Találtam 1 videó sorozatot, szerintetek igaz lehet?
Sokszor voltak életemben jó megérzéseim tudtam mi fog történni és mi igaz.És ebben a sorozatban is érzem az igazságot.
1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY
Véleményetek?
39-es te most komolyan egy olyan ember szövegeit véded, aki:
a. youtube-on osztja a hitét.
b. földönkívülinek vallja magát - és ismét, hidd el neki, hogy az, mert azt mondja.
c. összeesküvés-elméleteket fabrikál.
Már csak az kéne, hogy muszájdzseki legyen a felhasználóneve.
Örülök hogy más is kitette ezt a videót! Kérdező, ha elfogadod a tanácsomat( bár bevallom jómagam is csak pár hónappal ezelőtt ismerkedek a spiritualitással, és kb 2 éve még én is ilyeneket gondoltam, mint amilyeneket itt a kétkedők leírnak) hagyatkozz továbbra is a megérzéseidre, és ne szánj túl sok energiát azokra akik nem akarják ezt megérteni. Majd megfogják :) A tett helyett élj a gondolataid erejével és küldj nekik szeretet.
" Everything is interconnected with energy " :)
Bevallom én már többször is láttam a részeket, mert van amikor úgy érzem hogy képtelen vagyok rá, képtelen vagyok elszakadni a negatív dolgoktól plusz észreveszem magamon hogy egy picit irígykedek. Ilyenkor aztán csendet rendelek magamban és megpróbálok befelé figyelni. Ha ez sem elég akkor csenek egy kis energiát alaje videóiból és szeretetéből :)
Remélem nem baj hogy kicsit offoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!