Annyira beleéltem magam az új dimenzió változásba 2012 végére hogy csalódnék ha semmi nem történne. Ti hogy vagytok vele? Hülyeség lenne?
Jelenleg bolygónk már a fotonövezetben tartózkodik, eddig a peremén haladtunk ki-be sodródva. A fotonövezet a Galaktikus Középpont magas rezgéstartományú kozmikus kisugárzása. 2000-ben léptünk be ebbe az övezetbe, egyre mélyebbre tartunk és 2000 évig fogunk benne tartózkodni.
A fotonövezetbe lépésünk hatására a változások már elkezdődtek. A Föld galaktikus Nap-beavatása miatt egyre több áradás, földrengés és vulkánkitörés lesz megfigyelhető. A kontinensek arculata át- és átrendeződik, majd bekövetkezik a pólusváltás.
A pólusváltás emberekre gyakorolt hatása
A pólusváltást követően a Föld (és az Univerzum) evolúciós folyamatával szinkronban dimenzióváltás következik be. A Föld keringési pályája addigra már teljesen a fotonövezet hatása alá kerül, így csak azok lesznek képesek a folyamatot a Földön, a fizikai síkon túlélni, akik erre felkészülnek.
Mindenkinek két választása lesz:
1. Nem kívánnak a Földön maradni (ebben az esetben a galaxis egy másik részében található bolygóra kerülnek, ahol folytatódni fognak karmikus leckéik és az a háromdimenziós evolúciós folyamat, melynek most is a részesei).
2. Itt kívánnak maradni (ebben az esetben mindenkinek meg kell nyitnia és aktivizálnia kell Ka-csatornáit, hogy testük képes legyen kiállni a Földön bekövetkező rezgésszint-változást).
1. Akik folytatják karmikus leckéiket (mennek)
Egyesek azért választják majd a természeti katasztrófák általi halált, mert tudatuk felismeri, hogy emberi megtestesülésük már túlságosan mélyre süllyedt a látszatok világába, és képtelen egyéb módon kitörni onnan.
Mások azért hagyják el ily módon a “földi árnyékvilágot”, hogy a Fény honába segítsék a halálon velük együtt átmenőket, és követendő példával járjanak elöl a felemelkedés terén.
Megint mások azért választják a halálnak ezen módját, mert készen állnak a Föld elhagyására, hogy ezután egy másik bolygón folytassák evolúciós pályafutásukat.
Lesznek olyanok, akik egyszerűen azért halnak meg ilyenkor, mert fizikai szervezetük a fennmaradó időben már nem alkalmas arra, hogy az átlépéshez szükséges változásokat meg tudja valósítani a Földön.
Függetlenül attól, hogy ténylegesen, avagy a felemelkedésre készek esetében látszólagosan ki miért leli halálát ilyenkor, a magasabb kollektív tudat olyan hatással bír az események alakulására, hogy véletlenekről szó sem lehet. Mindazok, akik elhagyják a fizikai síkot, maguk döntenek erről.
2. Akik dimenziót váltanak (maradnak)
Amikor az ember elér egy bizonyos tudati fejlettségi szintet, éljen akár olyan területen, ahol hatalmas földrengések temetnek maguk alá mindenkit, vagy sodródó árvizek pusztítanak minden útjukba kerülőt, ő mégis túléli az eseményeket. Egyszerűen feljebb rezeg a következő dimenzióba, és halál helyett egyfajta szellemi emelkedettséget tapasztal meg.
Persze a pont időben nem vagyok biztos, de a többi igaz lehet...
Kérdező:
Te nem dimenzióváltásra vágysz hanem arra, hogy az unalmas életedben legyen már valami változás, izgi. Van egy rossz hírem: ha magadnak nem raksz bele izgit, a reptoidok anunakik meg egyéb lények, be nem bizonyított "fotonzónák" sem fognak.
Meg tudom érteni ezt, az ország jelenleg egy modernkori rabszolgatartáson alapszik, és persze hogy pár embernek a töke tele van már vele. Kén e változás valóban. Csakhogy ez nem fog az önünkbe pottyanni, ha várjuk a sültgalambot.
"handasus válasza:
Nem hülyeség, én is csalódnák!
Én azt, hiszem hogy mefog történni a lehetetlen és az idegenek elfognak jönni! Ez a legvalószinübb dolog ami megfog történi!"
És akkor mi lesz? Átadják neked a helyesírás tudományát?
az is lehet ki fog törni a 3. világháború, vagy a szellemek és démonok ki fognak szabadulni az ő világukból
sok minden történhet, akár ufo támadás is!
az előzőnek: de léteznek démonok, szellemek! minden vallásban ,s zinte, csak más néven és persze nemcsak a vallásokban, hanme a valóságban is léteznek!
ha letagadod a létezésüket a saját létezésedet is letagadod, ennyi erővel te sem létezel!
"Mindig elkalandozott a tekintete a jövőbe, az ismeretlenbe. Soha se azt nézte, ami előtte áll. Mert mit keresett? Kalandot. Veszélyeket." Yoda
Én a helyedben kedves kérdező, nem beleélném magam egy olyan dologba, ami nincs is jelen, hanem a jelent élném meg, ami előttem áll. Mi fog történni dimenzióváltás címszó alatt vajon? Annyi elképzelést lehet olvasni, és azoknak is annyi verzióját, hogy igazából szerintem már senki sem tudja, hogy mi is lesz pontosan. De miért akarjuk ezt pontosan tudni? Hisz a saját életünk menetét sem tudjuk pontosan, hogy mikor mi lesz, nem hogy egy ilyen eseményt. Ez egy folyamat, nem pedig egy nap eseménye. Nem is lesz valami látványos Michael Bay film. A felemelkedés, dimenzióváltás = belső folyamat. Nem a különböző csillagnemzedékek, angyalok, felemelkedett mesterek, nem tudom mik fognak minket felemelni. Hanem nekünk kell magunkat emelni. Ez egy lassabb folyamat, pont azért, hogy elbírjuk. Képzeld el, hogyha egy másodperc alatt történne meg a dolog, akkor mennyire bírnánk. Semennyire, meghalnánk.
Én inkább önmagamon dolgoznék a helyedben, mintsem ilyenekkel foglalkoznék. Menj nézd meg az emberi kapcsolataid, szüleiddel a kapcsolatod, félelmeid, blokkjaid, dolgaidat amiket csinálsz. Mert ezek a dimenzióváltás után is megmaradnak. Dolgozni jöttünk a Földre, leginkább önmagunkon. Nem pedig malmozni, és várni a kis Jézust.
Sajnálom, de nagyon túl van misztifikálva az egész felemelkedés, spiritualitás, stb. Kezd át menni egy fantasy mesevilágba. Nem arról van szó, hogy ne hinnék angyalokban, felemelkedett mesterekben, de tudni kell hogy hol vagyunk, és kik vagyunk. A spiritualitásba is el lehet menekülni, nem csak a drogba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!