Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Találtam 1 videó sorozatot,...

Találtam 1 videó sorozatot, szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor voltak életemben jó megérzéseim tudtam mi fog történni és mi igaz.És ebben a sorozatban is érzem az igazságot.

1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

Véleményetek?

2012. febr. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 11/50 yossarian44 ***** válasza:

Jajjj Istenem, de jó, hogy nem néztem tovább...

A lelke egy darabja inkarn...

(facepalm)

És ezt emberek el is hiszik.

Ha vannak idegenek, megérdemeljük, hogy leigázzanak.

2012. febr. 20. 19:29
 12/50 anonim ***** válasza:

Itt a válsz minden kérdésedre, kedves kérdező(és a veled egyetértőknek is szól)

[link]

2012. febr. 20. 20:28
 13/50 A kérdező kommentje:
Tehát végig sem nézed és utána sem nézel a témának de kritizálsz tehát te vagy az az ember aki nem bölcs de annak hiszi magát.Aki pedig le idiótázott tudd meg elég nagy parasztság más hitét idiótizmusnak nevezni de talán egyszer amikor visszatérsz a felsőbb énedhez rájössz mit is mondtál.
2012. febr. 20. 20:52
 14/50 yossarian44 ***** válasza:

Az a baj, hogy én végig sem nézem, de te végignézed, de végig nem gondolod. Nem tűnik fel, hogy az összes ilyen videó, illetve "idegen lény" olyan állításokat tesz, amit - valamiért - lehetetlen bizonyítani.

Tehát vagy elhiszed a bizonyítatlan állításokat - ami retardált dolog - vagy nem hiszel benne, de akkor meg a hívők hülyéznek le, mert nem lehet igaz, hogy nem hiszed el az "igazságot". Persze, az egész világ tele van ilyen "igazságokkal".

Először csak az Úr és az Egy Isten volt, mert a Biblia azt mondta. Most meg tele van a világegyetem egy fél Star Warsnyi csupa jóság lénnyel, csak mert egy youtube videó azt mondja.

Egyes emberekben annyi józan ész nincs, mint egy hangyában, nem csodálkozom, hogy még mindig jövedelmezők az internetes csalások. Aki ezeket beveszi, az fizet a nigériai hercegnek, meg megveszi a lábon keresztül méregtelenítő elektromos kütyüt, meg a semmihez csatlakozó rákgyógyító gépet.

2012. febr. 20. 21:11
 15/50 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan elhiszi valaki?? vki mondja már meg honnan jönnek ezek a reptoidok és pl plejádok vagy mik :D ki taláta ki?:D azt el hiszem hogy léteznek ufok de ez nevetséges
2012. febr. 21. 00:27
 16/50 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy én végig sem nézem, de te végignézed, de végig nem gondolod. Nem tűnik fel, hogy az összes ilyen videó, illetve "idegen lény" olyan állításokat tesz, amit - valamiért - lehetetlen bizonyítani.

Tehát vagy elhiszed a bizonyítatlan állításokat - ami retardált dolog - vagy nem hiszel benne, de akkor meg a hívők hülyéznek le, mert nem lehet igaz, hogy nem hiszed el az "igazságot". Persze, az egész világ tele van ilyen "igazságokkal".

Először csak az Úr és az Egy Isten volt, mert a Biblia azt mondta. Most meg tele van a világegyetem egy fél Star Warsnyi csupa jóság lénnyel, csak mert egy youtube videó azt mondja.

Egyes emberekben annyi józan ész nincs, mint egy hangyában, nem csodálkozom, hogy még mindig jövedelmezők az internetes csalások. Aki ezeket beveszi, az fizet a nigériai hercegnek, meg megveszi a lábon keresztül méregtelenítő elektromos kütyüt, meg a semmihez csatlakozó rákgyógyító gépet."

Ő semmi ilyet nem kér.Még azt sem hogy iratkozz fel a youtube csatornájára.

Persze te 1 befásult ember vagy aki ha belegondolna ahogy mondtad nincs élete csak 1 droid vagy.Nem akarlak megsérteni, ez a valóság.És ami 1 picit is eltér a napi rutintól azt te már sohasem fogod elhinni.

2012. febr. 21. 13:19
 17/50 yossarian44 ***** válasza:

"Persze te 1 befásult ember vagy aki ha belegondolna ahogy mondtad nincs élete csak 1 droid vagy.Nem akarlak megsérteni, ez a valóság.És ami 1 picit is eltér a napi rutintól azt te már sohasem fogod elhinni."

Nem, ez nem a valóság, ez az ostoba véleményed. Beveszel egy ilyen videót, és azt tartod baromnak, aki nem hiszi el a fost, amit terjesztesz. Erre utaltam a kommentemben. A droidságod legmélyebb bizonyítéka ez a szöveg:

".És ebben a sorozatban is érzem az igazságot. "

Én meg az Erőt érzem. Szerintem erős nagyzási parád van.

Azt nem tartod lehetségesnek, hogy a te földönkívülid igazából egy jól funkcionáló paranoid-skizó? Csak mert a tüneteket mutatja.

Azért a fene nagy befásulás közepette legalább a magyar nyelvet sikerült megtanulnom. Fene nagy mázli, hogy az űrlényedet feliratozzák, különben nagyon nagy kakiban lennél. Aki bajosan használja a saját nyelvét, az ritkán beszél idegent.

Érdekes, hogy szinte az összes ezó-UFO hívő alacsony műveltségű, rosszul fogalmaz, nem érti az írt szöveget, mégis valami felsőbb tudás birtokosának vallja magát. Tisztelet a kivételnek.

Én itt az alul-műveltségből eredő túlkompenzációt számolok.

2012. febr. 21. 13:42
 18/50 A kérdező kommentje:

""Persze te 1 befásult ember vagy aki ha belegondolna ahogy mondtad nincs élete csak 1 droid vagy.Nem akarlak megsérteni, ez a valóság.És ami 1 picit is eltér a napi rutintól azt te már sohasem fogod elhinni."

Nem, ez nem a valóság, ez az ostoba véleményed. Beveszel egy ilyen videót, és azt tartod baromnak, aki nem hiszi el a fost, amit terjesztesz. Erre utaltam a kommentemben. A droidságod legmélyebb bizonyítéka ez a szöveg:

".És ebben a sorozatban is érzem az igazságot. "

Én meg az Erőt érzem. Szerintem erős nagyzási parád van.

Azt nem tartod lehetségesnek, hogy a te földönkívülid igazából egy jól funkcionáló paranoid-skizó? Csak mert a tüneteket mutatja.

Azért a fene nagy befásulás közepette legalább a magyar nyelvet sikerült megtanulnom. Fene nagy mázli, hogy az űrlényedet feliratozzák, különben nagyon nagy kakiban lennél. Aki bajosan használja a saját nyelvét, az ritkán beszél idegent.

Érdekes, hogy szinte az összes ezó-UFO hívő alacsony műveltségű, rosszul fogalmaz, nem érti az írt szöveget, mégis valami felsőbb tudás birtokosának vallja magát. Tisztelet a kivételnek.

Én itt az alul-műveltségből eredő túlkompenzációt számolok."

Nem kezdek el a műveltségről és stb. ről veszekedni veled.

Én senkit nem barmoztam le és nem sértegettem.

Az én véleményem ostoba de a tied felér minden emberével.

Te kezdtél el velem kötözködni.Ezzel meg is mutattad a műveltségi szintedet.És pontosan nem én vagyok a droid mert én még tudok a szívemre hallgatni te pedig csak azzal gondolkodsz amit kimosnak a tv adások.

2012. febr. 21. 13:50
 19/50 yossarian44 ***** válasza:

"És pontosan nem én vagyok a droid mert én még tudok a szívemre hallgatni te pedig csak azzal gondolkodsz amit kimosnak a tv adások."

Na, ezért nem szabad a "szívedre" hallgatni. Mert olyankor igazából nem a mellkasodban dobogó izomra hallgatsz, hanem a begyöpösödött előítéleteidre.

Nem nézek TV-t már vagy 8 éve.

"Nem kezdek el a műveltségről és stb. ről veszekedni veled."

Pontosan. Choose your battles. Wise.

"Én senkit nem barmoztam le és nem sértegettem."

Ha figyelmesen elolvasod, de igen. Én nem. Neveztem a bizonyítékok nélküli hitet retardáltnak, a hitedet és a véleményedet ostobának, de téged, a te személyedet nem támadtam. Te viszont kapásból ledroidoztál. Egyedül a nagyzási para érinti a személyedet, az elég megalapozott, akárcsak a műveltségedre - illetve annak hiányára - tett megfigyelések.

"Az én véleményem ostoba de a tied felér minden emberével."

Ez óvodás szint. "Nem én vagyok a buta, hanem te!" Én elmagyaráztam, hogy miért retardált hinni ennek a szerencsétlennek, és hogy ugyanazt az ostobaságot ismétled meg, mint a könyvekből példálózó vallási fanatikusok.

"Te kezdtél el velem kötözködni.Ezzel meg is mutattad a műveltségi szintedet."

A modor - közhiedelemmel ellentétben - nem műveltség kérdése.

2012. febr. 21. 14:00
 20/50 A kérdező kommentje:

"És pontosan nem én vagyok a droid mert én még tudok a szívemre hallgatni te pedig csak azzal gondolkodsz amit kimosnak a tv adások."

Na, ezért nem szabad a "szívedre" hallgatni. Mert olyankor igazából nem a mellkasodban dobogó izomra hallgatsz, hanem a begyöpösödött előítéleteidre.

Nem nézek TV-t már vagy 8 éve.

"Nem kezdek el a műveltségről és stb. ről veszekedni veled."

Pontosan. Choose your battles. Wise.

"Én senkit nem barmoztam le és nem sértegettem."

Ha figyelmesen elolvasod, de igen. Én nem. Neveztem a bizonyítékok nélküli hitet retardáltnak, a hitedet és a véleményedet ostobának, de téged, a te személyedet nem támadtam. Te viszont kapásból ledroidoztál. Egyedül a nagyzási para érinti a személyedet, az elég megalapozott, akárcsak a műveltségedre - illetve annak hiányára - tett megfigyelések.

"Az én véleményem ostoba de a tied felér minden emberével."

Ez óvodás szint. "Nem én vagyok a buta, hanem te!" Én elmagyaráztam, hogy miért retardált hinni ennek a szerencsétlennek, és hogy ugyanazt az ostobaságot ismétled meg, mint a könyvekből példálózó vallási fanatikusok.

"Te kezdtél el velem kötözködni.Ezzel meg is mutattad a műveltségi szintedet."

A modor - közhiedelemmel ellentétben - nem műveltség kérdése."

Nem említettem hogy te hülyébb lennél mint én.

Inkább hagyjuk ezt abba és halálunk után kiderül kinek is van igaza.

2012. febr. 21. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!