Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi van az ufo-észlelésekkel?...

Mi van az ufo-észlelésekkel? Mostanában alig érkezik ide kérdés és válasz. Mi történt azóta mióta diator,404 és Árpád elment az oldalról?

Figyelt kérdés
Nem rég tettem fel egy kérdést és alig érkezett rá válasz. Régen a ufo-észlelések volt a leglátogatottabb oldal.
2012. máj. 30. 19:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
És akkor most december 21-én jönnek az idegenek ? A rózsaszínű vagy a sárga szűrkék ? Reptoidok már lemondtak a megszállásról ? Hol maradnak az Annunakik ?
2012. máj. 31. 14:12
 22/39 anonim ***** válasza:
Amúgy nem krixkraxok -nak hívja őket tanuljatok meg olvasni.
2012. máj. 31. 15:09
 23/39 anonim ***** válasza:
a 40-est is, meg az árpádot is elvitték az ufók, meg a rotyitoidok, és eltüntek az univerzumból, azt üzenték, ne keresd őket!!!!!
2012. máj. 31. 15:48
 24/39 A kérdező kommentje:

Igen valószinűleg jönnek.

Más forrásokból úgy értesültem, hogy legkésőbb nyár végén bejelentik a idegenek létezését. Ha még sem történne meg, akkor 100%-hogy jönni fognak.

Tudjátok , sok teoria kerint a világhálón, hogy most mi lesz 2012-végén. Én magam sem tudom biztosan.

Ezért nem szeretnék találgatni.

2012. máj. 31. 16:23
 25/39 anonim ***** válasza:
Addig is szííjad a füvet tovább, mert már december után nem lesz rá lehetőséged! Idióta!!!
2012. máj. 31. 17:25
 26/39 A kérdező kommentje:

Figyelj utolsó.

Én tudományosan próbálom megközelíteni a dolgokat, amiket mondok nem a hasamra űtve teszem meg.

Kutatásokat végzek, rengeteget olvasok, interjúkat, közzétételeket. Más ufo kutatókat halgatok meg, a szinfalak mögött. Amiket mondok nem én találom ki. Én csak kutatok és próbálom megtalálni az igazságot az ufokkal kapcsolatban.

Nem kell lehordani az oldalt, én nekem sem ez a célom.

Azt szeretném, hogy végre kiderüljön az igazság.

Amit biztosan állíthatok hogy igaz, hogy léteznek lények akiket nem ismerek. Ezt azért mondom mert találkoztam eggyel, még 7-8 éves koromban. A találkozás hihetetlen volt, nem számolnák róla be, annyit mondok hogy az a lény amivel találkoztam nem teljesen volt humánszerű.

Remélem segítettem.

2012. máj. 31. 17:33
 27/39 anonim ***** válasza:

Minden fajnak a mi Földünk kell?

Krickracok, meg stb.? :)

2012. máj. 31. 20:17
 28/39 anonim ***** válasza:
Kérdező! sajnos az ilyen "kutatók" meg "tudosok" mint te szívják ki a tisztességes emberek zsebéből a sok pénzt, az idióta kutatásukra! Ergo: semmit tevők vagytok, és jó lenne ha elmennétek talán dolgozni, és az emberiség javára fordítani valami pozitívumot, nem pedig az emberek / már amelyiknek lehet/ bomlasztani az agyát a baromságaitokkal, !!! Lenne egy két tippem, hogy mit kutassatok "nagytudóskutatók"
2012. máj. 31. 22:35
 29/39 A kérdező kommentje:
Utolsó én ezzel csak a kevés szabadídömbe törödök, naponta ha 20 percet szánok rá. akkor is sokat mondok. Jelenleg tanuló vagyok. És dolgozok is, nagyon sokat. Szóval ne vádaskodj alaptalanul. nem ide tartozik a személyes megjegyzésed.
2012. máj. 31. 22:42
 30/39 anonim ***** válasza:
Na most akkor melyik az igaz a két válaszodból???? Naponta 20 pesrcet sem töltesz ezzel a témával, az utobbi válaszodba, az előbbiben meg interjuktól kezdeve, előadásokat hallagatsz. Haggyá mááán a hülyeségeddel Jó lenne ha meglátogatnál inkább egy psihiátert!!!
2012. máj. 31. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!