Ma hajnalban Budapest Felett 3-4 db "UFO"-t lehetett megfigyelni 1:30-1:45 között!? Aki Látta Irjon!
Lefekvéshez készülődtem előtte kimetem cigizni a teraszunkra
és amint kiléptem felnéztem az égre és összevissza repkedtek az égen aztán eltüntek 2-3 perc mulva lassan elrült egy ..
Kedves embertársam!
Csak a mi csillagrendszerünkben több 100 illetve 1000 olyan bolygó van aminek a felépítése és adottságai a földhöz hasonlóak.Ez tény.Egoizmus lenne azt állítani hogy egyedül vagyunk.Nemtudom mire gondolsz hogy bizonyítható a tévedésük
mert rengeteg bizonyíték melletük áll.Ha olyan nevetséges magyarázatokra gondolsz amiket még maguk sem hisznek el akkor inkább ne feszegessük eszt :D
Ha te elhiszed azokat baromságokat amiket magyarázat néven gúnyolnak az a te bajod :D de nekem ne magyarázzanak be olyanokat hogy madár volt meg jégkristályok meg a Pista bácsi biciklivel XD. Hülyének nézi a NASA és a kormány is a népet ennyi.
Nem tenném közzé ha spanolnák a földönkívüliekkel ép az ilyen emberek miatt mint te meg azok akik ráfognák hogy drogoztam meg haluztam.Sajnos nem mi vagyunk elvakultak hanem pont hogy ti akik nem látnak messzebb a képnél amit elötted tartanak!Mint már írtam nyitott vagyok minden magyarázatra de baromságokra nem vagyok kíváncsi.
Amúgy én 23 vagyok és már elég sokszor találkoztam azonosítatlan repülő tárgyakkal amit nem csak én láttam gyakran haverokkal vagy családommal együtt láttam sőt még egy videót is csináltunk egy érdekes jelenségről.
és volt még 1-2 durvább is de aszt nem teszem itt közzé.
Gyerek korom óta foglalkoztat az ufo téma és foglalkoztatni is fog míg élek.Nem vagyok elvakult sem fanatikus csak énis mint sokan a választ próbálom megtalálni.
pontosan mit szeretnél tudni?
sztem nem jutna előrébb a világ ha idegen lényekkel teázgatnák délutánonként.
Ez volt olyan nagy kérdés?
"Kedves utolso.
Akkor meg egy kerdesem akadna, fantasztikus foldonkivuli eletrol beszelo szakertok szerint: Ev vegere itt lesz egy Nibiru nevezetu bolygo.
(jelenleg meg senki nem latja csakis ok)
Az neked bizonyit barmit ha total tevednek?
Vagy az jelent e barmit?
Vagy az termeszetes,hogy az esetek 90%-ban bizonyithato a tevedesuk?(a maradek 10%-ban sem tudjak bizonyitani az igazukat, de az ellenkezoje sem bizonyithato) "
A Nibiru az összeesküvés-elmélet-hívők körében népszerű, feltételezésük szerint a Nibiru 2012-ben keresztezni fogja a Föld pályáját, és össze fog ütközni vele, ezzel bolygónk pusztulását okozva. Az UFO-hívők szerint a Nibiru egy törpecsillag, amely körül egy kisebb méretű bolygó kering.
Szoval pl te ebben hiszel e?
Az neked bizonyit barmit ha total tevednek?
Vagy az jelent e barmit?
Vagy az termeszetes,hogy az esetek 90%-ban bizonyithato a tevedesuk?(a maradek 10%-ban sem tudjak bizonyitani az igazukat, de az ellenkezoje sem bizonyithato)
UFÓK pedig léteznek. Szebb kifejezéssel "kozmikus lények". Attól kozmikusabbak mint mi, hogy ők képesek elhagyni a saját bolygójukat, sőt még a csillagrendszerüket is. Most aztán, hogy amikett láttál az erkélyről, azok kozmikus lények járművei voltak, vagy nem, azt nehéz megmondani. Nekem az a gyanúm, hogy nagyon is itt vannak a közelünkben, néha idemerészkednek, kiváncsiskodnak vagy felmérik a lehetőségeket, megfigyelik az állapőotokat, stb...
Valaki már biztosan olvasta a "harc a szalamandrákkal". Na, ezt ennek a mintájára kell elképzelni. CSak most az a kérdés, hogy mi a szalamandrák vagyunk -e, vagy a másik oldal.
Ha valamiről nincsenek biztos információink, éppolyan nagy korlátoltság biztosan tagadni, mint biztosan állítani. Nekem, ha már választani kell, mégis inkább a biztosan állítókkal szimpatizálok, mert az örökös mindent tagadók lefelé húzzák a világot, korlátolt gondolkodásúak, és lehülyézik az ellenkező oldalt. Aki biztosra állít valami változást, újdonságot, az lehet elhamarkodott, meggondolatlan képzelgő, de legalább megtagadja az egyhelyben topogást, és képes IGEN-t mondani. (emlékezzetek John Lennonra.)
Egyébként én még nem hallottam erről a Nibiru bolygótól.
De egyébként nem csalódnék ha kiderülne hogy kacsa mert tévedni emberi dolog ugyebár.A Titanic is "elsüllyeszthetetlen" volt nem?
Én nem aszt mondtam hogy ezeknek totál igazuk van mindenben
de szerintem nemkell mingyárt kiröhögni a feltevéseiket és egyszerűen lehülyézni őket.
Te mit csinálnál ha 1-2-3 év múlva kiderülne hogy 90%-ban igazuk volt mindenben? Utána is nevetnél rajtuk?
Engem leginkább az érdekel hogy te kinek hinnéd el ha közölnék hogy nem vagyunk egyedül?
egy asztronautának elhinnéd aki éppen a holdról tért vissza?
mert mondta.
Mint irtam kicsit visszabb: A farkast kialto fiu tortenete...
Akkor hinnem el ha megfelelo bizonyitek van a dologra.(leginkabb targyi bizonyitek)
Annyian latnak mar mindent,hogy szemtanu szamomra semmit nem er ilyen ugyben.
Mint ahogy mar sokszor felmerult ezen a honalpon: Rengetegen allitjak,hogy na nekik ilyen meg olyan fantasztikus spiritualis kepessege van. Van egy felhivas szamukra , aki ezt be is tudja bizonyitani(tudomanyos kornyezetben) kap 1millio dollart. Eddig jelentkezo se sok volt:)
Ufot is rengetegen allitanak. Rengeteg ember allitja,hogy ot elraboltak meg mit tudom en.
Ha kiderulne,hogy a Foldon vannak idegen lenyek tobb szaz eve, hat az en eletem ugyanugy tovabb folytatodna.
Az meg, hogy akar 90% igaz lehet. Hat arra ennyit tudnek valaszolni:
http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM
http://www.youtube.com/watch?v=zTmgDJSDmio
Azt egy tudos sem vitatja,hogy a vilagegyetemben nem alakulhatott ki mashol elet. Csak az teny,hogy kicsi az eselye,hogy azonos idoben egymashoz kozel nagyon kicsi az eselye.
Mondjuk igazabol nem is ertem mirol beszelgetunk, irtad, hogy regota erdekel az UFO tema, de a legismertebb UFO elkepzelesekkel sem vagy tisztaban.
Egyébként, azt nem értem, ha elfogadjuk tényként a világegyetem keletkezéséről megalkotott gondolatokat, amikor nem is voltunk jelen, mégis elhisszük, hogy a fehérjék meg a nagy katyvasz, aztán bumm.... Vagy, láttál már kvarkot, mert én nem és nem is fogok, mégis elhisszük azt, hogy az atomok felépítésében vesznek részt (vagy ugye az atomokról is írhatnám ezt).
UFO-t sokan láttak már, néhányan beismerik, van aki legyint egyet és továbbáll, nehogy hülyének nézzék. Véleményem szerint nem kellene ezeket a dolgokat semmibe venni, azért, mert te még nem láttad, mert nem tudhatod, mikor kerülsz szembe ilyennel, és akkor csak lesel. Én sem tudtam elővenni gépet, hogy lefotózzam, vagy felvegyem videora, amit láttam, mert nem hittem a szememnek. Azt állítani, hogy márpedig az UFO-k és földönkívüliek csupán az emberek fantáziájában léteznek nagy bolondság. Amit nem láttál, ennek ellenére létezhet. (ezt azoknak írtam, akik bántották a kérdezőt). Egyébként ezt az UFO-t, amit írtál nem láttam, de nemrég láttam valami egészen különöset én is (Győr környékén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!