Kicsit szkeptikus vagyok. Valaki látott már reptoidot egyáltalán?
Azt kihagytam hogy :
A minden nem
jöhet létre a semmiből, mivel a semmi a minden hiánya. Tehát olyan nincs. A hideg csak a meleg, és a sötétség csak a fény hiánya, ugyanis a hőmérsékletnek, és a fénynek nincs felső, csak alsó határa. Hogy jobban megértsétek, gondoljatok a sebességre... Ha egy test nem mozog akkor az azt jelenti hogy nem tesz megy egyetlen centit se, és 0-nál nem mehet lassabban. Szerintem van gyorsabb sebesség a fénynél, mert a gondolatok is gyorsabban terjednek. (bár sokan nem hiszik el) De ezt egy idelyig úgy sem fedezzük fel.
előző: és azt észre se vetted, hogy "idelyig"? nem tudom, de nekem ez szúrta a szememet, de nagyon.
de a kérdésre a válasz az az, hogy NEM. max ők látták egymást de emberek még nem láttak reptoidot az biztos..
ma 21:44
Nem vagyok tökéletes, és sosem voltam jó nyelvtanból... Telefonról írok, és itt nincs helyesírás javító, mint gépen.
Csak annyit tennék hozzá Büszke írásához, hogy ha jól tudom akkor a gondolatok sebessége 24000 km/h.
Illetve, ha jól emlékszem akkor az univerzum tágulási sebessége egy ponton túl átlépi a fénysebességet, tehát van gyorsabb dolog a fénynél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!