Miért ugyanolyan típusúak a földönkívüliek?
Kérdésdre válaszolva,a természeti törvények miatt.És az evolúció miatt.A fej van legmagasabban,mert az a legfontosabb.Azon veszel levegőt és eszel ami a legfontosabb,sőt még a látást is legfelülre kell rakni ,mert a cipőmagasságból semmilyen lény nem látna sokat.
A többit ki lehet taláni...
Kitűnő kérdés!Én azt gondolom hogy van pár fajta idegen amiket a szemtanuk leírtak és mindig azzal jönnek hogy azért ilyen kisértetiesen hasonlóak mert klónok.
Én pedig még elképzelhetőbbnek találom hogy egyrészt profi álruháról van szó és katonák végzik az elrablásokat megdobva a legmodernebb holografikával,az elrablások több okból is felhasználhatóak,dns mintavétel,a lakosság egészségügyi állapotának ellenőrzése,félelemkeltés,trauma okozása hogy ezáltal is ellenséget találjanak az embereknek,emiatt még több pénz kerül a hadászathoz mert a hatalom a kis emberek "megmentői".
Mindenki gondolja tovább,de az biztos stratégia hogy:a igazság egy kis szeletét kell csak elmondani mert a társadalom úgyis könnyen befolyásolható,könnyen hisz a vezetőinek.
amire most irok azt nem én irtam
"a lakosság eü állapotának ellenőrzése?!beszrok!!!"
mért nem sokkal jobb ufó jelmezbe ellenörizni mint fehér köpenybe kényelmesebXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!