Miért törlik ki a 404 igazát megkérdőjelező kérdéseket?
Figyelt kérdés
Tegnap kiírtam, egy normális hangvételű, legkevésbé sem provokatív kérdést, mára pedig kitörölték, és ugyanezt láttam több hasonló kérdésnél is. Már mindenképp egyet kell érteni azzal amit ír, vagy mi?2011. dec. 21. 16:24
41/45 A kérdező kommentje:
01-12 20:12
Ilyen kérdést én nem tettem fel. Inkább ez a rágalmazás, nem az amit én csinálok, nem gondolod? -.-"
Mindegy itt úgy tűnik vagy hiszel 404-nek (mert rengeteg kérdést írtak ki, amiben személyesen 404-től kérnek választ, azok mégse lettek törölve), vagy pedig csendben maradsz.
2012. jan. 15. 20:19
42/45 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ezt a kerdest egy modi tette fel?
43/45 A kérdező kommentje:
Úgy érted EZT a kérdést? Klassz, most már moderátor is vagyok xD
2012. jan. 20. 16:12
44/45 anonim válasza:
Szerintem a reptiliánok és a krixkraxiak törlik a kérdéseket, hogy előkészítsék decemberre az inváziót. A reptiliánok uralkodója azt reméli hogy 404 segítséget kér az annuakiktól és a motherbookdriverektől, és így együtt leigázhat három birodalmat is.
A lumbulábiak lelézerágyúzzák a guajmánokat.
45/45 anonim válasza:
Azannyat, ezt a szeles spektrumu vilagürbeli ismeretet!!! Ezt csak 404 irhatta, különben is a 44. valasz, csak a nulla nem szamit mert nulla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!