkeztem a nyóckerben lakó egyénekkel, akkik szétkapják a gyíkok és a szürkék űrhajóit.
Miután mégytek a levesbe, mi leigázzuk az emberiséget.
Üdv: az Annunakik IX. légiójának parancsnoka voltam!
Takarodjak már, hogy azokhoz a mocskos szürkékhez hasonlítotok. Mikor elkezdődik a hadművelet, akkor úgy fogunk végigalázni titeket, hogy a szürkék testét megetetjük veletek! Pusztuljanak a mocskos szürkék és az alulfejlett humán faj!!! Fogyatékos rasszisták, ti a végsőkig fogtok szenvedni! Mikor már vért könnyeztek, akkor jöttök rá, hogy még be se melegedtünk!!
Hát röviden nekem ez a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!