Mi van az ufo-észlelésekkel? Mostanában alig érkezik ide kérdés és válasz. Mi történt azóta mióta diator,404 és Árpád elment az oldalról?
Azért, mert az UFO-kutatás, - bár van ilyen az Ezotéria alkategóriában - nem ide való. Gondolod, hogy aki komolyan foglakozik ezzel a témával, rengeteg szakcikket, "tudományos" irodalmat olvasott, esetleg kutatást is tudott végezni, az a GYK-en fog erről értekezni, mondva csinált szakértőkkel, szájtáti, éretlen gyerekekkel, minimális fizikai és csillagászati alapismeretekkel sem rendelkező rácsodálkozókkal?
Az UFO-kal rengeteg komoly szaktekintély is foglalkozik. De arra a kérdésre, hogy "benézett egy szürke kisember az ablakomon és kommunikálni akart velem" arra csak a 404-esek és népbutító társaik fognak neked regényeket írni, hogy hogyan is veheted fel velük telepatikusan a kapcsolatot!
Kb. ennyit, hogy ezen az oldalon mennyit ér filózni az UFO-król!
ma 21:48
Egyáltalán. érted, hogy miről szól a link? Semmi köze a 404-es által összehordott hókusz-pókuszokkal. Olvasd el a korábbi irományait és ha nem tartozol a szájtáti rácsodálkozók közé, akkor rájössz, hogy semmi közük a komolyn vwfwtő UFU-kutatáshoz!
Na jó , igazsággal tartozom nektek.
Én vagyok diator, csak sajnos a moderátorok töröltek és később pedig elköltöztünk. Ezért nem voltam.
-Én 404-el sokat beszélgettem. Mostanában már nem.
AZ a igazság, hogy az a web oldal amit linkeltetek nem 404-készítette, mivel már kérdeztem róla. Valaki más készítette , nem tudok, hogy ki.
Az elmúlt év alatt amíóta nem voltam, sok minent megtudtam. És majd talán el is mondom.
Egy valamire rájöttem, hogy 404 nem hazudott semmiben. Minden szava amit mondot igaz volt.
Tényleg kapcsolatban állt azokkal az idegenekkel,akikről beszámolt nekünk. Mutatott bizonyítékot, amit ha ide leírnák nem hinnéttek el. Sajnálom, hogy nem látogatja az oldalt és nem ír. Talán majd írok neki emailt, hogy vissza jöhetne.
Most ennyit 404-ről.
Elakarok mondani pár dolgot.
Azt hiszem, persze ezeket csak olvastam. Úgy gondolom, hogy lehet benne igazság. Interjúkat olvastam, miszerint 2012-végén idegenek fognak jönni. Ezt a plejádian videóban is közölték, a serpo.org alapítója is egy interjú során kiderült, hogy tömeges leszállás lesz a földön. Ezen kívül ez a benfektes nasa videó is közölte, hogy 2012 végén tömeges leszállás lesz. Ezek a források különbőzőek és akik állítják a dolgokat nem a ball zsebükből huzták elő.
Arra is rájöttem, vagy is hát ezt is csak olvastam és több forrás is egybevág, hogy a szürkéknek két fajtája van, az alacsonyabbak és a magasabbak, ezeknek a bőrei szürkés rózsaszines. De most jön a lényeg: Van még egy fajta szürke ami sárga szinű. A szürkék közöt a sárga szinű idegen lények a vezető tipusok, ők alkották a szürkék alacsony és magasabb faját. Tudom hogy fikciónak tünhet, de nem az! Kevés olyan kutató van mint 404, akik betudnak számolni az igazságról. Tudom, hogy 404 igazat mondot, azt hiszem említettem már, bizonyítékot mutatott.
Röviden ennyi. ha van kérdés írjatok.
mondoshawan az az igazi parania ami neked van :D !
""komolyn vwfwtő" Kezdek félni! :xD"
Te írtad be az előbb a gépbe, mert még írni sem tudsz, de nem ez az egyetlen bajod.
Azt az oldalt 404-es csinálta ez olyan biztos ! Senki nem ismeri azokat az általa kitalált idétlen földönkívüli neveket és csak neki van olyan bigott helyesírása mint azon a honlapon van és azt is letagadta hogy azt a köves videót ő gányolta úgy hogy lámpát tett a köve mögé ami földi simí kő darab. Már ezzel lebukott, leleplezték és ezért tűnt el !
sajnálom ugolsó, de van egy sorozat, az ősi idegenek. ott is említik a krikrakxok nevét.
Ő mondta hogy a oldalt nem ő csinálta.
Nem hazudhat, mivel bizonyítékot mutatott nekem az idegenek létezésére, amit nem említek meg mert nem hinétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!