Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett ez? (kicsit...

Mi lehetett ez? (kicsit hosszú de olvassátok el pls)

Figyelt kérdés
Na szóval.Tegnap előtt mesélte anyukám hogy már feküdt az ágyban tv-zett és néha ki-ki nézett az ablakon...És azt mondta nekem hogy látott egy fehér valamit ami úgy nézett ki mint 1 csillag még pislogott is...Fehéren világított és ide-oda ment,majd egyszer csak belegyorsított és hihetetlen gyorsan eltűnt..Szinte látni se lehetett...És az a helyzet hogy én ugyanezt láttam tegnap,teljesen ugyanezt..Kérlek kíméljetek a negatív kommentektől nem nagyon hiszek az ufokba én sem.Nem tudom mi lehetett ez..:S Ja és ez az eset anyukámmal tegnap előtt olyan 22-23 óra között történt nállam pedig éjfél előtt valamivel.
2011. febr. 9. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ok visszais írtam.
2011. febr. 9. 14:54
 12/15 tetris ***** válasza:

Néhány napja volt itt a gyk-n egy you tube-os video feltéve, ami január 8-án Jeruzsálemben készült. Azon volt valami hasonlatos dolog, mint amit itt leírtál. Egy nagyon fényes objektum egy ideig egy helyben áll, aztán hirtelen huss, és eltűnik hihetetlen sebességgel.

Akkor is csak találgattunk, hogy az mi lehetett.

2011. febr. 9. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
MŰHOLD
2011. febr. 9. 17:12
 14/15 anonim válasza:
Nekem ezzel az idegen kérdéssel kapcsolatban egyébként több elképzelésem is van, de az amerikai és szerintem egyéb országoknak is olyan hadi technikájuk van, amiről at se tudjuk, hogy mi, a legtöbb ilyen pillogó, fényes, repülő cucc szerintem ilyen teszt repülő... a többi meg... kitudja?
2011. febr. 9. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Talán a koreaiak kifejlesztettek valami új hadászati gépet, ami ilyen manőverekre képes. Nem lepődnék meg ezen sem, ha ilyenekkel kémkednének más országokról.
2011. febr. 11. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!