Találtam 1 videó sorozatot, szerintetek igaz lehet?
Sokszor voltak életemben jó megérzéseim tudtam mi fog történni és mi igaz.És ebben a sorozatban is érzem az igazságot.
1 rész: http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY
Véleményetek?
Kedves kérdező!
A plejádok léteznek, és nagyon sokat segítenek az embereknek. Nagyon sok plejádbéli van az emberek között mert belekerült a Föld reinkarnációs csapdájában. Ez a videó ALAJE-ról nagyon jó és oktató anyag, ezotreikus körökben alap műveltség :)
Hé !
Kérdező !
Ne próbáld meg győzni ezeket az embereket akik hülyeségnek tartják a videót. Ők tudod egy alacsonyabb én tudati szinttel rendelkeznek. Én hiszem, te hiszed, a lényeg ez ! és még sok más ember is hiszi.
Fiktív videókat miért kell elhinni:
XD_LOL_...........
"Ne próbáld meg győzni ezeket az embereket akik hülyeségnek tartják a videót. Ők tudod egy alacsonyabb én tudati szinttel rendelkeznek. Én hiszem, te hiszed, a lényeg ez ! és még sok más ember is hiszi."
Jajj, persze. Az alapműveltségből is hiányos ezós érvelése. Lehet, hogy feleannyit tud, mint az átlagember, de magas az "éntudati szintje", mert tudja az "igazságot" az univerzumról.
Amit egy youtube videón talált, amiben egy német akcentussal beszélő csávó osztja az észt.
Seems legit.
Szerinted kajak erre a videóra alapozok ?
Az nem számít hogy kb 6 éve foglalkozok ezzel és ilyenekkel amúgy. Nem azt mondom hogy vaó onnan kaptuk de van benne valami ennyi.
"Az nem számít hogy kb 6 éve foglalkozok ezzel és ilyenekkel amúgy."
Tipikus crank szöveg. Attól még, hogy évek óta foglalkozol vele, az nem zárja ki, hogy az egész elmebeteg humbug legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!