Mi van az ufo-észlelésekkel? Mostanában alig érkezik ide kérdés és válasz. Mi történt azóta mióta diator,404 és Árpád elment az oldalról?
Mostanában már nem régebben végeztem erős ktuató munkát.
Mostanában csak elolvasom a ufó híreket, megnézem a legújabb ufó videókat. STB.
Ezért is csak azt tudom mondani, amit máshonnan olvastam vagy hallottam, vagy láttam.
Remélem segíthettem.
Azt tudom mondani, amit más forásokból olvastam láttam vagy hallottam.
A szürkékről sok hír terjeng, hogy gonoszak és hogy rossz szándékúak.
Azt hiszem hogy ez csak részben igaz rájuk. Azt hiszem, hogy ők hamarosan felfedik magukat nem kell sokat várnunk, 2012 végén ők jönni fognak, egy elég megbizható forrástól hallottam.
Lehet, hogy ezt írtam mivel ilyen dolgokat is olvastam.
De amit most írtam sokkal valószinűbb, ahogyan mondtam nyár végére valószinűleg az usa kormánya közzé teszi az idegenek létezését.
Igen emlékszem azért mondtam ezt, mert egy nagyon régi dolgot olvastam, amikor még szerződésben álltak a szürkék a kormányunkal , ez már nem áll fent. De nem jelentenek ránk veszélyt a szürkék. Hozzá tenném, hogy csak valószinűleg.
A reptiliánok nem fognak jönni, mivel a mi bolygónkon élnek a föld alatt. Az annunakik pedig nem foglalkoznak velünk....
A különbség, hogy az annunakik is hüllő lények, és a földi reptoidok ősei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!