Miért törlik ki a 404 igazát megkérdőjelező kérdéseket?
Egyebkent a kerdesre a valaszom egy kerdes: Nem azert, mert ez szemelyeskedes?
elözö
En pedig azt kerdeztem meg, ki az a Feri, akiröl gyakran irnak a 404 elnevezesü szemely kapcsan. Kitöröltek!?!?!? De miert??? Mi ebben a provokativ???
Ezt az üzenetet kaptam belepeskor:
"Ki az a Feri? Aki 404 telefonjat feltölti es meg valamilyen kapcsolata is van 404-gyel." kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek.
Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!
Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztrácó megszüntetésével járhat."
???
"Ha meg egy olyan kérdést teszel fel ami 1 személy szavahihetőségét nyilvánosan becsmérli, az rágalmazásnak számít."
Meg egy??? Miert az alabbi kerdesben becsmerlem barki szavahihetöseget??? Ez volt a törölt kerdesem:
"Ki az a Feri? Aki 404 telefonjat feltölti es meg valamilyen kapcsolata is van 404-gyel."
En ritkabban lepek csak a gyk-ra, es meglepödve tapasztaltam, hogy minden 5. kerdes az ezo-ban 404-hez kapcsolodik, de azokba belepve nem derül ki, hogy ki az a 404. Kerdes, van-e ilyen szemely egyaltalan? Es ez a Feri is egy felhasznalo vagy csak vicc? Erre lettem volna kivancsi.
Szoval szerintem nem voltam provokativ, megis ezt irta ki a gep. Jobb a gyakori kerdesek szerkesztöjenek, ha az ilyen artatlanokat kitiltja a forumrol, de aki pl. "böszme93"-nak kereszteli a "büszke93"-at, az "szabadon mozoghat", hogy csak 1-et emlitsek a "szabadlabuak" közül...
Na jo, befejezem a morgast. Ki mondta, hogy a vilagban igazsag van? Es különben is, mi jar annak, akinek igaza van? A szaja.
elözö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!