Milyen meghajtással jönnek ide az ufók?
"Ásd bele, te is magadat a fizikába és értsd meg, élj meg ebből, a lehetőség nyitva van, hajrá !'
aki jobban beleássa magát egyre világosabb lesz annak hogy Egely György kamuzik. A meleg vasaló is forgatja az Egely kereket:)
Mivel jönnek az UFO, senkinek nincs halvány lila gőze!
Ki tudja, lehet vmi szinten működhet, de részletes leírás:)
Kedves Kérdező!
Remélem még nem maradtam le semmiről.
Rakétahajtás antianyaggal:
"Egy kg antianyag és ugyanannyi anyag ütköztetése és szétsugárzódása (annihilációja) 10 milliárdszor annyi energiát ad, mint egy kg hagyományos robbanóanyag (TNT),
és (1 kg anyagra jutó energiát véve) 1100-szor annyit, mint az atommaghasadás. A NASA számításai szerint az antianyaghajtómű 100 tonna üzemanyaggal 100 ezer kilóméter/másodperc sebességet ér el."
"Az anyag-antianyag szétsugárzódásban igen nagy energiájú, iszonyatos sebességgel mozgó, elektromosan töltött részecskék keletkeznek. Ha az űrhajó végéből mágnesrendszerrel kifelé irányítanánk ezeket a tovarepülő részecskéket, az űrhajót Newton harmadik - hatás-ellenhatás - törvénye szerint roppant erő hajtaná előre. Már csak annyi a dolgunk, hogy kidolgozzuk az antianyaggal működő hajtómű elvét."
De ha fizikus vagy, ezt neked tudnod kellene. De Te nem vagy fizikus Kedves Kérdező. Hallgass Pedro barátodra, és térj észhez!
fairi1
Nem nyilatkozhatsz konzekvensen Egely Györgyről, míg nem cáfoltad, el lehet menni hozzá !
A vasaló azért forgatja a vitalitásmérőt, mert aerodinamikai turbulenciát okoz és az beindítja a kereket, ezt nem tudta kiküszöbőlni.
Pedró, ugyanúgy ahogyan a búra alatt levő növények nem voltak képesek telepátiával kommunikálni, így a lefedett vitalitásmérő sem tudja mérni a bioenergiát. sajnos ez van, maga a vitalitásmérő egy nem lináris rezontáor, sajnos ki van téve aerodinamikai turbulenciáknak.
A náci ufókról ezt a filmet találtam magyarúl. Megtalálhattátok volna ti is, ha egy kicsit is érdekelt volna titeket, de sajnos ez nem így van !
http://www.youtube.com/watch?v=l50_SIbwoKo
még angolúl sem kell tudni, az utolsó féreglyukas rész nem igaz, de egyébként minden úgy van ahogyan elmondták.
# 132/132
Nem maradtál le semmiről sem. Örülök, hogy jobban tudod Én ki vagyok, mint saját magam :D. biztosíthatlak, hogy fizikus vagyok !
Az általad említett hajtómű igen egyszerű és ismert mindenki előtt, de sajnos számos problémája van amit sokkal nehezebb megoldani mint az összes többi meghatjtásnál fellépő lehetséges bonyodalmakat.
Anianyagot, létrehozni főleg ilyen mennyiségben nem olyan egyszerű, tárólni meg aztán végképpen nem az :D. Nem lehet ezzel sem menni olyan gyorsan mint az kívánatos lenne. Okosabb lettél volna ha csendben maradtál volna.
"A vasaló azért forgatja a vitalitásmérőt, mert aerodinamikai turbulenciát okoz és az beindítja a kereket, ezt nem tudta kiküszöbőlni."
A kezem is emiatt forgatja. Ebben egyetérhetünk!
Nézd a BME-s videót, porig alázzák, látszik hol téved hol csúsztat!
Szeretném, ha mint FIZIKUS megmagyaráznád, hogy a vitalitás vajon MILYEN FIZiKAI JELENSÉGEKET idéz elő, amelyek egy kereket képesek forgatni???
Pedro
" MILYEN FIZiKAI JELENSÉGEKET "
Nem lineárisakat. asszimetrikus mezők kimutatása lenne a feladata. megjegyzem, hogy nem örvényes asszimetrikus és nem lineráris terek kimutatása a feladata.
Nem vársz te el túl sokat egy egyszerű tűre felfüggesztett recés szélű (bár kétségkívül szép színesre festett) alumínium keréktől???
ENNYIVEL lehetne kimutatni (figyelem, FIZIKAI KÍSÉRLET!) az aszimmetrikus mezőket?
És pontosan MILYEN fizikai mezők kimutatásáról is van szó? És főleg milyen terekről? Vitális tér?
Megjegyzem a felfüggesztett vezető anyagú kerék NAGYSZERŰEN kimutatja a forgó mágneses mezőket (bár szerinted a NEM örvényes aszimmetrikusakat kéne), ezen az elven működik a villamos fogyasztásmérő, majd nézd meg otthon.
Ejnye FIZIKUS, megint butaságokat írsz! Kapd már össze magad!
Pedro
Én nem foglalkoztam a vitalitásmérővel. Nem használtam és nem szedtem szét. A Gyuri elmondására tudok csak hivítkozni ! Azt mondta, hogy jógik képesek voltak az akaratukkal forgatni meghatározott irányokba.
Speciális mezők, erőterek kimutatására tervete Egely György.
Egely György munkásságát nem csak ebben a készülékben kell mérni és nem ez fogja eldönteni, hogy a vitalitás az létezik-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!