Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért törlik ki a 404 igazát...

Miért törlik ki a 404 igazát megkérdőjelező kérdéseket?

Figyelt kérdés
Tegnap kiírtam, egy normális hangvételű, legkevésbé sem provokatív kérdést, mára pedig kitörölték, és ugyanezt láttam több hasonló kérdésnél is. Már mindenképp egyet kell érteni azzal amit ír, vagy mi?
2011. dec. 21. 16:24
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen baj, hogy a hülyeséget nem kellene hírdetni, így is van elég idióta, minek kell gyártani is őket? Itt van nekünk böszme93, meg mittudom én még milyen kis gyerekek, akik még mindent elhisznek, miért kell őket most még ilyen fasságokkal is szédíteni?
2011. dec. 29. 17:44
 32/45 A kérdező kommentje:
Én épp azért írtam ki a kérdést mert találtam egy-két balog 404 hozzászólásaiban, és kíváncsi voltam, hogy a "követői" hogyan magyarázzák meg. Persze mire megnéztem volna a válaszokat már törölték is a kérdést, szóval erre máig is csak tippelhetek.
2011. dec. 31. 23:44
 33/45 A kérdező kommentje:
Az a balog bakit akart lenni, csakhát ugye az automatikus mobil szövegjavító...
2011. dec. 31. 23:45
 34/45 anonim ***** válasza:
59%
Legutóbbi "hogy hogy nincsenek az interneten 404 űrlényei" kérdésedet se törölték pedig az is megkérdőjelező kérdés. Úgy hogy hülyeséget kérdezel.
2012. jan. 12. 20:12
 35/45 anonim ***** válasza:
Ki a fene az a 404???
2012. jan. 12. 22:25
 36/45 anonim ***** válasza:

Egyebkent a kerdesre a valaszom egy kerdes: Nem azert, mert ez szemelyeskedes?

elözö

2012. jan. 12. 22:26
 37/45 anonim ***** válasza:

En pedig azt kerdeztem meg, ki az a Feri, akiröl gyakran irnak a 404 elnevezesü szemely kapcsan. Kitöröltek!?!?!? De miert??? Mi ebben a provokativ???

Ezt az üzenetet kaptam belepeskor:

"Ki az a Feri? Aki 404 telefonjat feltölti es meg valamilyen kapcsolata is van 404-gyel." kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek.

Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!

Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférés korlátozásával, vagy regisztrácó megszüntetésével járhat."

???

2012. jan. 13. 13:04
 38/45 anonim ***** válasza:
Nem provokatív, de személyeskedés. Ha meg egy olyan kérdést teszel fel ami 1 személy szavahihetőségét nyilvánosan becsmérli, az rágalmazásnak számít. Az ilyen kérdésekre inkább a privát levelező funkciót használd és egyenesen attól a személytől kaphatsz kielégítő választ akivel szemben kétségeid vannak és ami még jobb is mert egymás közt letisztázzátok az ügyet. Remélem érthető voltam.
2012. jan. 13. 18:41
 39/45 anonim ***** válasza:

"Ha meg egy olyan kérdést teszel fel ami 1 személy szavahihetőségét nyilvánosan becsmérli, az rágalmazásnak számít."

Meg egy??? Miert az alabbi kerdesben becsmerlem barki szavahihetöseget??? Ez volt a törölt kerdesem:

"Ki az a Feri? Aki 404 telefonjat feltölti es meg valamilyen kapcsolata is van 404-gyel."

En ritkabban lepek csak a gyk-ra, es meglepödve tapasztaltam, hogy minden 5. kerdes az ezo-ban 404-hez kapcsolodik, de azokba belepve nem derül ki, hogy ki az a 404. Kerdes, van-e ilyen szemely egyaltalan? Es ez a Feri is egy felhasznalo vagy csak vicc? Erre lettem volna kivancsi.

2012. jan. 13. 18:52
 40/45 anonim ***** válasza:

Szoval szerintem nem voltam provokativ, megis ezt irta ki a gep. Jobb a gyakori kerdesek szerkesztöjenek, ha az ilyen artatlanokat kitiltja a forumrol, de aki pl. "böszme93"-nak kereszteli a "büszke93"-at, az "szabadon mozoghat", hogy csak 1-et emlitsek a "szabadlabuak" közül...

Na jo, befejezem a morgast. Ki mondta, hogy a vilagban igazsag van? Es különben is, mi jar annak, akinek igaza van? A szaja.

elözö

2012. jan. 14. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!