Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi van az ufo-észlelésekkel?...

Mi van az ufo-észlelésekkel? Mostanában alig érkezik ide kérdés és válasz. Mi történt azóta mióta diator,404 és Árpád elment az oldalról?

Figyelt kérdés
Nem rég tettem fel egy kérdést és alig érkezett rá válasz. Régen a ufo-észlelések volt a leglátogatottabb oldal.
2012. máj. 30. 19:38
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Mostanában már nem régebben végeztem erős ktuató munkát.

Mostanában csak elolvasom a ufó híreket, megnézem a legújabb ufó videókat. STB.

Ezért is csak azt tudom mondani, amit máshonnan olvastam vagy hallottam, vagy láttam.

Remélem segíthettem.

2012. máj. 31. 23:15
 32/39 anonim ***** válasza:
Diator, az Annunakik vagy a Reptoidok igáznak le ? Árpádéknak van esélyük ? A kis szűrkék segítenek ? Kikre számíthatunk ? Plejádok ?
2012. máj. 31. 23:16
 33/39 A kérdező kommentje:
A reptiliáno békés lények, nem fognak minket leigzáni, egyszer már megvédték a bolygónkat. Azért mondják hogy rosszak mert ők állnak a világunk élén, és befolyásolják az eseményeket bolygónkon. De nem azért mert gonoszak, csak nem akarnak veszélybe kerülni és konfliktusba kerülni velünk... Nem lesz szükség védelemre, hiszen csak az idegenek közététele fog megtörténni, és egy szinttel feljebb fogunk lépni... Úgy tudom, hogy nyár végére megtörténhet az idegen lények közététele, 2012 végén vagy 2013-elején az idegenek tömegesen is megfognak jeleni. Azok a lények amik megjelennek sok fajta lesz. Nem ismerem őket , valószinűleg plejádok is jönni fognak, egyfajta föderáció fog megjelenni és kapcsolatot teremteni. STB...
2012. máj. 31. 23:21
 34/39 A kérdező kommentje:

Azt tudom mondani, amit más forásokból olvastam láttam vagy hallottam.

A szürkékről sok hír terjeng, hogy gonoszak és hogy rossz szándékúak.

Azt hiszem hogy ez csak részben igaz rájuk. Azt hiszem, hogy ők hamarosan felfedik magukat nem kell sokat várnunk, 2012 végén ők jönni fognak, egy elég megbizható forrástól hallottam.

2012. máj. 31. 23:23
 35/39 anonim ***** válasza:
OK, mert a jómúltkor azt írtad, hogy a Reptoidok már úton vannak hogy leigázzanak és csak a kis szűrkékre számíthatunk akik az emberek szövetségesei és akik szintén úton vannak.
2012. máj. 31. 23:26
 36/39 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ezt írtam mivel ilyen dolgokat is olvastam.

De amit most írtam sokkal valószinűbb, ahogyan mondtam nyár végére valószinűleg az usa kormánya közzé teszi az idegenek létezését.

2012. máj. 31. 23:27
 37/39 A kérdező kommentje:

Igen emlékszem azért mondtam ezt, mert egy nagyon régi dolgot olvastam, amikor még szerződésben álltak a szürkék a kormányunkal , ez már nem áll fent. De nem jelentenek ránk veszélyt a szürkék. Hozzá tenném, hogy csak valószinűleg.

A reptiliánok nem fognak jönni, mivel a mi bolygónkon élnek a föld alatt. Az annunakik pedig nem foglalkoznak velünk....

A különbség, hogy az annunakik is hüllő lények, és a földi reptoidok ősei.

2012. máj. 31. 23:29
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam, hogy ennyi elmeroggyant idióta, debil kretén van szabadlábon, mióta az OPNI-t bezárták!!!
2012. máj. 31. 23:58
 39/39 anonim ***** válasza:
bazzeg amelyik bolygón ilyen hulyék élnek az meg sem érdemli a létezést!horgyák má szét az űrkáposztalepkék!
2012. jún. 1. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!