Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez? (kicsit...

Mi lehetett ez? (kicsit hosszú de olvassátok el pls)

Figyelt kérdés
Na szóval.Tegnap előtt mesélte anyukám hogy már feküdt az ágyban tv-zett és néha ki-ki nézett az ablakon...És azt mondta nekem hogy látott egy fehér valamit ami úgy nézett ki mint 1 csillag még pislogott is...Fehéren világított és ide-oda ment,majd egyszer csak belegyorsított és hihetetlen gyorsan eltűnt..Szinte látni se lehetett...És az a helyzet hogy én ugyanezt láttam tegnap,teljesen ugyanezt..Kérlek kíméljetek a negatív kommentektől nem nagyon hiszek az ufokba én sem.Nem tudom mi lehetett ez..:S Ja és ez az eset anyukámmal tegnap előtt olyan 22-23 óra között történt nállam pedig éjfél előtt valamivel.
2011. febr. 9. 13:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

a kerdest ott rontottad el, hogy nem kertel negativ kommentet.

szerintem jezus volt, volt egy peres eljarasa es tegnap ert veget

2011. febr. 9. 13:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem hogy miért kell így lenézni engem...Én csak 1 kérdést tettem fel, másoknak nem tudom elmondani mert úgyis hülyének néznének.Nem minthogyha itt nem néznek annak :S Ha nem tetszik a kérdés és értelmes választ nem tudsz adni akkor légyszives menj a humor kategóriába...Köszi
2011. febr. 9. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Ilyet én is szoktam látni, először egy fényes valami ami egyre nagyobb mintha közelítene, aztán meg elfordul és halványodik. Én rájöttem arra, hogy amit én látok az egy repülő, minden este ugyan akkor jelenik meg, és ha jól megnézem nem egy fényes valami hanem kettő, és a fordulásnál jól látni. De elsőre furcsa volt.
2011. febr. 9. 13:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Ez nem repülő volt...Rettentő gyorsan eltűnt.Egy villanás és szinte már ott sem volt...
2011. febr. 9. 13:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Mondanám azt, hogy ufo-k voltak. Mert mikor én láttam, akkor ugyanígy gyorsan elhúzott... De az közel volt, neked pedig távolabb. Szóval nem tudom. 50% ig ufo.
2011. febr. 9. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Ilyet már én is láttam párszor.Akkora,mint egy csillag,csak világosabb és fényesebb,pislákolva világít és egy helyben áll,vagy nagyon lassan halad,aztán hirtelen nagy sebességgel elhúz valamelyik oldalra,vagy mintha zuhanna, de nem hullócsillag,az máshogy néz ki.A mozgása alapján nem hinném,hogy repülő,olyan magasságban repülők nem járnak.
2011. febr. 9. 14:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Ritkán nézitek az éjszakai égboltot. Sok érdekes, fura dolgot lehet látni, főleg, ha olyan helyen lakik az ember, ahol nem takarja el a szmog az eget.

Nálunk is vannak érdekességek, a nagyobbik lányom és én nyitottak vagyunk mindenre, a kisebbik lányom meg tök kételkedő, aki a saját szemének sem hisz. 2 alkalommal történt az utóbbi időben, hogy nagyon furán mozgó, fénylő valamit láttunk, ami nem lehetett repülő, és a kisebbik kijelentette, hogy mindhármunk szeme tuti káprázott, mert amit láttunk, olyan nincs is.

Ettől függetlenül kitartóan nézegetjük az égboltot, és örülünk, ha valami olyasmit látunk, amit sokan nem vesznek észre.

2011. febr. 9. 14:33
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Lehet az idegenek, megfigyelik még azelőtt a földet, mielőtt elpusztulna...
2011. febr. 9. 14:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Diator

Írtam vissza a kérdésemhez, visszaírsz:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1531..

2011. febr. 9. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze.
2011. febr. 9. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!