Mi van az ufo-észlelésekkel? Mostanában alig érkezik ide kérdés és válasz. Mi történt azóta mióta diator,404 és Árpád elment az oldalról?
Igen valószinűleg jönnek.
Más forrásokból úgy értesültem, hogy legkésőbb nyár végén bejelentik a idegenek létezését. Ha még sem történne meg, akkor 100%-hogy jönni fognak.
Tudjátok , sok teoria kerint a világhálón, hogy most mi lesz 2012-végén. Én magam sem tudom biztosan.
Ezért nem szeretnék találgatni.
Figyelj utolsó.
Én tudományosan próbálom megközelíteni a dolgokat, amiket mondok nem a hasamra űtve teszem meg.
Kutatásokat végzek, rengeteget olvasok, interjúkat, közzétételeket. Más ufo kutatókat halgatok meg, a szinfalak mögött. Amiket mondok nem én találom ki. Én csak kutatok és próbálom megtalálni az igazságot az ufokkal kapcsolatban.
Nem kell lehordani az oldalt, én nekem sem ez a célom.
Azt szeretném, hogy végre kiderüljön az igazság.
Amit biztosan állíthatok hogy igaz, hogy léteznek lények akiket nem ismerek. Ezt azért mondom mert találkoztam eggyel, még 7-8 éves koromban. A találkozás hihetetlen volt, nem számolnák róla be, annyit mondok hogy az a lény amivel találkoztam nem teljesen volt humánszerű.
Remélem segítettem.
Minden fajnak a mi Földünk kell?
Krickracok, meg stb.? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!