Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen meghajtással jönnek...

Milyen meghajtással jönnek ide az ufók?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 18:04
 111/142 A kérdező kommentje:

fairi1

Ezek a dolgok amiket leírtál egyáltalán nem így vannak ! Kínának nem érdeke a saját lakosságának életkörűlményeiken való javítás. Nézd meg népességszabályozás van. Úgy bánnak ott az emberrel, mint itt még az állattal sem !

Ingyenergia létezik ! Nem olyan egyszerű kinyerni és ipari kémkedéssel lehetetlen megszerezni, mert az 51-es körzetben tartják őket és a földönkívüliek ismerik éket.

Az ufó oldalak valóban tele vannak kacsával, pl az általad linkelt Bob Lázáros rész is az volt, ettől függetlenül, nem az ufó irodalom ír ilyenekről.

Kínának is van atomja és erős is, de usának pillanatnyilag több van és nem tudhatod hogy milyen háttér alkuk vannak. Egyáltalán nem biztos hogy kína és az usa ellenségek lennének.

Az antigravitációs készülék valóban nagy áttörés lenne, de ezt nem lehet piacra dobni.

Van fizikai alapjuk ! Sőt kivitelezésre is kerültek, sőt a fizika könyvekben benne is van, na nem a tankönyvekben.

Ingyenergiát pedig lehet nyerni, magát a vákuumot megcsapolva.

2012. jún. 22. 21:21
 112/142 anonim ***** válasza:

Csak két dolgot mondanék:

A mai erőviszonyoknál nem az atomfegyver az, ami meghatározza egy ország erejét. Eléggé el vagy maradva, bár írásodból ítélve valahol 14 éves kor körül mozoghatsz, tehát még van időd haladni a korral :) Az atomfegyver alkalmazását nem véletlenül kerülik az országok - ugyanis értelmetlen. A biológiai, vegyi, informatikai támadások nagyságrendekkel veszélyesebbek, és a kutatások is ezen irányba haladnak.

Tehát, milyen téren mozogsz fizikában, és hol dolgozol? :)

2012. jún. 22. 22:44
 113/142 fairi1 ***** válasza:

Ember, te miről beszélsz??

"Kínának nem érdeke a saját lakosságának életkörűlményeiken való javítás."

nem erről beszélünk! hanem haditechnikáról és gazdaságról! Egyetlen működőkepés "antigravitáció" a Maglev vonatok, és pl Kínában építettek ezzel vasútvonalat!

Gondolom amiről te beszélsz az antigravitáció szó szerint érted, ennék még a fizikája se létezik, annyira titkos hogy még fizikáját is titkolják, semmi de semmi értelme ennek. GPS is kikerült a polgári világba és a drónok is ki fognak! GPS technika eltitkolásának nem lett volna értelme így antigravitációs meghajtásnak sincs. Azért "titkos" mert nem létezik, ez a valóság! Szupravezető felett kis tárgyak lebegtetése nem a sci-fis antigravitáció! Pl. Súrlódás nélküli közlekedés, minden kutató álma!

"Nem olyan egyszerű kinyerni és ipari kémkedéssel lehetetlen megszerezni, mert az 51-es körzetben tartják őket és a földönkívüliek ismerik éket. "

annyira titkos hogy te tudsz róla? Nemááá! Nem tudsz működési elvet, nem tudsz róla semmit, de azt mondod ingyenenergia! napenergia is ingyen energia, nap ingyen adja, de pénzbe kerül a tárolása és befogása! Mit értesz "ingyen" alatt??? Semmi sincs ingyen!ha bonyolult a termelése, akkor végképp nem lehet ingyen, bonyolult felépítés, bonyolult szigetelés és ennek javítása sok pénz!

Def-m szerint az az ingyenenergia készülék az, amelynél építési és minimális javítási költségen kívül, hosszú időn át, külső anyag hozzáadása vagy más energiatároló vegyület használata nélkül stabilan nagy mennyiségű energiát lehet termeltetni! Ilyen még a jobb sci-fikben sincs! gyenge fantasy és sci-fik szólnak ingyenenergiáról!

"nem az ufó irodalom ír ilyenekről. "

per pill akkor rajtad kívül senki nem tud ilyenről max a sci-fi könyvekben szerepel. Romulának egy mikroszingularitással termeltetik az energiát, Star Trek oldalakon még működési elv is van:)

"Az antigravitációs készülék valóban nagy áttörés lenne, de ezt nem lehet piacra dobni."

Mi akadályozza meg azon kívül hogy fizikai lehetetlen mai tudásunk szerint? Más igazi akadály nincs!

"Van fizikai alapjuk ! Sőt kivitelezésre is kerültek, sőt a fizika könyvekben benne is van, na nem a tankönyvekben. "

ird le a fizikai alapot, én csak a maglev és szupravezető feletti lebegtetésről tudok, ezek működnek, de elég korlátoltan használhatók még!

[link]

Mai tudásunk szerint olyan tér, aminek hatása a gravitációéval ellentétes nem létezik!

Vákuumot nem lehet megcsapolni!

A vákuum ZPE-je is gyakorlatilag homogén eloszlású, így belőle nem nyerhető ki folyamatosan energia. Fránya termodinamikai törvények. pl egy kád melegvízből tudsz energiát kinyerni csak úgy Természetesen, amennyiben találnánk az univerzum megfelelő közeli pontján egy olyan térrészletet, ahol a ZPE a minálunk ismerttől eltérő nagyságú (jellegű), akkor a folyamatos energiakicsatolásnak nem lenne elvi akadálya (ekkor jöhetnének a technológiai megoldások).

Csak egy kis probléma van a kinyeréssel, az inhomogenitás elérése és fenntartása is rengeteg energia lenne, valszeg több mint amit kinyersz! Ötlet sincs valódi hogy lehetne megoldani!

Nullponti energia létezik megcsapolására nincs működő elv! Inhomogenizás max fekete lyuk közelében lehet elképzelni amellett meg én nem lennék!

2012. jún. 22. 23:38
 114/142 A kérdező kommentje:

fairi1

Kínának pillanatnyilag nem a gazdagság halmozása a lényeg, amiből a lakossága részesülni, hanem pont az hogy uralkodjon rajtuk. Egy marék rizsért dolgozzanak egész nap, a hét minden napján és egy nap szabadnappal egész hónapon át. Szted ha megizlelnék a genetikailag páriaságra programozott kiskínaiak a gazdagságot, már beérnék ennyivel ? Tökéletesen uralják a népet és ez a cél, saját gazdagságuk, ami az elitet érinti maximális, luxusban élnek, mi kellene még ?

Titkos a fizikája az antigravitáció egy részének. Maga az antigravitációt nem írhatjuk le egzaktúl, mivel még azt sem tudjuk mi maga a gravitáció !

Tudom, mert ismerek ilyeneket. Azonban ez nem így megy, hogy ripsz ropsz megéptenekilyen készüléket, mert ezeknek a felépítése igen bonyolúlt ! Ha egy kis mágnest máshova teszel vagy alkatrészt nem fog működni !

Nem mondok működési dolgokat, mert ezek részben saját szerzemények, saját fáradtságos munka után szereztem, szerezd meg te is.

Az ingyenenergia gyakorlatilag úgy valósúl meg a valóságban, hogy egy doboz melyben szimpla mágnesek, tekercsek és egyéb olcsón beszerezhető alkatrészekkel van tele, csak a kijövő energia gyakorlatilag nem fogy ki sohasem. Voltak ilyen találmányok.

Sokilyen kutatás létezik a világban, amelyek magán zsebből finanszírozottak, azért mert te nem ismered, még nem jelenti azt hogy nincsenek :D.

Sokfajta antigravitációt valósítottak meg a földön. Jó részben ez idegen technológiaákból származnak. A nácik pl egy lezuhant ufót rekonstruáltak és a Die Glock projectben létrehozták és beépítették a saját csészealjaikba a Haunebu 3-ba ezt az antigravitációs technikát, majd pedig elvitték Neuschwabenlandba, az antarktiszra, ahol letelepedtek hosszú távon meleg vízű paradicsomi oázisokban ! Még évekkel a második világháború után is láták a Haunebu 3-at ! Voltak fényképek is.

Az energia szektor akadályozza meg ezek piacradobását.

A vákuumot meg lehet csapolni, csak még nem tudjuk. Illetve nincsenb leírva a fizika könyvekben. Hatalmas az energiasűrűsége.

Már csináltak méréseket egyszerű fémlapokon sikerült kimutatnia vákuum nyomását.

2012. jún. 23. 00:14
 115/142 A kérdező kommentje:

Akkor most mondok egy létező fizika könyvekben benne levő hatást melyet már alkalmaztak.

antigravitációs hangtalan földi űrhajót készítettek amerikában titokban a Biefeld-Brown-effektus egyik alkalmazásával. Még Egely György is mutatott ilyen ufót egy műsórban.

2012. jún. 23. 00:16
 116/142 Shai-Hulud ***** válasza:

Ilyen szerkezetet BÁRKI bemutathat, aki tisztában van az elektromos csúcshatás mibenlétével.

ÉS NEM AZ ANTIGRAVITÁCIÓVAL!!!

Mi van FIZIKUSKÁM, hülyeségeket beszélünk? Azért mert Thomas Townsend Brown 1920-ban azt hitte, hogy ANTIGRAVITÁCIÓT fedezett fel, NEKED már tisztában kellene lenned azzal, hogy a Biefeld-Brown effektusnak SEMMI KÖZE a gravitációhoz, ugyanúgy a hatás-ellenhatás elven alapszik, mint pl. a rakétahajtómű...

Méghogy TE, mint fizikus... :-D

Ne röhögtess... Az általad nagy találmányoknak, titkot felfedezéseknek nevezett dolgok mind megtalálhatók az ingyenenergia lapon, amely KÖZTUDOTTAN marhaságokat ír.

[link]

Gratulálok, 160-as Q-s FIZIKUS!

Ez aztán nagy dolog volt!

Te DUPLA NULLA!

Pedro

2012. jún. 23. 11:07
 117/142 fairi1 ***** válasza:

Vhogy a Kínáról való információid elég hiányosak!

"ted ha megizlelnék a genetikailag páriaságra programozott kiskínaiak a gazdagságot, már beérnék ennyivel ?"

Kínában minden modern technika elérhető, sőt több is. Világ legmagasabb épületei, nyugati luxuscikkek, saját űrhajózás.

már ott is megkezdődött a jogikért való harc, elég a híreket olvasni, egyre kevésbe éri meg ott eszközöket gyártatni nyugatnak, emelkednek az órabérek.

Más, pl ottani mentalitás más, külön panaszáradat volt mert maximalizálták túlórákat!!! Akinek van pénze bármilyen modern technika elérhető, sőt olyanok is amiről mi magyarok álmodozunk. Gazdaság fontos, mert ha behal akkor válság lesz és lázongás. Amíg dolgozik és van mit veszíteni nem fog lázadni!

"Az ingyenenergia gyakorlatilag úgy valósúl meg a valóságban, hogy egy doboz melyben szimpla mágnesek, tekercsek és egyéb olcsón beszerezhető alkatrészekkel van tele, csak a kijövő energia gyakorlatilag nem fogy ki sohasem. Voltak ilyen találmányok. "

esti mese, könnyen le lehetne tesztelni, igazán nem is kéne, mert ha tényleg többet termel mint beleadsz és nem számolási hiba akkor lakást ellátna úgy hogy kikötetted a villanyt! Ha olcsó alkatrészekből áll, akkor nem lehetne titkolni, ha tényleg működne. Egy tervrajz kikerül, bárki megcsinálná és jönne a végtelen energia a semmiből. gyerekmese! papír és internetoldal sokat eltűr, de egyik se működik. lehet belőle könyveket írni amit páran megvesznek, na ez már hoz pénzt! Annyira titkosak ezek hogy könyvet lehet belőlük írni.

"A nácik pl egy lezuhant ufót rekonstruáltak és a Die Glock projectben létrehozták és beépítették a saját csészealjaikba a Haunebu 3-ba ezt az antigravitációs technikát, majd pedig elvitték Neuschwabenlandba, az antarktiszra, ahol letelepedtek hosszú távon meleg vízű paradicsomi oázisokban ! Még évekkel a második világháború után is láták a Haunebu 3-at ! Voltak fényképek is. "

ezeket hívják gyerekmesének, fantasynak. Én űrnácikról hallottam akik készülnek a Hold sötét oldalán a revansra, jön a Meteorblitzkrieg:) de már Antarktiszra is bebújtak. Akkor nagy a gáz:P Amit leirnak az Ufológia újságba mindent elhiszel? Semmi hír ellenőrzés nincs benne, köztudott hoaxokat is belekerülnek, amiről rég kiderült hogy kacsa! Volt pár csúnya beégésük!

"Az energia szektor akadályozza meg ezek piacradobását."

ha egy tervrajz alapján hétköznapi dolgokból építek ingyenenergia készüléket elvisznek az energia szektor titkos ügynök, még akkor is ha semmi közepén vagyok?

Hadiszektor aki igényelne sokszor új energiaforrást elhallgattatja őket is az energialobbi. nem veszed észre hogy még viccnek is gyenge! Jó kis konteo elméletet lehet építeni,de a valósággal nem könnyebb szembenézni, hogy egyszerűen nem működnek ezek a készülékek??? Energia nincs ingyen! Ennek cáfolása egyszerű lenne egy készüléket kell építeni és ellenőrzötten letesztelni, ilyen sose történt. Jó kis hoaxot lehet építeni, én tudom hogy kell, de energialobbi elhallgatott. jah közben még le is tudod ezt írni, akkor nem vagy elhallgattatva!

Hány éves vagy?

"Még Egely György is mutatott ilyen ufót egy műsórban."

ha be tudja mutatni a TV-ben akkor ki titkolja el? egyet kéne adni egy fizikai intézetnek, és azok szépen kimérnék mennyi az annyi! Egely szélhámos jól megél belőle, könyvet ír, konteo találkozókra meghívják, kész üzlet, jól keres ezzel!

2012. jún. 23. 14:57
 118/142 A kérdező kommentje:

fairi1

Nem hiányosak az ismereteim kínáról, hanem a tiéd a világról. Leírtam, hogy az elitnek minden hozzáférhető, nincsen hiány semmiben sem, csak az átlagemberek a csórók vegetálnak páriaként ! Ugyanazt leírod amit én :D.

Egyébként az amerikai hadsereg is készített ilyen ingyenergiás készülékeket és a hatásfok átlaga a kísérletek folyamán több mint 150% volt, bár ez sem volt különösebben sok. Egely György be is mutatta a tv-ben fizikusoknak. Vannak ilyen készülékek és igen sok amivel gyakorlatilag lehet 1 l vízből egész hónapra egy lakást fűteni pl. Én itt ezt nem írom le, ha érdekel keresd meg Egely Györgyöt, talán osztozik veled a szabadalmon vagy a készüléken. Bár az sem az egyetlen ilyen készülék.

NAGYON HIÁNYOSAK AZ ISMERETEID. A nácik és a titkos prejectjeikről elég sokat tudunk olyan szinten hogy mikkel foglalkoztak és láthattad volna a National Geographic channelen is, ha nem csak ufómagazint olvasnál. Ismernéd Byrd admirális expedícióját is, amely során az antarktiszon lévő nácik foofighterekkel elpusztították az amerikai repülőgépeket és hajókat. Gyakorlatilag úgy mint a csillagkapu atlantiszban az ősök fegyvere volt. Sztem onnan koppintották le. Nézz utána, ne én linkeljek be mindent.

Voltak ilyen ellenőrzötten működő készülékek, tudod hogy mi tőrtént vele ? A konkurrens cég felvásárólta a szabadalmi jogokat és a készüléket, majd pedig szétverte az egészet. Mint ahogyan leírtam, ez tőrtént.

Egely György nem ebből él meg, mert ebből nem lehet. Valójában működő készülékei vannak, amiket meg lehetne vizsgálni, persze a tervrajzok titkosak és nem lehet ipari kémkedéssel megszerezni, mert sokszor a feltaláló fejében vannak. Maga a titokmindíg a készülékben van. Vannak különleges effektusok mint pl a Biefeld-Brown vagy másfajta, de ez önmagában nem elég antigravitáció vagy ingyen energia megvalósítására és nem is írtam hogy egy az egyben így készítik a készüléket, azt írtam hogy ezek alapjáúl szólgálnak. Nagyon sok egyébb átlakító stb van benne.

2012. jún. 23. 18:06
 119/142 Shai-Hulud ***** válasza:

Kedves kérdező, már megint baromságokat írsz!

"...Egely György be is mutatta a tv-ben fizikusoknak."

Persze, Egely azt mutogat amit akar. De SZERINTED miért nem csaptak le rá azonnal a fizikusok (akiknek Egely mutogatta)??? Mindegyik síkhülye lehetett, ha nem vették észre a hatalmas lehetőséget egy 150%-os hatásfokú eljárásban. Csakis TE vagy olyan okos, hogy megláttad benne a zsenialitást!

"Vannak ilyen készülékek és igen sok amivel gyakorlatilag lehet 1 l vízből egész hónapra egy lakást fűteni"

Ilyen "víz plazmaállapotán alapuló" energetikai csodakészüléket gróf Spanyol Zoltán csinál. (Vízautót, vízzel működő akármit, amivel még kavicsot is meg lehet olvasztani - a baj csak az, hogy egyetlen egy példányt, elvet, eljárást nem sikerült még hiteles körülmények között beüzemelni.)

[link]

(Látod, ez is az ingyenenergia lapról van...)

Ezzel csak az a baj, hogy a hasonló dolgoktól a BME, a MNE, és minden józan, sőt nem józan szervezet is HIVATALOSAN ELZÁRKÓZIK:

[link]

[link]

Ejnye TE FIZIKUS, ennyire nem vagy tisztában a fizika jelen állásával?

Vagy pedig TE VAGY az egyetlen értelmes fizikus az országban, ugye?

"keresd meg Egely Györgyöt, talán osztozik veled a szabadalmon vagy a készüléken"

Egelynek soha nem is volt ilyen szabadalma. Bár nem sokra tartom (szerintem egy egyszerű szélhámos), azért ekkora baromságokhoz még ő sem adja a nevét.

[link]

Egelynek CSAK ENNYI szabadalomhoz van köze (nem mindnek ő a jogtulajdonosa), ez összesen 6 db. Illett volna utána nézni.

"az antarktiszon lévő nácik foofighterekkel elpusztították az amerikai repülőgépeket és hajókat. "

És ezt olyan titokban tették, hogy sem a szövetséges, sem a náci propagandagéprezet egy szót sem közölt róla! Hát persze!

"A konkurrens cég felvásárólta a szabadalmi jogokat és a készüléket, majd pedig szétverte az egészet."

Na ez egy hatalmas baromság.

NINCS AZ A CÉG, amely megsemmisítené azt az eljárást, amelynek a JOGAIT MÁR MEGSZEREZTE. Ez ellent mond a legelemibb üzleti érdekeinek. (Arról nem is beszélve, hogy nem is tudná teljesen nyom nélkül megtenni azt.)

Ugyan mondd már meg, hogy MELYIK volt ez a konkurrens cég???

"Egely György nem ebből él meg, mert ebből nem lehet. Valójában működő készülékei vannak, amiket meg lehetne vizsgálni, "

HOL??? Mert eddig az Egely-kereket lehetett csak megvizsgálni (mondjuk más egyedi terméke nincs is), de arról is bebizonyosodott a hivatalos vizsgálaton, hogy a készülék egyszerűen nem működik...... Nem azt mutatja, és nem úgy működik, amit és ahogy Egely azt állítja.

[link]

EGYSZERŰEN NEM ÉRTELEK!

Nagyon leromlott a színvonalad!

Eddig igyekeztél semmilyen információt nem adni, amit meg is értek, mert addig legalább azt a LÁTSZATOT keltetted, hogy van valami a fejedben, de ezek, amiket mostanában írsz, csak azt bizonyítják, hogy fogalmad sincs arról, hogy A TUDOMÁNY MIT FOGAD EL, és mit nem.

Márpedig ezt ugye egy FIZIKUSNAK tudnia kellene!

Nem is beszélve arról, hogy aki FIZIKUSKÉNT tevékenykedik, az nem állíthat tudománytalan nézeteket, mert egyszerűen hitelét veszti... Mint te is.

Egyre lejjebb küzdöd magad...

Kár!

Pedro

2012. jún. 23. 18:58
 120/142 fairi1 ***** válasza:

"Leírtam, hogy az elitnek minden hozzáférhető, nincsen hiány semmiben sem, csak az átlagemberek a csórók vegetálnak páriaként!' azért ott is kezd fejlődés, ne keverd össze egy Afrikai országgal ahol tényleg csak az elit férhet hozzá fejlett dolgokhoz. Emberek öntudatosabbak lesznek és belső fogyasztás is nő. Már nem csak a felső körben élők férhetnek hozzá a dolgokhoz.

"Egyébként az amerikai hadsereg is készített ilyen ingyenergiás készülékeke"

jah csak nem használja biztos az energialobbi. Ezek vmi istenségek, hogy mindenhol ott vannak.

"Egely György be is mutatta a tv-ben fizikusoknak. Vannak ilyen készülékek és igen sok amivel gyakorlatilag lehet 1 l vízből egész hónapra egy lakást fűteni pl. Én itt ezt nem írom le, ha érdekel keresd meg Egely Györgyöt, talán osztozik veled a szabadalmon vagy a készüléken."

ez a mese, mutat vmit a TV-ben csinálja a műsort de ennyi, persze vannak hívek akik isszák a szavait, veszik az Egely kereket. Több helyen olvastam róla, igazi szélhámos! Voltak neki fiaskói fizikusokkal: [link]

http://www.youtube.com/watch?v=pEC4kYyeiPI Egely és BME:)

". A nácik és a titkos prejectjeikről elég sokat tudunk olyan szinten hogy mikkel foglalkoztak és láthattad volna a National Geographic channelen is, ha nem csak ufómagazint olvasnál"

sok mindennel foglalkoztak, csodafegyvereket akartam, okkultizmus is érdekelte őket, újfajta meghajításokkal próbálkoztak (sugárhajtás) de nem utaztak Antarktiszra de a Holdra se!

ne becsülj le, régen mozogtam ezekbe az összeesküvés elméletes körökben, de kinőttem belőle. 5 könyvem, minimum 40 ujság ilyen témában, és kétleném azóta lenne vmi új a nap alatt, most is bele szoktam olvasni ezekbe, van-e vmi változás, de csak ugyanazt ismétlik évek óta!

"Gyakorlatilag úgy mint a csillagkapu atlantiszban az ősök fegyvere volt."

ne keverd a sci-fi és a valóságot, minden gyenge mesét elhiszel? Látom lassan jön az üreges Föld elmélet. Bárki tud kamu történetet kreaálni, tele van a net, csak igaznak kell előadni, pár PS és még képek is lesznek!

Napló eredetiségére van bármi bizonyíték és nem csak a képzelet szüleménye??? Antarktiszra egyre többen járnak, és nem lehet náci támadásról hallani, sőt még turista utak is vannak Antarktiszra! Nekem két évnyi UFOmagazon meg van, sok újdonságot nem tudsz nekem mondani. 2012 van ,és csendben fagyoskodnak mikor olyan technikájuk van hogy ővék lehetne a Föld.

"A konkurrens cég felvásárólta a szabadalmi jogokat és a készüléket, majd pedig szétverte az egészet. Mint ahogyan leírtam, ez tőrtént. "

persze még a kísérletek eredményei is eltűntek, minden csak a szóbeszéd maradt. ha valóban működik nincs miért eladniuk magukat. Ilyen kamukat elhiszel? Mondj példát! Cégneve, terméke, hatástanulmánya, és a felvásárlója! Mellébeszélni könnyű, konkrétumot mondj!

Akkor mégse létezik az energialobbi, lehet készüléket gyártani sőt tesztelni is??? vagy létezik egy nagyon gonosz lobbi ami mindent elfed, de mégse megy neki, te is irhatsz!!! Ám ha tesztelik akkor más emberek kezébe is kerül, ha építeni egyszerű akkor lemásolni is azt, és majd ő forgalomba hozza! Vagy inkább az van, hogy egyáltalán nem működik, de jó kis könyvet lehet belőle írni mivel konteosok veszik mint a cukrot!

"

Egely György nem ebből él meg, mert ebből nem lehet."

Egely-kerék vitalitásmérő??? vagy a sok kiadott könyv.

Fenti egy mükődő szerkezet, lehet vele haknizni, de nem azt méri amit állít!

Szabadalmi védettségről hallottál, levédeti, megépíti utána lehet tesztelni. te minden kamu dumát elhiszel: Nácik az Antarktiszon, Egely ingyenenergiája...:):)

Tényleg hány éves vagy kezdek kíváncsi lenni, 15-16 évesen még elhittem mindenféle történetet, de jó pár év eltelt azóta.

2012. jún. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!