Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Annyira beleéltem magam az új...

Annyira beleéltem magam az új dimenzió változásba 2012 végére hogy csalódnék ha semmi nem történne. Ti hogy vagytok vele? Hülyeség lenne?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 22:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"az előzőnek: de léteznek démonok, szellemek! minden vallásban"

Igen, minden vallásban! De én szerencsére mentes vagyok az egyházi szektáktól... Neked is meg kéne tisztítanod az elméd attól a sok ganétól amit a fejedbe magyaráztak.

2012. júl. 3. 16:51
 32/42 anonim ***** válasza:
44%

Az élet értelme a tudatod és a szívedben lévő szeretet fejlődése. Nem az autód, a mobiltelefonod, a bankszámlád, a vallások, a horrorfilmek és az erőszak mások felett, hanem egyszerűen a szeretet mértéke a szívedben mutatja ki, hogy ki is vagy valójában. Csak akkor lehetsz a győztes oldalon, ha a szíveddel gondolkodsz! És ehhez nincs szükséged a már fenn említett vallásokra, amik elbutítanak és hamis információkkal lepik az elméd hogy azt hidd, nem szól többről az élet.

Ha valóban intelligens vagy, akkor utána jársz azoknak a dolgoknak amiket mondok, és megpróbálod felfogni amiről beszélek.

2012. júl. 3. 16:58
 33/42 anonim ***** válasza:

". A spiritualitásba is el lehet menekülni, nem csak a drogba."

Drogba? Milyen gólt fejelt már a BL-döntőn pedig :/

Amúgy meg nem lesz semmi 2012 végén sem. Csak az elmúlt 12 évben volt szinte minden évben világvége... Aztán azokból sem lett semmi.

Ez az egész mizéria eltart december végéig, hiszen akkor még könnyű azt mondani, hogy az idegen űrhajó pirosat kapott a Mars mellett, ezért pár napot csúszik, de a szilvesztert azt már biztos nem éljük túl!

Aztán ha az is elmarad, lesz még pár hülyeség, de lecseng ez az egész...

Megjegyzem nemsokára kezdődik a londoni olimpia, nagyon sokan akkorra várják az idegenek megjelenését... Én már nagyon várom, hogy mindenki felsüljön akkor is.

Aztán jöhet a december.

2012. júl. 3. 18:00
 34/42 anonim ***** válasza:
32: Te meg menj máshová téríteni.
2012. júl. 3. 18:00
 35/42 anonim ***** válasza:

a londoni olimpinán maximum alkaida támadás lesz, más nem,d e az szerintem biztos lesz

de az idegenek, ha nem is az év végén jönnek, de valamikor igen

az is lehet, hogy már itt vannak beépülve az emberek közé!

2012. júl. 3. 18:03
 36/42 anonim ***** válasza:
67%

"32: Te meg menj máshová téríteni."

Ez egyáltalán nem térítés, és sajnálom hogy nem érted... A térítés a hazug egyház szekták eszköze.

2012. júl. 3. 18:31
 37/42 anonim válasza:
Na és ha a maják megunták a naptárírást? Attól még nem lesz világvége (ha anno nekem kellett volna írni akkor még ennyi se lenne)
2012. júl. 3. 20:03
 38/42 anonim ***** válasza:

Csak akkor lehetsz győztes ha a szíveddel gondolkodsz?

Ezt valamelyik győztes olvasta már?

2012. júl. 3. 21:06
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén átestem egy komoly dimenzióváltáson.

És maya naptár sem kellett hozzá, csak egy üveg mézesbodza és néhány sör.

2012. júl. 3. 21:24
 40/42 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi válaszokat, elméleteket, poénokat :D
2012. júl. 4. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!