Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért gúnyolódtok a Reptoidoko...

Miért gúnyolódtok a Reptoidokon? Ők is ugyanolyan ufók mint a szűrkék!

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 22:51
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Menedékeink mögött elég erőt gyűjtöttünk, hogy felszabadítsunk magunkat gyarló megszálló erőitekkel szemben, a harcokat vállaljuk!

(Persze ha nem bánod, hogy előtte bevásárlunk a Sparba, akciós marhaszeletet árulnak!).

Szürke tábornok.

2012. júl. 4. 00:05
 12/45 anonim ***** válasza:
Árúljátok már el, hogy ti Reptoidok és szűrkék miért háborúdztok egymással?
2012. júl. 4. 00:08
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a földek, a hatalom, a termőföld. Meg szimpla gyűlöletből, személyes bosszúktól vezérelve.
2012. júl. 4. 00:15
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

A gúnyolódásokat mi föl sem vesszük, mert annál sokkal magasabb szinten állunk. A szürkék szavai elvesznek zsenialitásunk mentális tengerében.

Üdvözlet a reptoid társaknak, pikkelyeitek ragyogjanak fényesen!

Üdv.

Mandula ezredes

2012. júl. 4. 12:25
 15/45 anonim ***** válasza:
64%
Kicsoda gúnyolódik rajtam? Re.ptoid vagyok. (kitiltanak az oldal ról ha egybeírom xD)
2012. júl. 4. 13:44
 16/45 anonim ***** válasza:
67%

Háháhá, én szövetkeztem a nyóckerben lakó egyénekkel, akkik szétkapják a gyíkok és a szürkék űrhajóit.

Miután mégytek a levesbe, mi leigázzuk az emberiséget.

Üdv: az Annunakik IX. légiójának parancsnoka voltam!

2012. júl. 4. 16:58
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Takarodjak már, hogy azokhoz a mocskos szürkékhez hasonlítotok. Mikor elkezdődik a hadművelet, akkor úgy fogunk végigalázni titeket, hogy a szürkék testét megetetjük veletek! Pusztuljanak a mocskos szürkék és az alulfejlett humán faj!!! Fogyatékos rasszisták, ti a végsőkig fogtok szenvedni! Mikor már vért könnyeztek, akkor jöttök rá, hogy még be se melegedtünk!!

Hát röviden nekem ez a véleményem...

2012. júl. 4. 19:03
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont így lesz ahogy az Alzászlós mondja! Én vezetem majd az egyik sereg milliomodot!
2012. júl. 4. 20:21
 19/45 A kérdező kommentje:
Miért háborúztok egymással ?
2012. júl. 5. 11:20
 20/45 anonim ***** válasza:
Ez nem tartozik az emberi fajra, az ok fölötte áll minden e dimenzióbeli gondolatnak!
2012. júl. 5. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!