Milyen meghajtással jönnek ide az ufók?
Most nagyon belevittetek abba a játékba, hogy az egymást maffiaként kiszorító energetikai cégek, amik hátterében hatalmas érdekek és pénz van az feltartott kézzel fogja hagyni, hogy bárki elterjesszen bármit. Erről még a kevés fizikai tudással rendelkező közember is tudja, hogy ez egyáltalán nem így van !
fairi1
Kínában a közemberek manapság is elég sóherok és alamizsnákból vegetálnak, annak lehet nevezni a napi egy marék rizst amit a munkájukért kapnak. Ezt kitárgyaltam.
Egely Györgynek voltak valóban olyan fizikai kijelentései amik nagyon messze álltak a valóságtól. Amikor perpétuum mobileként mutatott be egyszerű eletromágnessel működő kereket vagy azt amit belinkeltél. Ez azért volt, mert Ő nem elméleti fizikus és nem tud elméleti fizikus teammel konzultálni ezen a téren, mert nem futja neki rá. Nem támogatják ! Ő elsősorban gépészmérnök, energetikus. Gépek megvalósításán dolgozik.
Ahhoz hogy kijelenthessük, hogy szélhámos meg kellene vizsgálni a készülékeit, amit a mai napig csodálatos módonnem tették meg ! Pedig felajánlás volt rá.
Én nem összeesküvés elméletet vázoltam eléd, hanem tényeket !
Most nem fogok idelinkelni tudományos dokumentumfilmeket. A nácikról és antarktiszról, Byrd admirális is csak a mesében létezett szted :D.
"Gyakorlatilag úgy mint a csillagkapu atlantiszban az ősök fegyvere volt."
Ez azt jelenti, hogy a foofighterek pont ilyenek voltak ! Nem kell hülyeségeket belemagyaráznod.
Mennek kutatóexpedíciók az antaktiszra, de mivel nem támadó szándékkal így védekezni sincsen ok ellene. Ők jól elbujtak és lehet azóta már máshol vannak.
""A konkurrens cég felvásárólta a szabadalmi jogokat és a készüléket, majd pedig szétverte az egészet. Mint ahogyan leírtam, ez tőrtént. "
persze még a kísérletek eredményei is eltűntek, minden csak a szóbeszéd maradt. ha valóban működik nincs miért eladniuk magukat. Ilyen kamukat elhiszel? Mondj példát! Cégneve, terméke, hatástanulmánya, és a felvásárlója! Mellébeszélni könnyű, konkrétumot mondj! "
Sőt, sokszor maga a feltaló is eltűnt vagy megőlték. Lásd Egyely György tiltott találmányok című műve. Melyben konkrétumok vannak.
A könyveiből nem lehet megélni, mert nem ír olyan sokat és nem fogynak úgy, nincsen reklámja sem. A vitalitásmérőből sem lehet megélni, ki veszi meg ? Kb néhány ember és ennyi volt. Reklámja sincsen stb.
Nagyon keveset tudsz konkrét dolgokról és nagyon összemosódnak benned az ismeretek. Az antarktiszi eset Byrd admirálissal egyáltalán nem összeesküvéselmélet ! Mert megírták az ufómagazinok még lehet igaz. Sokat kell még tanulnod. Fizikából is. Nem kell elhinni ezt a Bob Lázáros interjút sem.
Pedró.
Te inkább maradjál csendben :D. annyi ostobaségot hordtál itt össze, már fárasztó az újabb sületlenségeket olvasni, Te sem értesz a fizikához !
"De SZERINTED miért nem csaptak le rá azonnal a fizikusok (akiknek Egely mutogatta)??? "
TV-ben mutatta a mérési eredményeket, amit az amerikai hadsereg produkált, sajnos csak kb 150% hatásfokú energia jött ki a készülékből.
"energetikai csodakészüléket gróf Spanyol Zoltán csinál."
Az egy szélhámosság ! Egely György is elmondta egy műsorban.
"Ezzel csak az a baj, hogy a hasonló dolgoktól a BME, a MNE, és minden józan, sőt nem józan szervezet is HIVATALOSAN ELZÁRKÓZIK:"
SŐT ! Hivatalosan még Én is elzárkózom tőle, ha megkérdezel az életben, mert ez a képzettségem, ezt kell mondani.
"Ejnye TE FIZIKUS, ennyire nem vagy tisztában a fizika jelen állásával?"
De, méghogy tisztában vagyok vele, SŐT egy csomó olyan dolgot is tudnék ellenérvként felhozni ami neked eszedbe sem jutna ! Persze megcáfolni is megtudnám őket. e nem értesz a fizikához.
A képfeltősés nem jött be, de elhiszem neked. Egely György úgy tudom, hogy a vitalitásmérőjét szabadalmaztatta,lehet itthon nem, de valamilyen nemzetközi szabadalma van, persze az nem ingyenergia készülék. Elmondása szerint szabadalmait visszadobják, mert a tankönyvfizika szerint nem működhetnek és megvizsgálni a konkrét készüléket ellenben nem hajlandóak. Nem ez a lényeg ! Egely György sok szabadalmat ismer és sok olyan készüléket épített meg, ami a szabadalom szerint nem működne, de megváltoztatva dolgokat már termelékeny volt.
""az antarktiszon lévő nácik foofighterekkel elpusztították az amerikai repülőgépeket és hajókat. "
És ezt olyan titokban tették, hogy sem a szövetséges, sem a náci propagandagéprezet egy szót sem közölt róla! Hát persze! "
Pedró, Hahó ! Itt vagy ? Nem tudom hogy ezen sírjak vagy nevessek ?! Leírtam, hogy a világháború után mentek az Antarktiszi bázisukra ami neuschwberlandnak neveztek. Már kikaptak tudtad ? Vége volt a háborúnak, érted ? Nem volt náci propagandagépezet ! Ugye nem esett le ! :LOL.
Byrd admirális expedíciója nyílvános, ha összeszedted magadat olvassál utána, úgyis esz a penész és trollkodni is lehet belőle neked :d.
"NINCS AZ A CÉG, amely megsemmisítené azt az eljárást, amelynek a JOGAIT MÁR MEGSZEREZTE. Ez ellent mond a legelemibb üzleti érdekeinek. (Arról nem is beszélve, hogy nem is tudná teljesen nyom nélkül megtenni azt.)
Ugyan mondd már meg, hogy MELYIK volt ez a konkurrens cég???"
Éppenhogy az az érdekük, hogy az olcsón előállítható terméket, megsemmisítse, hogy csak ő tudja előállítani, a már bevett eljárással.
Gondold el ha mindenki ingyen használná a villanyt tönkremenne minden áramszolgáltató. 100 évig működő égőt is csak ezért nem gyártanak.Sőt, sokszor maga a feltaló is eltűnt vagy megőlték. Lásd Egyely György tiltott találmányok című műve. Melyben konkrétumok vannak.
"HOL??? Mert eddig az Egely-kereket lehetett csak megvizsgálni "
Mondjuk Egely Györgynél.
A vitalitásmérőt azt ismerem ! Mindent tudok róla, sőt még többet is. Nemlehet egyértelműen megállapítani róla, hogy a mérési eredmények termodinamikai turbulencia vagy ESP okozata-e.
Koncentráljunk a lényegre és inkább nézzétek meg Byrd admirális útját :D.
A csodálatos találmányaidra, amiket eltitkolnak, és megölnek felfedezőket, de Egely könyvben kiadhatta, és még ma is terjeszti a baromságait (ergo nem ölték meg) inkább nem is reagálok - röhejes. Az alapvető fizikai törvényeket semmibe szeretnéd vetni, de az olaj és energialobbi elnyomja... Persze, az internet korában ez lehetséges, mi? Tíz perc alatt regelek hatszáz oldalt, a 20. percben fenn lesz hatszáz példányban, a világ 50 országában. Mire azt törlik, már több ezer emberhez eljutott, és ha olyan egyszerű, már emberek tízezrei építették meg. De jön az olajlobbi, és szerte a világon emberek tíz- és százezreit fogja megölni, nehogy kitudódjon... Persze, ez teljesen reális.
A nácis ötleteid meg egyáltalán nem maiak, ez tény. Már tíz éve is nyerítettem haveromékkal egy csapat hozzád hasonló idiótán. Persze, a nácik plazma fegyverekkel, repülő csészealjakkal, kimeríthetetlen energiaforrásokkal nem arra fordították volna a technikát, hogy leigázzák a fél világot, neeem, helyette elvonultak a sarkok jege alá, ahol semmisem mutatja ki a jelenlétüket (vagy azt is az energialobbi cenzúrázza?) Tudod te, hány műhold nézi a Földet folyamatosan? Fényképezi, gravitációt, hősugárzást, miegymást mérnek? Rohadt sok. De a németek olyan jól elvannak ott, hogy nem kellenek nekik készletek, nem kell kaja, semmi hasonló badarság: csak úgy elvannak a víz alatt (az északi sarkkör alatt nincs szárazföld, remélem erről tudsz).
És Egely valamire mondja, hogy szélhámosság, hát... Az szintén kész röhej :D Körülbelül mint amikor egy sorozatgyilkos mélyen lesújtó véleménnyel van egy sorozatgyilkosról - Egely és Spanyol ugyanaz a szemfényvesztő, hazugságra, tudatlan emberek hiszékenységéből megélő parazita.
És neked, mint "fizikusnak" (HAHA :D ) miért kéne bármit mondani? Bejön a főnököd, és ej-ej lesz? És miért nem publikálod? Ha a kezedben van egy gép, amivel a semmiből energiát állíthatsz elő, akkor minek neked állás? Csapj fel áramszolgáltatónak, és máris azt csinálsz, amit akarsz, hiszen a semmihez még nyersanyag se kell! Tehát a főnök véleményét máris letojhatod!
Apropó, hol van neked főnököd? Milyen intézetben, milyen szakterületen mozogsz? Ezt valahogy kerülöd, de ne aggódj: még számtalanszor meg tudom kérdezni - és egyre poénosabb, ahogy nem válaszolsz. Hazudj valamit! Az megy neked :D Bár nem túl profin, Egely jobban csinálja (holott ő is béna).
"Ő elsősorban gépészmérnök, energetikus. Gépek megvalósításán dolgozik. "
Egely kerék ami működik, más nincs kész! Fizikához nem ért de ossza benne az észt, könyvet is ír róla? Igazi szélhámos, de jól megél belőle!
"! Pedig felajánlás volt rá. " linkeltem a kihívást hogy mutassa be az SzT-nek a találmányát, nem tette! Ennyit a kihivásról, amikor igent mondanak elsompolyog! SzT bármikor elfogadja a találmányait vizsgálatra, de Egely gyáva!
"Én nem összeesküvés elméletet vázoltam eléd, hanem tényeket !"
csak mesét hallottam ,mivel ha tények lennének alá tudnád támasztani független forrásból! Már kinőttem abból hogy bármit elhiggyek bemondásra!
"Most nem fogok idelinkelni tudományos dokumentumfilmeket."
míg nem linkelsz dokumentumfilmet mese marad, egyszerűen logikátlan, mit keresnek a jég alatt 70 éve ha sokkal fejlettebbek?? mit esznek ott, persze a meleget amit kibocsájtanak egyik műholdnak se tűnik fel, senkinek se a világon. ezer sebből vérzik ez a nácis hülyeség! rendkivüli állítás rendkívüli bizonyítékot kér!
"Ők jól elbujtak és lehet azóta már máshol vannak. "
bent fagyoskodnak a kilométeres jégbe,és eszik a semmit a semmi közepén. persze a műholdak se látják őket (meleget termelnek hogy oda ne faggyanak, vagy már az se kell nekik??),és Amcsikat se érdekli a náci technika. Jól elvannak ott 70 éve lassan. Annyira nem is szaporodnak, igazi jeges nácik:)
"Az antarktiszi eset Byrd admirálissal egyáltalán nem összeesküvéselmélet !"
Ó várom a független forrást, amely nem vmi ufomagazin...
"Lásd Egyely György tiltott találmányok című műve. "
de ő tud róla, és a találmányról, nem tűnt fel neked hogy mese hogy a könyv eladható legyen? Ahelyett hogy használnák a találmányt, és övék legyen a csodakészülék, license kidobják a szemétbe.
"A vitalitásmérőből sem lehet megélni, ki veszi meg ? Kb néhány ember és ennyi volt."
többen mint hinnéd,és könyvét is veszik, mivel Egely nem nagyon dolgozik, egy kft-je van ami kereket "kutatja" és forgalmazza. Ezoterikus körökben ismert!20k egy készülék!
"Fizikából is. Nem kell elhinni ezt a Bob Lázáros interjút sem. "
Mester, taníts ingyenenergia , és antigravitáció "fizikára"
nálad nagyobbak a problémák, mert fogalmad sincs mi a Biefeld-Brown effektus! Cáfolj rá, írd le mi ez!
Bob Lazarusra azt mondod hülyeség, de Byrd admirális történetét meg elhiszed, ami elképesztően nagy képtelenség.
Nácis részt összefoglalva. Akkor szted ez történt kérdező?
a jég alatt, növénytermesztés és állattenyésztés nélkül éldegélő, szuperfejlett fegyverekkel felvértezett százezernyi nácik legyőzi USA-t, majd ahelyett, hogy ennek megörülvén pingvinháton kikiáltsák az Árja Gleccser Világköztársaságot, inkább kussolnak és visszamennek a barlangba???
Ez max zs kategóriás filmnek menne el.
"Te inkább maradjál csendben :D. annyi ostobaségot hordtál itt össze, már fárasztó az újabb sületlenségeket olvasni, Te sem értesz a fizikához ! "
Hát tudjuk, a fizikához CSAKIS TE értesz, hiszen a nagy fizikusok is csak fantaszták, és ők sem tudják, hogy mi is a tudomány, ezt EGYEDÜL TE vagy képes eldönteni! :-DD
NEM VAGY TE EGY KICSIT NAGYKÉPŰ??? (Nem. Nagyon az vagy.)
Szóval neked más a magánvéleményed, mint amit a tudomány elfogadhatónak, és bizonyítottnak vesz. Akkor nem értem, hogy hogyan is tevékenykedhetsz ilyen téren? Szerintem sehogy. Vagy belső indíttatás nélkül dolgozol (és akkor nem lehetsz nagy lumen), vagy tudathasadásos vagy (az meg ugye elmekórtani eset), szóval szerintem SEHOGY SE.
"Elmondása szerint szabadalmait visszadobják, mert a tankönyvfizika szerint nem működhetnek és megvizsgálni a konkrét készüléket ellenben nem hajlandóak. "
HAZUGSÁG!!!
A szabadalmi hivatalok sem itthon, sem külföldön NEM VIZSGÁLJÁK a benyújtott szabadalom működőképességét. Nem hivatottak rá, csak arra, hogy a dokumentáció alapján az adott terméket, vagy eljárást bejegyezzék.
A vízplazma is szabadalmaztatva van, a Perendev-motor is, szóval mindent szabadalmaztatni lehet.
"Leírtam, hogy a világháború után mentek az Antarktiszi bázisukra.......Ugye nem esett le !"
Nem esett le. Még mindig nem tudom követni a hülyeségeidet.
Byrd admirális életrajzában mindenesetre nyoma sincs a dolognak:
Bár természetesen vannak megjelent cikkek a "belső Földről":
Te, FIZIKUS, vajon te ELHISZED ezeket a baromságokat? Nem mond ezeknek ellent mindaz, amit tanultál az iskolában?
Megintcsak két dolog lehet: Vagy EZT fogadod el, vagy AZT - de mindkettőt nem lehet. DÖNTSD EL, hogy a fizikának hiszel vagy ezeknek a baromságoknak - de akkor ne gyere nekem azzal, hogy te aztán milyen k.rva nagy fizikus vagy!
"Éppenhogy az az érdekük, hogy az olcsón előállítható terméket, megsemmisítse, hogy csak ő tudja előállítani, a már bevett eljárással. "
Mondom, hogy HÜLYESÉGET BESZÉLSZ. Az az érdeke, hogy az olcsóbb eljárással, KIZÁRÓLAGOSAN ő állítsa elő a terméket, JÓ NAGY HASZONNAL. Ezért ésszerűtlen megsemmisíteni a felvásárolt szabadalmat - nem is beszélve arról, hogy a szabadalmi bejegyzések MINDENKOR NYILVÁNOSAK, tehát ha LÉTEZETT egyáltalán ilyen bejegyzés, akkor nem lehet nyom nélkül eltüntetni egy találmányt. Megint baromságot mondtál (már többedszer...)
"Gondold el ha mindenki ingyen használná a villanyt tönkremenne minden áramszolgáltató. "
Így van. Ezért az áramszolgáltató nem fogja ingyen adni az energiát. De ha szert tenne egy olcsóbb eljárásra (minden joggal együtt), akkor NAGYOBB HASZNOT tudna realizálni - tehát ESZE ÁGÁBAN SEM LENNE MEGSEMMISÍTENI!
"100 évig működő égőt is csak ezért nem gyártanak"
És még sok dolgot. 100%-os nylont sem, és 50 évig nem átrozsdásodó autót sem. De LEHET ilyet gyártani, és KÖZTUDOTT hogy lehet - csak a gyártónak nem éri meg. Nem lőtték le azt, aki kitalálta a hosszú élettartamú izzót, és azt sem, aki a nylont feltalálta. Sőt, a galvanikus alvázvédelem kitalálóját sem tették el láb alól.
Ismét hülyeségeket beszélsz.
"Lásd Egyely György tiltott találmányok című műve. Melyben konkrétumok vannak. "
Nekem is megvan. Vagy hiszel benne, vagy nem - a te dolgod. De ha hiszel benne, akkor hogy is lehetsz fizikus? :-D
"A vitalitásmérőt azt ismerem ! Mindent tudok róla, sőt még többet is. Nemlehet egyértelműen megállapítani róla, hogy a mérési eredmények termodinamikai turbulencia vagy ESP okozata-e. "
De igen. Már egy egyszerű üvegbúra is útját állja a "sugaraknak" - ugyanakkor egy felmelegített műanyag kézzel is kiváltható a forgás. Azaz SEMMI KÖZE ahhoz, hogy élő kéz, vagy élettelen tárgy van mellette, a kerék akkor is jelzi a "vitalitást" :-DD Jó találmány, nemde, FIZIKUSKÁM???
Maradjunk annyiban, hogy természetesen ismét SEMMI KONKRÉTUMOT nem mondtál.
TALÁN NINCSENEK IS??? Sokadszorra kérem, hogy támaszd alá a mondókádat, amit te nem teszel meg soha, általában azért, mert én olyan aljas vagyok, hogy nem érdemlem meg, és mert olyan buta vagyok, hogy nem érteném meg.
Szerintem meg azért, mert baromira nincsenek elfogadott bizonyítékok, és ezt te pontosan tudod is, így hát egyszerűbb KITÉRNI A VÁLASZ ELŐL...
Mint ahogy az elől is, hogy mi a szakterületed, hogy egyáltalán fizikusként dolgozol-e, hogy milyen konkrét eseteket ismersz, hiszen SEMMI nincs a kezedben, egyedül a meglehetősen NAGY ARCOD VAN, amivel megpróbálsz mindenkit leugatni - és személyes sértésnek veszed, ha az nem sikerül.
Több, egyéb kérdés kapcsán is próbáltad osztani az észt, és mikor nem sikerült, akkor meglehetősen arrogáns hangnemben lehülyéztél mindenkit. Nem tudom, hogy te ki vagy, és mit csinálsz, de szinte tökéletesen biztos vagyok benne, hogy nem sok közöd van a tudomány élvonalához (tudósok nehezen viselnék el, hogy egy kis Pötsch lehülyézze őket), de még csak műszaki vonalon sem nagyon tevékenykedhetsz (egyszerűen kiutálnának a kollégák). Vagy a másik lehetőség, hogy kifelé képmutatóan meghúzod magad, és csak ITT A GY.K.-n ereszted meg a hangodat - de akkor miért is TE vádolsz MÁSOKAT aljassággal és alattomossággal?
Mint már többször leírtam, emberileg egy nagy DUPLA NULLA vagy.
A reptoidok - na AZOK valók neked, ott a Föld mélyén...
Pedro
fairi1
Az MTA-hoz el ment Egely György a TV2-vel, ott nem foglalkoztak vele, ha te képes vagy megcáfolni őt, menj el hozzá !
Antakrtiszon, Oázisokban telepedtek le, ott meleg vizű zöldellő növények vannak, ott élnek vagy már elmentek onnan.
Teljesen ostobaságokat írsz le, amiket már kedvem sincsen megcáfólni !
Pedró, te szánalmasan ostoba, provokátór vagy ! RÉGEN EL KELLETT VOLNA MENNED INNEN.
Maradjunk a témánál.
Milyen meghajtással jönnek ide az ufók ?
Minden ötleltet írjatok le !
NE MELLÉBESZÉLJ!!! ADJ KONKRÉTUMOT!
Ha az nincs, akkor TE VAGY A SZÁNALMAS HAZUDOZÓ.
Pedro
fairi1
Egely györgy a saját cégében kutatja ezeket az elhallgatott fizikai jelenségeket, de mivel nem támogatja senki sem ezt a fajta kutatást, így ez csak mellékjövedelem és mivel kevesen vesznek ilyen vitalitásmérőt így nem ebből él meg, rendes polgári foglalkozása van. Egyébként ha ennyire meg lehet élni szted ebből, akkor rajta ! Ásd bele, te is magadat a fizikába és értsd meg, élj meg ebből, a lehetőség nyitva van, hajrá !
Pedró, a bioenergia nem képes áthatolni az üvegbúrán. Legalábbis ez a mező nem.
OK, értem amit írsz.
De van-e valami KONKRÉTUM, ami ezt alátámasztja? Vagy csak el kell hinni, mert te mondtad?
Megismétlem: ADJ KONKRÉTUMOT, különben csak egy hiteltelen hazudozó vagy.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!