Látott már valaki az olvasók közül reptoidot?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 17:20
2/24 anonim válasza:
Személy szerint találkoztam Reptoidkkel és Szenthelyi Árpád is meg 404-es is.
3/24 anonim válasza:
Igen,pont ma délután tárgyaltam vele az invázióról.Ő nem teljesen reptoid volt,hanem reptoiddisznóember.Félig reptoid,félig disznó,félig ember.De engem nem bántott,mert volt nálam reptoid álló spré.
4/24 Error válasza:
Kedves Utolsó:
Kérlek ne itt trollkodj, menj máshová...
Kedves Kérdező:
Igen, igen láttam, megfigyeléseim során(mivel kémként dolgozok az Ellenállásnak) több száz, sőt több ezer reptoidot láttam.
5/24 anonim válasza:
hát ha kevesebb alkoholt, innátok, és kevesebb füve, vagy bármi sz.art szívnátok, lehet nem látnátok ilyen rotyitoidokat!!!!
6/24 SSJGoku válasza:
Én láttam már kislányt a soron!!!!
7/24 anonim válasza:
Az Örs vezért terén,a metrónál a korlátok alatt vannak dimenzió-átjárók,de csak én tudok róluk!
8/24 anonim válasza:
Ja és ha azon átmész,ott láthatsz reptoidokat.
9/24 anonim válasza:
ß│◄☻'┴Ź«»♂♀♪ß│◄☻'┴Ź«»♂♀♪ß│◄☻'┴Ź«»♂♀♪
◘○♠♠♠♠
10/24 A kérdező kommentje:
Leginkább a reptoidhívők válaszai érdekeltek volna, de látom, hogy pont ők hallgatnak a legjobban. :D
Gondoltam, ha olyan biztosan állítják, hogy márpedig léteznek, akkor látniuk is kellett volna legalább egyet. :)
2012. ápr. 27. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!