Megválaszolná nekem valaki az alábbi kérdéseket?
Figyelt kérdés
Bázelben 1566.augusztus 7.-én egy furcsa és máig megmagyarázhatatlan égi jelenségnek lehettek tanúi a város lakói. Ezt egy fametszeten örökítették meg, amely a zürichi központi könyvtár Wickiana gyűjteményében található. A fametszet alatt található szöveg pontos fordítását hol lehetne megtalálni, vagy legalább a szöveg olvasható átiratát? Kitől származik a szöveg? Samuel Coccius-tól, vagy valaki mástól?
A kérdéses kép a szöveggel:
2011. ápr. 19. 00:45
1/7 anonim válasza:
csak ezt találtam: [link]
Ha jól látom gót betűkkel van írva és néhány német szót felismerek. Lehet hogy egy született német el tudná olvasni.
3/7 anonim válasza:
Ahogy én látom a nap fejét inkább székrekedése volt és végre tudott fingani. Azok a golyók gázbuborékok.
4/7 anonim válasza:
Az emberi butaság" határtalan.. Már akkor riogatták egymást...
6/7 anonim válasza:
Üdv
Jaja a történészek szerint is hiteles fametszet olvastam róla még régebben...de azt meg nem mondták h mi volt ezaz "égi jelenség"(púder a világba szal a szokásos).
7/7 anonim válasza:
+ int én Sztem ez az úgynevezett gyöngy sor nevezetü paranormális bigyó amit 2008-ban láttak Mexikóban,Moszkvában és más helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!