Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Találtam 1 videó sorozatot,...

Találtam 1 videó sorozatot, szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor voltak életemben jó megérzéseim tudtam mi fog történni és mi igaz.És ebben a sorozatban is érzem az igazságot.

1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

Véleményetek?

2012. febr. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 21/50 kris.king ***** válasza:

,,Ő semmi ilyet nem kér.Még azt sem hogy iratkozz fel a youtube csatornájára"

Gondolkozz már ember. Egy földönkívülinek hogy lenne már youtube csatornája?

2012. febr. 21. 14:27
 22/50 A kérdező kommentje:

"Gondolkozz már ember. Egy földönkívülinek hogy lenne már youtube csatornája?"

Olvasd el amiket írtam vagy pedig nézd meg a videóit...

2012. febr. 21. 14:28
 23/50 kris.king ***** válasza:

Megnéztem a videót és elolvastam amit írtál de nem derült ki belőle hogy miért youtube-ozik. Szerintem elég hipnotizáló videó a színek és a hangok miatt. Dönteni meg az aggyal kell nem a szívvel. Ahhoz hogy jól döntsünk át kell gondolni a dolgokat. Gondolkodni az aggyal lehet. Szívvel érezni lehet az érzések pedig tévedhetnek.

A reptoidióták és a plejádok pedig kitaláltak.

De most komolyan: Egy plejád a youtubon keresztül üzen nekünk hogy segítsen nekünk a reptoidok ellen? A középkorban is hülyének tartottak volna ha ilyet mondunk.

2012. febr. 21. 14:45
 24/50 A kérdező kommentje:

Ő nem említett reptoidokat.

Egyébként a lelke 1 része egy földi fizikai testbe inkarnálódott.Amúgy nézd meg a 10. fölötti videókat is csak az elsőkben van az amit te "hipnotizólónak" hívsz

2012. febr. 21. 14:49
 25/50 kris.king ***** válasza:
Említett valamilyen rosszakaró lelkeket vagy miket nem tudom régebben láttam. Ha nem reptoidok az sem változtad azon hogy ez hülyeség. 10. rész utáni videókat nem fogom megnézni az első videónál is rengetek agysejtem pusztult el és három részt láttam.
2012. febr. 21. 14:54
 26/50 A kérdező kommentje:
Olvasgass utána a dolgoknak hogy mi van csak a holddal. Miért kapunk kamu fotókat és fekete-fehéreket lesatírozásokkal?
2012. febr. 21. 14:56
 27/50 kris.king ***** válasza:

Mi van a holddal? Várj kitalálom. Sajtból van és egértoidok élnek rajta.

FACEPALM

2012. febr. 21. 14:59
 28/50 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=rG4ocKkT3jA

Bár ahogy a címet meglátod te ráfogod hogy baromság gondolom.Előbb nézd végig.

2012. febr. 21. 15:00
 29/50 kris.king ***** válasza:

Most nem néztem végig mert hosszú talán máskor. De bele néztem (ez se kímélte az agysejtjeimet) láttam a képeket a repülő csészealjakról.

Na akkor. Ha a NASA titkolja hogy jutott ki egy ilyen fontos információ? A NASA annál okosabb hogy ne tudjon eltitkolni ilyen dolgokat. Mit keresnének ott idegenek? Szerintem elég gáz hogy az UFO hívők meg vannak győződve róla hogy földönkívüliek cak azért léteznek hogy minket látogassanak. Egyébként miből gondoljuk hogy a NASA mindent titkol? Viszont a kommenteken jót lehetett röhögni.

,,Hát ezek után be kell valljam, amit eltitkoltam, nekem van ott egy telkem, minden évben el szoktunk menni nyaralni. Sok barátunk van a földönkívüliek között. Nagyobb ünnepeken, át szoktuk hívni a Mars lakókat is jó bulit csapunk olyankor." XD

2012. febr. 21. 15:12
 30/50 A kérdező kommentje:
Nem titkol el mindent.Hanem azzal vagyunk leültetve hogy a szondák milyen jó kis köveket találtak.Én biztos vagyok benne hogy volt már kapcsolat.A földönkívüliek nem azért vannak hogy minket látogassanak de azért biztosan szoktak.
2012. febr. 21. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!