Meglepődnék, ha igaz lenne.
Eddig szkeptikus voltál, de most, hogy ezt állítják, már el is hiszed?
Hallottad már Kádár beszédeit? Nem kell mindent elhinni, csak mert valaki azt mondja. Mellesleg egy földönkívüli technológiával rendelkező jármű lezuhan, mert megzavarja az USA radarja, 1950-ben? Viccelsz ugye? :)
Csak hogy a tényeknél maradjunk.
Azért ha jobban elolvassátok a szöveget, az FBI nem ismert el semmilyen UFO-t. Csak annyit írnak, hogy egy "informátor" (szemtanú, aki lehetett bárki)
ezt és ezt látott, majd alul leírják, hogy további nyomozás ez ügyben nem történt, mármint a szemtanú állításaira vonatkozóan. Valahol azt találtam, hogy ezt a fájl még a 70-es években oldották fel a titkosítás alól és már több könyvben is írtak róla, de mint minden ez is félre van magyarázva.
Összefoglalva tehát ez a jelentés nem más, mint egy jegyzőkönyv egy állítólagos UFO észlelésről.
Ettől még én nem mondom, hogy nincsenek UFO-k, de ez sem bizonyíték sajnos, csak a pontosítás kedvéért írtam le :).
Elolvastuk?
Te elolvastad vagy csak megnézted a blikkben a szép színes képeket?
Semmiféle UFOról nem ír az FBI... Ez egy egyszerű jegyzőkönyv egy dilis bejelentéséről.
De nem is állítják... A tagadás nem megléte pedig nem egyenlő az álítással...
De nem hinném, hogy UFO lett volna... Csak nagyban mennek a líbiai hadmáveletek, és kellett egy kis porhintés a kszemekbe... Tessék... UFO-t és idegeneket akartatok??? Nesztek...
És majd ha a az FBI azt mondja h a Paranormal Activity valós történeten alapul, akkor egy hétig elárasztják az azo részleget a tényleg ... kérdések, amjd mindneki elfogadja és megszűnnek a szerinted a paranormal activity valós történeten alapul kérdések ? xD
híííbátlan logika xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!