Ma hajnalban Budapest Felett 3-4 db "UFO"-t lehetett megfigyelni 1:30-1:45 között!? Aki Látta Irjon!
Lefekvéshez készülődtem előtte kimetem cigizni a teraszunkra
és amint kiléptem felnéztem az égre és összevissza repkedtek az égen aztán eltüntek 2-3 perc mulva lassan elrült egy ..
Akkkor grat orulj neki,hogy lattad.
Te mar ugyis eldontotted,hogy mik voltak meggyozni masrol nem lehet.:)
Hoppá...., Jajj, Mosssszt lebuktunk.
Reptoid Főparanccccccsnok.
Figyelj, szerintem meg nem normális, hogy a paladinom dps-e dungeonokban felére csökken. A sok low vérpistike ezt kihasználja és halálra stunnolgat. Én meg csak tépem a hajam, hogy ezért öltem enchantba 2 hetet. Nah mind1, majd a pandák biztos megoldanak mindent *lulz* Addig ott a bg meg az insta (Z'uldurakba mondjuk nem, gondolom sejted miért, fórumon írtak az eventről).
Kocka Károlyt hallották.
Kit érdekel az rpg slow játékod?
Utolsó hozzászóló Köszi:)
Ezen a 13-mas kommenten annyit röhögtem..:D
Én már nagyon vágom december 21.-ét amikor is kiderül majd hogy az egész világvége dolog kamu mint az összes többi.
Na, te eldöntötted, hogy ufók voltak, innentől kezdve fölösleges a válasz.
Egyébként valaki elmagyarázná, hogy miért mindig olyanok látnak ufókat, akik véletlenül sem tudják normálisan rögzíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!