Ma hajnalban Budapest Felett 3-4 db "UFO"-t lehetett megfigyelni 1:30-1:45 között!? Aki Látta Irjon!
Figyelt kérdés
Lefekvéshez készülődtem előtte kimetem cigizni a teraszunkra
és amint kiléptem felnéztem az égre és összevissza repkedtek az égen aztán eltüntek 2-3 perc mulva lassan elrült egy ..
2012. jún. 16. 01:44
51/57 A kérdező kommentje:
Akinek nem ingere ne vegye magára.
Aki tudadlan ezt nézze meg:Ufo aktak,Ősi idegenek,Ufok léteznek, Itt választ kaptok pár dologra!
2012. jún. 25. 21:51
52/57 anonim válasza:
Néztem ezeket a doku. sorozatokat, filmeket, és nem csak ezek miatt hiszek a létezésükben, személyesen is tapasztaltam. Akik meg nem hisznek, olyanok nem értem miért akarják ráerőltetni a másikra, azt, hogy ők se higgyenek a saját szemüknek..
53/57 A kérdező kommentje:
Énis tapasztaltam meg láttam pár dolgot.De vennem kell egy jobb telefont:D
2012. jún. 25. 22:24
54/57 anonim válasza:
Nekem is sok élményem van ezzel kapcsolatban.
Az embereket úgy kezelik mint a birkákat.
Ha valaki alapvetően elveti a gondolatát annak hogy vannak és látogatnak minket az aláírja a papírt hogy beáll a birkák közé.
55/57 anonim válasza:
bármi lehet. honnan tudjuk kik,és mivel kisérleteznek. nem hinném,hogy "idegenek",mert nagyon nagyok a távolságok az univerzumban. a fénynél gyorsabb utazást valószinűleg térhajlással lehetne,de azt néhány földi műszerünk már kijelezné... a fénysebességű utazás meg évszázadokig is eltarthatna,ugyhogy sokkal inkább valami kísérleti dolgok az ilyenek.meg lehet számunkra ismeretlen természeti jelenség is.
56/57 roland7564 válasza:
Hát skacok 2017.07.2 írunk....Nem haltunk meg!!Zsííír
57/57 anonim válasza:
A mai napig várom az inváziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!