Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Héé felvilágosítanátok egy...

X) kérdése:

Héé felvilágosítanátok egy kicsit a GYIK mostani történéseiből? Nem voltam pár hónapig és elvesztettem a fonalat :D

Figyelt kérdés
Például mizujs 404-el? És megvan még a régi troll kiscsapatunk? :D Változott valami mostanában, van új GYIK-celebünk? Szoktatok még a reptoidokról eszmecseréket folytatni? Találtunk ki (vagy ha úgy jobban tetszik, fedeztünk-e föl) új fajt?
2011. dec. 19. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Akkor hogy a fenébe lenne neki laborja mikor hajléktalan"

Az UCCÁN van a laborja.

2011. dec. 20. 05:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha a hajléktalanoknak mostanába ilyen jól megy hogy kocsi, lakás, mobil, internet, akkor én is az akarok lenni basszus XD
2011. dec. 20. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:
404 felvonta a védőpajzsot - jöhetnek a reptoroidok és a plebájok csatája.
2011. dec. 20. 18:11
 14/17 A kérdező kommentje:
404-nek mondjátok már meg hogy kérjen érte pénzt és akkor még hasznot is húzhat a népszerűségéből, hamár hajléktalan. :D Bár ha hajléktalan akkor Feri (ha emlékeztek még Ferire) mégis hogy töltött a lakásán hónapokat? Vagy az idegenek meglopták és utcára került? Érdekes fordulat, de mindegy is, belefáradtam már hogy összegyűjtsem az ellentmondásokat 404 történeteiben :)
2011. dec. 20. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Feri devizahiteles meg különben is moratórium volt.
2011. dec. 20. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:
404 sose mondta hogy hajléktalan.
2011. dec. 20. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert ő mindenhol otthon van. Én befogadnám, ha az utcán lenne, fázna. Megfürdetném, főznék neki egy tál forró levest és betakargatnám.
2011. dec. 21. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!