Miért törlik ki a 404 igazát megkérdőjelező kérdéseket?
ez erdekes, nekem csak a valaszaimat torlik folyamatosan...
de mint tudjuk 404 kapcsolatban all a foldonkivuliekkel, szal nem hiszem h nehez kitorolnie a kerdest...
na meglatjuk ezt is torlik e a moderatorok...
Félreértettetek valamit, én nem szidom 404-et, nem mondom hogy egy elmebeteg, sem azt hogy hazudik, csak van egy-két erősen megkérdőjelezhető rész a történeteiben, és én azzal kapcsolatban tettem fel kérdést, hátha ő, vagy valaki más meg tudja magyarázni.
Ha már 404 interjújáról meg hasonlókról lehetnek fent kérdések, akkor ezzel mi a baj?
Mert 404 jóban lehet vmi modival.
Amúgy aki gondolkozik az tudhatja, bizonyíthatja, hogy 404 hazudik....
Abban az esetben, ha nem törölték az oldalról Sz. Árpád és Tamás beszélgetéseit 404-el.
404 mindig kiállt mellettük!
Most megszűnt a reptoidiótizmus, Tamás és Árpi elszelelt, 404 viszont maradt.......
user 1200
404 Remélem olvasod ezt,mert elfelejtettél át adni valamit az embereknek,amit mondtak neked az idegenek,vagyis nekem azt mondták.
Bár nem faggatóztam,ezenfellül a hülyékkel ne törődj.
Szerintem azért nem mondtad el mert még hülyébnek tartanának téged :) pedig okosabb vagy mint sok ember.
De rád bízom a dolgot.(Bocs hogy nem magáztalak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!