Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Találtam 1 videó sorozatot,...

Találtam 1 videó sorozatot, szerintetek igaz lehet?

Figyelt kérdés

Sokszor voltak életemben jó megérzéseim tudtam mi fog történni és mi igaz.És ebben a sorozatban is érzem az igazságot.

1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY

Véleményetek?

2012. febr. 20. 15:44
1 2 3 4 5
 31/50 AmunRa válasza:

Kedves kérdező!

A plejádok léteznek, és nagyon sokat segítenek az embereknek. Nagyon sok plejádbéli van az emberek között mert belekerült a Föld reinkarnációs csapdájában. Ez a videó ALAJE-ról nagyon jó és oktató anyag, ezotreikus körökben alap műveltség :)

2012. febr. 21. 16:15
 32/50 anonim ***** válasza:

Hé !

Kérdező !

Ne próbáld meg győzni ezeket az embereket akik hülyeségnek tartják a videót. Ők tudod egy alacsonyabb én tudati szinttel rendelkeznek. Én hiszem, te hiszed, a lényeg ez ! és még sok más ember is hiszi.

2012. febr. 21. 16:34
 33/50 anonim ***** válasza:
Ti komolyan hisztek 1 youtube videónak?? minden bizonnyal Youtube videón fognak üzeni az embereknek angolul... Ennyi hülye embert ez jobb mint 1 humor rovat. elhiszem léteznek ufok de ezek a plejások meg reptoidok viccek
2012. febr. 21. 23:57
 34/50 anonim ***** válasza:
Hát nézd. Most térjünk el attól hogy a Plejások küldték térjünk el az ufo-któl mindent felejtsd el, és úgy nézd meg a videót mint egy információ halmot. Majd miután megnézted ezt az információt (mindegyik részét), gondold át. Ha átgondoltad, döntsd el hogy van e benne logika, lehet e valami igazság benne. Mind1 milyen következtetésre jutsz. Csak tedd meg, mielőtt véleményt alkotnál.
2012. febr. 22. 09:28
 35/50 anonim ***** válasza:

Fiktív videókat miért kell elhinni:

XD_LOL_...........

2012. febr. 22. 10:56
 36/50 yossarian44 ***** válasza:
56%

"Ne próbáld meg győzni ezeket az embereket akik hülyeségnek tartják a videót. Ők tudod egy alacsonyabb én tudati szinttel rendelkeznek. Én hiszem, te hiszed, a lényeg ez ! és még sok más ember is hiszi."

Jajj, persze. Az alapműveltségből is hiányos ezós érvelése. Lehet, hogy feleannyit tud, mint az átlagember, de magas az "éntudati szintje", mert tudja az "igazságot" az univerzumról.

Amit egy youtube videón talált, amiben egy német akcentussal beszélő csávó osztja az észt.

Seems legit.

2012. febr. 22. 11:36
 37/50 anonim ***** válasza:

Szerinted kajak erre a videóra alapozok ?

Az nem számít hogy kb 6 éve foglalkozok ezzel és ilyenekkel amúgy. Nem azt mondom hogy vaó onnan kaptuk de van benne valami ennyi.

2012. febr. 22. 12:44
 38/50 yossarian44 ***** válasza:

"Az nem számít hogy kb 6 éve foglalkozok ezzel és ilyenekkel amúgy."

Tipikus crank szöveg. Attól még, hogy évek óta foglalkozol vele, az nem zárja ki, hogy az egész elmebeteg humbug legyen...

2012. febr. 22. 12:54
 39/50 anonim ***** válasza:
AZ sem bizonyítja az ellenkezőjét hogy vered a nyálad.
2012. febr. 22. 13:36
 40/50 anonim ***** válasza:
Ennyi meg annyi, de nem lehet tudni mennyi lesz majd így összesen. Meg hát ki tudja honnan is számoljuk, az elejéről, vagy a végéről. Az biztos ha összeadódik az egész, nem lehet több mint amennyivel az elején kiszámolták. Ha mégis több lenne rossz a számolás. Amúgy szerintem kevesebb lesz jóval mint amire számítunk...
2012. febr. 22. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!