Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Találtam 1 videó sorozatot,...

Találtam 1 videó sorozatot, szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor voltak életemben jó megérzéseim tudtam mi fog történni és mi igaz.És ebben a sorozatban is érzem az igazságot.

1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

Véleményetek?

2012. febr. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 41/50 yossarian44 ***** válasza:

39-es te most komolyan egy olyan ember szövegeit véded, aki:

a. youtube-on osztja a hitét.

b. földönkívülinek vallja magát - és ismét, hidd el neki, hogy az, mert azt mondja.

c. összeesküvés-elméleteket fabrikál.

Már csak az kéne, hogy muszájdzseki legyen a felhasználóneve.

2012. febr. 22. 14:58
 42/50 anonim ***** válasza:
Voltam egy reinkarnációs tanfolyamon. Mondjuk marha drága volt, dehát egyszer élünk nemigaz?
2012. febr. 22. 23:53
 43/50 anonim ***** válasza:
Légyszíves szólj a plejád haverodnak, hogy kicsiny országunkat mentse meg az államcsődtől, mert aztán tényleg igaz lesz a 2012 story. Köszi!
2012. febr. 23. 19:50
 44/50 A kérdező kommentje:
Nehéz lenne segíteniük hogyha ti nem engeditek és féltek a szeretettől.Az ember magának rontja el ezt a bolygót.Bár talán ez nem is baj?Lássuk csak itt 1 kis cikk [link]
2012. febr. 23. 20:08
 45/50 anonim ***** válasza:
mi nehéz?? a annyira léteznének és olyan fejletek akkor nem a youtubeon üzengetnének...
2012. febr. 23. 22:25
 46/50 A kérdező kommentje:
Nem vagy elég figyelmes.az o lelke ide reinkarnálódott de beleesett a föld reinkarnációs csapdájába
2012. febr. 24. 07:01
 47/50 kris.king ***** válasza:
Félünk a szeretettől? Hogy lehet attól félni? El vagy tájolódva te és a legtöbb (nem mindegyik) ezós fél a tudománytól és a logikus gondolkodástól.
2012. febr. 24. 18:37
 48/50 A kérdező kommentje:
Igen féltek tőle.Egyébként ha logikusan gondolkodnál akkor meghallgatnád figyelmesen a videót és összekötnéd a szálakat.
2012. febr. 24. 18:38
 49/50 url ***** válasza:

Örülök hogy más is kitette ezt a videót! Kérdező, ha elfogadod a tanácsomat( bár bevallom jómagam is csak pár hónappal ezelőtt ismerkedek a spiritualitással, és kb 2 éve még én is ilyeneket gondoltam, mint amilyeneket itt a kétkedők leírnak) hagyatkozz továbbra is a megérzéseidre, és ne szánj túl sok energiát azokra akik nem akarják ezt megérteni. Majd megfogják :) A tett helyett élj a gondolataid erejével és küldj nekik szeretet.

" Everything is interconnected with energy " :)

Bevallom én már többször is láttam a részeket, mert van amikor úgy érzem hogy képtelen vagyok rá, képtelen vagyok elszakadni a negatív dolgoktól plusz észreveszem magamon hogy egy picit irígykedek. Ilyenkor aztán csendet rendelek magamban és megpróbálok befelé figyelni. Ha ez sem elég akkor csenek egy kis energiát alaje videóiból és szeretetéből :)

Remélem nem baj hogy kicsit offoltam :)

2012. febr. 24. 21:20
 50/50 A kérdező kommentje:
Énis ugyanezt szoktam tenni:)
2012. febr. 24. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!