Annyira beleéltem magam az új dimenzió változásba 2012 végére hogy csalódnék ha semmi nem történne. Ti hogy vagytok vele? Hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 22:51
11/42 anonim válasza:
Igen, hülyeség... Attól még, hogy egy maja naptári ciklus elér a végére, miért történne bármi is??? A legtöbb ember a hírverés előtt nem is hallott a majákról. Mondjuk most sincs sok tippjük róluk, csak a naptáras, egyébként hamis, információ. Egyáltalán nem ér véget a naptárjuk, folytatódik tovább. Nálunk évente van egy naptárvége, hiszen december 31. után nincsen "semmi". Mégsincs minden évben ciklusváltás :)
12/42 anonim válasza:
Egyébként is már a jelenlegi maja utódok elkészítették a következő naptárciklusukat. Attól hogy a társadalmuk összeomlott, a maják nem tűntek el a földről. Az utódaik ma is élnek, és vannak köztük a hajdani főpapok szerepét betöltő vének. Ők például elég nagyot néztek amikor meghallottál hogy miket jósolnak a naptárjuk alapján.
13/42 A kérdező kommentje:
Hé második.
Igen nagy bajban lennék ha erről kéne beszélnem mivel nem tudom milyen. De lássuk csak... egy szűz fiú tudja milyen meg dugni egy nőt ? nem. mégis vágyik rá. Én tudom milyen dimenziót váltani ? nem. Mégis vágyok rá.
2012. júl. 3. 08:49
14/42 anonim válasza:
Ha a földdel lesz valami, körülöttünk min. az egész naprendszerrel kell hogyy valami nagy dolog történjen, mert a föld a naprendszerünk része. És ennek semmi jele.
15/42 anonim válasza:
Tavaly is volt két világvége, valamikor ősszel. Mellel levettük:D Szerintem az idei sem lesz nehezebb.
16/42 anonim válasza:
Én is várom már, de butaság időponthoz kötni, mert ez nincs előre meghatározva. Ja és ha nem leszel spirituálisan fejlett, úgy is meg kell halnod hogy reinkarnálódj egy azonos rezgésű bolygóra mint most a föld. Mivel nem bírnád ki a föld magasabb rezgését. Én már elkezdtem meditálni.
17/42 anonim válasza:
Egy jó kis dimenzióváltás tényleg ránk férne!
18/42 anonim válasza:
Voltak ilyen 2012re felkészítő ezós tanfolyamok is. Valaki nagyon jó pénzt akaszthatott le belőlük. Szerintem ha a föld "rezgésszintje" emelkedik is, az nem történik olyan gyorsan, hogy az élőlények ne tudnának hozzá alkalmazkodni. Mert ugye ha emelkedik az nem csak az emberekre, hanem az összes élőlényre, sőt még a kövekre is hatással van. Egyébként pedig az ember eléggé földhöz kötött, nem hallottam még hiteles beszámolót más bolygón való inkarnációkról.
20/42 A kérdező kommentje:
Mi előtt leugatnátok nem mondom h elhiszem (az utóbbi linkem) de ez is egy alternatíva.
2012. júl. 3. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!