Gondoltatok már arra, hogy mi van, ha csak egy bizonyos szintig fejlődik az emberiség, majd kipusztul és kezdődik az élet fejlődése előről?
Figyelt kérdés
Tehát,ha ebből indulunk ki,akkor lehettek a földön előttünk olyn civilizációk,amik eljutottak egy bizonyos fejlettségi szintre,majd elszúrtak valamit és így kipusztították magukat.És minden kezdődött előről.Mint valamiféle körforgás.Vagy pl Atlantisz legendája.Lehet,hogy az egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció volt,de kipusztították magukat.Atlantiszról,minden földrészen vannak legendák,tehát esélyes,hogy tényleg létezett.2011. dec. 23. 14:19
21/40 anonim válasza:
a 3. világháború keretein belül elképzelhető a körforgásod újraindulása.
22/40 anonim válasza:
Nem hiszem. Mert akkor megtaláltuk volna a rengeteg természetben nem lebomló tárgyaikat. Pl.: Műanyag, acélszerkezetek, és hasonlók. Meg ugye olajból sem lenne már egy csepp sem, és az összes víz szennyezett lenne.
23/40 anonim válasza:
/\
/\
Nem biztos. Lehet hogy ők megtalálták azt az életmódot, ahogy nem szennyezik a környezetet.
24/40 anonim válasza:
hmm.. asszem volt előadás titkos, piramisokból kicsempészett képekről, erről arról amik eléggé egyértelmű bizonyítékok lennének erre-arra. persze ezzel nem sokat foglalkoztam, hiszen.. nevetséges, ha nem jönne éppen itt szóba nem is hoznám fel, valahogy nem igazán lehet igaz, még ha esetleg az is :D
25/40 anonim válasza:
Lehet. De amig nem találták meg a módját, addig szennyeszték. Van egy sorozat, "Élet az emberek" után a címe. Abba azt állítják hogy több millió év után is maradna nyoma az emberiségnek.
26/40 anonim válasza:
tegnap 15:07
A föld kérlek szépen 4,5 milliárd éves. A mi időszakunk csak egy csepp a tengerben, nem mérvadó a millió éves csontjaid. Nem lehet tudni volt-e már más civilizáció előttünk.
27/40 anonim válasza:
ma 05:47
Az emberiségre azt mondják hogy viszonylag nagyon hamar alakult ki. Akkor hogy lett volna ideje egy másik intelligens civilizációnak kialakulnia? És lehet hogy a föld 4,5 milliárd éves, de csak kb 1milliárd éve van rajta megfelelő környezet az élet számára.
28/40 anonim válasza:
Igen, ezer millió év alatt sok minden megtörténhet, és sok mindent felemészthet az idő.
29/40 anonim válasza:
Alapul véve a "kb 1milliárd éve van rajta megfelelő környezet az élet számára" mondatot; 1 milliárd 1000 millió év, ami azt jelenti hogy simán lehetett előttünk egy másik faj. Ha pár százezer is éltek (év fejlődtek is) rengeteg idő volt hogy eltűnjenek a nyomaik, és kifejlődjön a mai világ (beleértve a több millió éves csontokat). Lehet lepontozni, mert én sem tudom pontosan mit hordtam össze.
30/40 anonim válasza:
én felpontoztalak, mert szerény voltál és írtad hogy lehet lepontozni. egyébként meg tetszetős és érdekes gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!