Valaki latott mar ufot?
Figyelt kérdés
valaki latott mar ufot,milyen volt,na es foldonkivulit?elmeselnetek milyen volt,de azert elrablas is johet :D
kerem ne irjatok hulyeseget mert nem vagyok kivancsi ra :)
2012. júl. 2. 01:42
12/14 anonim válasza:
engem meg erőszakoltak az uffok nagyon fájt mit csinájak fiú vagyok és análissan történt
13/14 Lilith1994 válasza:
Azonosíthatatlan repülő tárgy...műhold szerintem nem lehetett, és repülő sem lehetett.
14/14 anonim válasza:
Van egy űrszonda, a naprendszerünk szélén kering, rajta egy térképpel a naprendszerünkhöz, és a világ összes nyelvén az "üdvözöllek" szó.Már fogtak vele érdekes hanghullámokat és jelzéseket.És mivel a világegyetem végtelen, biztos hogy vannak más civilizációk, vagy egyszerűen nem csak a földön van élet, "nem vagyunk egyedül a világegyetemben"
Erre bizonyíték például: az indigó gyerekek(és nem, ők nem star wars vagy star trek rajongók, akik súlyos agykárosodást szenvedtek)vagy a sok jelenség amiket észleltek, néha országszerte.
Párszor én is láttam ilyen jelenségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!